Copreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, într-o ediție specială a emisiunii Subiectiv moderata de Razvan Dumitrescu la Antena 3, că nu-și dorește experiența guvernării, prin comparație cu Liviu Dragnea, ”care se vede deja în poziția de prim ministru”.

”N-am avut niciodată experiența guvernării și să știți că sunt singurul lider de partid care nici nu își dorește să aibă această experiență, spre deosebire de Liviu Dragnea, care se vede în poziția de prim ministru”, a spus Alina Gorghiu, la Antena 3.

”Eu nu cred că un partid se poate conduce de la Palatul Victoriei”, a mai spus ea.

Alina Gorghiu a arătat, la Antena 3, că și-ar dori ca, în toamnă, PNL să-l propună pentru funcția de premier pe Dacian Cioloș, însă a arătat că nu a existat până acum o discuție în acest sens.

”Nu am avut această discuție. Singura discuție a fost legată de prezența sa în rândurile PNL”, a spus Alina Gorghiu, arătând că răspunsul lui Cioloș a fost că ”are un mandat în care nu e implicat politic și va rămâne așa până la finalul mandatului”.

Întrebată dacă Dacian Cioloș va fi premierul PNL din toamnă, Alina Gorghiu a răspuns: ”Eu nu exclud nimic. Eu cred că în România, cel mai mare păcat pe care îl fac partidele politice este să nu urmărească politici publice predictibile. În momentul acesta, singurul lucru pe care trebuie să îl facă PNL e să aibe un proiect de guvernare”.

10 COMMENTS

 1. Cite **Alina Gorghiu a arătat, la Antena 3, că și-ar dori ca, în toamnă, PNL să-l propună pentru funcția de premier pe Dacian Cioloș, însă a arătat că nu a existat până acum o discuție în acest sens.**
  Fato! Ai vise pline de coşmar?
  ”Vise, vise, bat la poarta inimii,
  Vise, vise, care mor de când sunt vii,
  Vise, vise, e coşmarul tău acum,
  Visul vieţii ţi-a putrezit pe drum!”

 2. Toata politica de la noi e o mare mizerie, indiferent de partid. Cu totii nu-si vad decat de interesele lor, nimic pentru tara si sunt extrem de multi vanduti intereselor straine, adica sunt niste tradatori de joasa speta.
  A trebuit s-o vad pe aceasta catea asmutita a politicii romanesti ca sa aflu ca Romanie e pe o crestere economica de nu poate s-o duca, de aia se pregatesc taieri de salarii si somaj tehnic cat cuprinde.

 3. Eu nu l-am auzit pe Dragnea propunandu-se premier i-am auzit pe altii din PSD sa o faca dornici probabil sa nu fie uitati atunci cand la toamna se vor intocmi listele…Dragnea spre deosebire de Ponta isi stie lungul nasului,este mult mai serios,are carisma de lider si vorbeste atat cat trebuie.Eram la Constanta cu ceva timp in urma,cand Ponta a facut o vizita de lucru alaturi de sotie,ministri si un mare alai de ziaristi arondati PSD dar si alaturi de Mazare si apropiatii sai venisera sa deschida sezonul estival si sa inspecteze stadiul “modernizarii” Statiunii Mamaia a se citi defrisarii si dughenizarii acesteia.Era si Dragnea acolo dar undeva in spate departe de blitzuri,discret,departe de vedetele Ponta si Mazare,nu era preocupat sa intre in raza de actiune a camerelor,mergea relaxat,mai glumea cu lumea din jur … Un muncitor din spate l-a intrebat mai tare sa auda toti cei din jur “Nea Liviule pe Cacarau nu l-ati adus ?” …La care el nu a intors capul semn ca nu participa la asazisa gluma a respectivului dimpotriva o respingea desi cei din jur se amuzau la aceasta stupizenie…In rest era amabil si politicos cu toti.Cred ca exact acest comportament decent i-a lipsit lui Ponta si sunt sigur ca de aia a si pierdut Cotroceniul,lumea l-a perceput ca pe un vataf si chiar daca el si-a pus blana de antibasist pe el (pe care n-a dat-o nici acum jos) gesturile si limbajul din finala l-au dat de gol ca fiind un posibil continuator al acestuia.Si lumea a iesit masiv la vot sa impiedice acest lucru ceea ce s-a si intamplat dand astfel peste cap toate calculele hartiei.

Leave a Reply