Televiziunea Romana este intr-o stare de faliment nedeclarat oficial.

Datoriile totale ale Societăţii Române de Televiziune (SRTv) erau la sfârşitul anului 2014 de 700 de milioane de lei, dintre care 440 de milioane de lei la bugetul de stat, a anunţat Camelia Pătru, directorul economic al TVR, luni, într-o conferinţă de presă.

TVR incaseaza si taxa-radio tv si publicitate de pe piata libera si primeste periodic bani de la buget pentru a nu se inchide. Cu toate aceste trei surse, TVR tot intr-o catastrofa economica se zbate de ani buni.

Ultimul PDG al TVR care a lasat institutia cu profit la finalul mandatului a fost Valentin Nicolau (2002-2005). Nicolau a murit pe 13 Ianuarie 2015 la 54 de ani. Si-a dorit sa se implice in salvarea TVR, dar a fost refuzat de actualul Guvern si de majoritatea parlamentara.

 

6 COMMENTS

  1. Să închidă că degeaba plătim abonament, ne obligă să-i ţinem în viaţă! Unde ai mai pomenit aşa ceva? Parcă voiau să mărească preţul la abonament cretinii naibii! Lumea nu se uită la tvr dar ne obligă să-i sponsorizăm! 2 cloace sunt obligatorii în ţara asta cu mare impunere de contribuţii obligatorii de peste tot: biserica şi TVR! Nu se poate să mai fie toleraţi, gataaa! închiderea robinetului cu bani!!!

  2. Jaful a inceput de pe vremea PDL-ului,niste specimene limbiste (C)Ulcer,Almasan,imi vin asa repede in minte. Acum,e jalnic,nu tu Euro2015 sau poate partial,o rusine!

  3. Nici vorbă de PSD. Ce Ponta, ce Guvern actual, ce PSD? PSD-ul a avut un cuvânt și-un acord cu PNL-ul ca acesta să facă nominalizarile și cu excepția (criticată de către ”deontologi” că-i ia PSD-ul PNL-ului prerogativele) de a se opune în cazul Rares Bogdan unde ”mânăreala” lui basescu a fost vizibilă de la o posta asa cum intuia Graham Watson și urmare, refuzul, restul sunt cei aduși de antonescu recte cioclii TVR-ului, Săftoiu și Stelian Tanase . Ăștia-s responsabilii dacă vrem să fim corecți. Dacă nu, nu.
    Falimentul TVR este deci opera PNL-ului, 100%, cât și a acelora care i-a sustinut pe PNL in opera mai amplă a acestora de distrugere a USL-ului.

  4. Hm…cand aruncau cu banii ca sa difuzeze de exemplu formula 1…la licitatie televiziunile cresteau licitatia cu cate 10-50 euro, iar tvr crestea cu 50 k euro…ca deh, dadeau din banii populatiei. Angajatii si directorii tvr au falimentat tvr. Oricum tvr e un monument de coruptie si smecherii, asa ca, asta le e soarta. Nu invata nimeni ca nu merge cu furt si smecherie, si apoi cu cerseala? ‘ratzi si dreaq de hoti

  5. tvr a apartinut psd din 90. nu au stiut decat sa fure, sa se “scoata” cu diurna, sa faca emisiuni imbecile, sa fure, sa fure, sa faca smecherii si iar smecherii si atat. E simplu cum au ajuns aici.

Leave a Reply