Home Articole Ponta catre Blaga : “Am acasa un labrador care se crede tigru”

Ponta catre Blaga : “Am acasa un labrador care se crede tigru”

3087
10
SHARE

“Să terminăm mai repede această moțiune ca să îi scăpăm de penibil pe colegii de la PNL—PDL. Deoarece critica guvernului o face UDMR și Partidul Național Democrat, de votat trebuie să votați dvs. cei de la PSD și de adus oameni în piață bănuiesc că tot noi. Astăzi PNL a devenit PDL, nu face nimic decât ia de la alții. Ia de la alții, ia din munca altora. În rest, au fost momente și vesele și triste. La momente vesele, ca întotdeauna — colegul meu distins, domnul Hașotti, care a zis că cineva care repetă ceva tot timpul probabil că are ceva la cap. Vedeți că aveți o doamnă care în fiecare zi îmi cere demisia, și dimineața și seara. Momentul trist a fost reprezentat de domnul Blaga, din păcate, care a zis că dânsul m-a scos din politică. Cu tot respectul, am și eu un labrador acasă care mereu se crede tigru. Cei care m-au scos pe mine din politică, din păcate, cred că vă vor scoate și pe dumneavoastră și nu e corect nici pentru mine nici pentru dumneavoastră. Să țineți minte acest lucru”, a declarat marți Ponta la finalul dezbaterii moțiunii de cenzură în plenul Parlamentului.

In imagine, patrupedul premierului, pe nume LILO.

 

10 COMMENTS

 1. Frumoase glumite pontiste si dambovitene. Daca ne uitam ca le spune un infractor si plagiator te apuca greata…

  • @Carmen
   E o gluma amara…Ponta spune cine ii scoate pe politicieni din politica: DICTATURA. A cui? Pai a SRI si DNA.
   ————
   Draga Carmen , ca sa intelegi “plagiatul” lui Ponta trebuie intai sa ai o lucrare de diploma sau un master. Nu e cazul la tine. Trebuie sa intelegi ce este aia o bibliografie si un citat. Trebuie sa intelegi ca un masterat sau doctorat nu poate fi 100% original ci se bazeaza 75% pe o munca anterioara si pe citate. Bibliografia de la sfarsitul lucrarii lui Ponta se intinde pe multe pagini.

   • Pe fruntea lu ponta plagiator i-a scris : Comisia de etica, Comisia de profesori universitari a Facultatii de drept Bucuresti, Academicieni si oameni de cultura etc…asa ca tu postac platit sa aburesti nu te mai baga in chestii academice ca te faci de ras !

 2. In 2012 motiunea PSD a trecut cu 5 voturi din cauza ca Oprea a tradat.Acum s-ar fi intamplat acelasi lucru daca o facea.De ce atunci Opozitia era una eroica iar acum e Penibila domnule Ponta ? Diferenta dintre Sublim si Penibil o face doar inalta Tradare ? E o mostra de gandire pontista,cel mai glumet(si cam atat) premier ever.

 3. Astăzi n-am auzit nici un motiv real pentru care guvernul să plece dar din nefericire n-am auzit nici un motiv pentru care Ponta să rămână guvern
  Încep cu cei mai penibili
  Dragilor,din punct de vedere gramatical,moțiunea a fost scrisă de un analfabet,citerea a fost una incoerentă iar dezbaterea a fost una demnă de limbajul cartierului Dorobanți
  Domnule Ponta te-ai comportat de parcă ai fi vrut să câștigi ceva capital electoral și le-ai spus penibililor cât sunt de penibili.Ceea ce a lipsit au fost motivele invocate ca să rămâneți domnule Ponta
  PNL,ați lăsat slăbiciunea voastră pentru a fi la putere să acopere motivul real pentru care Ponta nu mai poate rămâne la guvernare: Primul ministrul al României este cercetat și judecat pentru fapte de corupție!În ciuda dreptului la nevinovăție,guvernul are acces nelimitat la resursele statului și deci poate influența probe care ar putea fi împotriva lui.Este motivul principal pentru care Sorin Oprescu,PGC a fost suspendat din funcție.Trebuie să demisionați domnule premier entru că public v-ați declarat nevinovăția iar cu resursele statului la îndemână zilnic,vă puteți dovedi nevinovăția dar lăsați loc speculației (dacă chiar a făcut ăsta ce-a făcut) Dovediți-vă nevinovăția în instanță ca civil,domnule Ponta,nu ca prim ministru!

 4. Ce chestie și Ponta și Basescu sunt mari iubitori de câini. Iohannis este cu pisicile. Lui Ponta I se mai spune de unii pisicuț, ar trebui sa îl placa Iohannis. :)))

 5. Da’ de unde stie prim-ministrul Ponta ce se crede labradorul lui? Poate ca se crede Blaga si se enerveaza pentru ca il striga Lilo. Si-asa a crezut dl Ponta ca domesticul patruped se da tigru.

 6. An electoral cu prim ministru si presedinte de partid defiland la bulau chiar inainte de alegeri, pai ce-am facut tovarasi, nea lucrat astia ca pa prosti?!

  noroc ca pa plan de hoti muncitori care pune ban pa ban merge treaba unsa ca intre mafiotii cinstiti, traiasca Veolia si fratia cu fratii nostri da la monopolurili corporatiste

Leave a Reply