Fostul procuror comunist Monica Macovei, ministru al justitiei si europarlamentar PDL, a incalcat din nou legea.

Monica Macovei s-a ales cu o amendă uriașă după ce a încălcat legea! Autoritatea Electorală Permanentă a decis confiscarea a aproape 300.000 de lei din banii destinaţi campaniei electorale a Monicăi Macovei, precizeaza stiripesurse.ro.

Decizia a fost luată în urma neregulilor înregistrate în privinţa fodurilor destinate campaniei candidatului independent. Mai exact, este vorba despre 291.415 lei confiscaţi și o amendă de 55.000 de lei. Datele apar într-un raport al AEP, publicat în Monitorul Oficial. Documentul cuprinde rezultatele controalelor făcute de AEP după alegerile prezidenţiale din toamna anului trecut. În urma abaterilor partidelor și candidaților, AEP a confiscat o sumă totală de 413.575 de lei.

Macovei a mai fost acuzata recent de Inspectia Judiciara ca a incalcat independenta justitiei prin afirmatiile facute la adresa unor magistrati.

Dupa ce a jurat ca procuror comunist sa-l slujeasca pe Nicolae Ceausescu, Macovei a fost credincioasa timp de 10 ani lui Traian Basescu. Justitia de azi are chipul si asemanarea lor.

8 COMMENTS

 1. Noooo! Ghinion! Justiţiara care urla la corupţi! Justiţiara care impunea curăţenie în politică? Justiţiara care dădea telefoane la mai marii de la UE şi Strasbourg şi vorbea numai şi numai minciuni? Justiţiara care urla peste tot unde se afla că a fost lovitură de stat? Justiţiara care urla că s–au falsificat voturile la referendum? Măi al naibii justiţiară!
  ÎN AFARĂ DE CONFISCAREA SUMEI RESPECTIVE, CE PEDEAPSĂ VA PRIMI??? CĂ DEH, MITAAAA E ŞI LA EI!
  MILOGILOR, VĂ DAŢI CURAŢI!

 2. Pentru asta nu ar trebui sa intre la puscarie ca Nastase …scapa doar cu amenda ???
  De unde avea banii ??? De la koldea sau de la ambasada SUA sa ne bage pe gat “statul de drept ” ???? sau de la PPE ???

 3. Dacă ar fi fost vorba de Tăriceanu sau Ponta, i-ar fi “umflat” demult gorilele de la DNA-ul lui Kovesi.
  Când e vorba de campaniile lui Băsescu și Macovei, “dintr-o dată” DNA nu mai are nici cerneală pentru întocmit acte de urmărire penală și, desigur, nici cătușe.

 4. ponta ca si-a facut campanie pe banii nostri, sotiei europarlamentara i-a facut campanie pe banii nostri, socrului senator campanie din bani guvernamentali adica tot din banii nostri…au avut cele mai mari datorii dar si cele mai mari incasari si au gasit-o pe asta singuratica ca a avut nereguli cand chiar niste simpatizanti de pe facebook au sponsorizat-o…Exact ca actiunea fiscului: inchizi firme pentru 2 lei iar cei ce fura milioane de euro sunt miruiti si absolviti…tara sulii calului

 5. Sper sa-i fi ramas acolo de un coniac in parlamentul european,cind se va intilni cu amica ei …..

Leave a Reply