Home Articole Motiunea impotriva guvernului Ponta a cazut

Motiunea impotriva guvernului Ponta a cazut

5041
15

Motiunea impotriva guvernului Ponta a cazut. Cu 207 pentru si 8 impotriva. Pentru succesul motiunii erau necesare 285 de voturi.

 

15 COMMENTS

  1. Felicitari ! Romania trebuie condusa in continuare de acest om integru, cinstit si responsabil! Sunt mandra ca sunt romanca! Am cu ce ma lauda in galaxia-n devenire?

  2. În orice țară civilizată insuccesul unui astfel de demers politic este urmat de o demisie…
    Ce să înțeleg, că doamna Gorghiu și-a dat ”demisia de onoare” pentru că Parlamentul a acordat din nou încredere Guvernului actual? Sau onoare trebuie să aibă doar alții iar doamna Gorghiu poate fi ”desfrânată” în politică?

  3. Eu cred ca basistii au initiat motiunea asta de cenzura ca sa-si justifice activitatea in Parlament. Ca la altceva sunt praf. Oricum s-au facut de ras inca o data, daca mai era nevoie.

  4. Vai de tarisoara asta daca CUCUVEAUA Gorghiu va ajunge sa conduca un guvern asa cum viseaza! Pana atunci o va manca buldogul cu fulgi cu tot iar pe buldog PROCURORII. I-a zis-o bine Ponta!!!!!!……

  5. Mi-e teama ca Udrea a pus punctul pe I: liberalii au reusit sa transforme un exercitiu de democratie in spectacol de circ, nu foarte reusit, de altfel. Premiul pentru cel mai bun clown trebuie totusi acordat UDMR-ului care s-a luat cel mai in serios votand “forma” si nu “continutul” motiunii.

  6. dispretuiam “dreapta” pentru modul in care a stiut sa conduca tara cand a ajuns la putere si ne-a bagat in rahat. dispretuiam dreapta pentru modul in care a inteles sa faca politica. dispretuiam dreapta pentru oamenii pe care ii trimite in fata de la cei 2 copresedinti la cei din conducere si la cei care umplu studiourile tv spunand tampenii peste tampenii. dar clipurile vazute cu scolari platiti si adusi la mitingul anti-ponta de la izvor. ce senin spuneau acesti elevi din clasa a 11 b din darmanesti arges ca au fost invoiti ca sa participe la miting???!!! ca au luat bani ca sa participe???!!! ce nesimtit de profesor si-a permis sa faca acest lucru? daca e ade4varat ca au fost platiti acesti elevi ca sa participe la miting atunci cred ca e un caz penal! dar ce sa te astepti de la porcaria numita dna? si te mai intrebi de ce imi este scarba de dreapta romaneasca. nici cu stanga nu imi este rusine dar parca astia nu sunt atat de nesimtiti si mincinosi ca aia de “dreapta” dar mai mult, ne-au scos mereu din rahatul in care ne bagau astia de dreapta .

  7. Nenorociti astea vor la putere si ei nu sunt in stare sa redacteze o motiune nici ca forma ,nici continut , nu au gasit in marele PDL nici un om de,, stiinta ,, sa lucreze pentru ei. Il au pe mormanul de fiare vechi de ce nu-l folosesc ca se vrea primar si stie sa bacalateasca.

  8. Titlul e putin gresit dar aceasta mica eroare ajuta enorm in manipulare. Motiunea a fost impotriva urmaritului penal Ponta nu impotriva guvernului. Dar romanii vad ca prefera sa fie condusi de un urmarit penal pe conceptii haiducesti de secol XIX ca nu conteaza cat furi sau ce furi daca dai ceva si la saraci. In Romania hotia, minciuna, ipocrizia, mistocareala si marlania sunt virtuti asa ca nu surprinde rezultatul de ieri. Cum s-au simtit oile in staul ieri? Cred ca foarte bine daca in prealabil le-a mai dat Ponta putine furaje adica ceva banuti de buzunar la chirii si transport.

Leave a Reply