Un joc puternic de culise s-a declansat in PDL, rebotezat PNL, pentru eventualitatea preluarii guvernarii daca Ponta si PSD vor dovedi aceleasi slabiciuni vizibile dupa alegerile prezidentiale.

Site-ul www.stiripesurse.ro vorbeste de o lucratura a lui Catalin Predoiu la adresa lui Blaga si de o posibila ruptura intre cei doi. Perfect, este exact o evolutie conform planului. Care plan? Pai MRU prim ministru.

image

MRU e omul de mare incredere al lui Klaus Iohannis, are parghii in PNL unde a fost membru si ministru de externe, a fost dorector SIE si e capabil sa conduca din umbra centrala spuonajului lasata la mina interimara a unui adjunct, este in conducerea PDL si a fost premier al acestui partid.

Va reusi planul Iohannis-Blaga-MRU?

34 COMMENTS

 1. citeva familii de tigani din Dragalina au furat alcool etilic din vagoane si au fabricat bautura ilegal pe care au vindut-o oamenilor din comuna. Rezultatul sunt peste zece morti pina acum in fiecare zi mor in jur de doi-trei oameni, multi fiind internati la urgenta in Bucuresti dar fara nici o sansa de supravieturire. Nu este vorba de oameni fara casa sau alcolisti ci de oameni normali in majoritate ROMANI care munceau si care au cumparat bautura ceva mai ieftina cu 1-2 lei decit in alte parti. OTRAVA fiind comercializata se pare atit la buticuri cit si personal.
  Am pe cineva acolo care a sunat ingrozita fiindca mor oamenii de pe strada primariei in fiecare zi si noapte. Salvarile nu mai fac fata iar zona aproape ca este sub asediul procuraturii, salvarii si politiei.

  CU CE E MAI PUTIN PERICULOS TERORSIMUL FACUT DE ACESTI TIGANI DESCREIERATI DECIT CEL COMIS IN FRANTA???!!!

  • Nu este acelas lucru, normal. Trebuie sa ne spuna care este cursul de schimb, adica un caricaturist = 1 milion de romani, sau poate mai multi, pentru ca pana acum ne-au injumatatit astia si nimic. Noroc cu etniile conlocuitoare ca au ei grija sa mentina natalitatea.

   Ai spus de tigani? Nu… nu se poate. Ei sunt cinstiti. Sa vezi ce bataita la fundulet primim de la UE, pentru ca din cauza noastra fura ei.

   • MRU prim ministrul lui basescu, va fi si prim ministru sau sef SIE al lui iohanis, nebasistul….Interesant nu? pe ideea ca iohanis e altfel, desi are in spate numai basisti!

 2. Da, da. E urmasu’ lu’ Bratianu! Normal ca personajul se califica la aceasta functie. Plus a fost sef al seriviciilor externe, deci a confirmat. Fara servicii nu se poate.

 3. Acest individ, desi acoperit de alifii cu arome care mai de care, pute de la o posta a spion ungar, cu menirea clara de a distruge tara si face echipa nemaipomenita cu johan, care ca majoritatea germanilor au o parere foarte buna despre ei si proasta despre noi.

   • @ela: aşa respectă funcţia, nu l-aţi văzut că era cu mîinile în buzunat, cînd toţi de la mitingul din paris erau cu mîinile pe lîngă corp, la aerisire…

   • cand francezii ne-au jignit, niciun oficial roman n-a iesit sa faca un miting pt discriminare.
    ma doar fix in cot de ceea ce patesc francezii.

 4. Dezastru ! Daca Johannis va merge pe mana lui MRU deja pot spune ca isi compromite cariera in politica mare iar noi ne vom intoarce la PSD-ul nostru cel de toate zilele pentru ca nu-i cred capabili chiar de atata prostie incat sa piarda si data viitoare tot pe mana lor.Cu exceptia cazului in care doamna Firea ar fi tot in stafful lor de campanie :)))) Asadar Johannis + MRU = Sinucidere politica a primului ! Domnule Johannis,uitati de MRU,e totalmente toxic !

 5. ☀ ☀ ☀
  Băsescu :

  Huligan
  Asocial
  Sălbăticiune-rea
  Conştiință de cârpă
  Jupuitor notoriu al propriului popor . Îmbuibător şi mai notoriu de străini .
  Chinuitor sălbatic de Români şi odăiaș abject de Ghiutănştaini.
  Moşier , mongol şi criminal . Fascist notoriu , încarnat şi la vedere .
  Încă se târăşte înainte
  Ca o hienă fără ochi
  Şi fără tiroida aia canceroasă ce-a dat-o la găleată .

  Uită ; sau nu ştie . Pentru că este bișnițar incult de blugi putrezi şi de cafele ştocărite . Cu care pe vremuri înşela şi otrăvea poporul.
  Ins lumpen , om grobian , de port şi de vapor . Din cale de vapor .
  Din lumea golănească cea de jos , soioasă , borfaşe şi mizeră .

  Îi spun : Adolf Hitler s-a crezut “Mesia Germanilor” . Făcea pe invincibilul , pe cel “venit” de sus , din Walhalla (stupidul “paradis” germanic !) . Cariera individului s-a încheiat “frumos” : a pieit josnic : şi împușcat şi otrăvit .

  Cizmarul Ceaușeșcu s-a visat “geniul Carpaților” . Făcea pe voievodul , pe “eroul neamului”. Credea ca boul că e unic şi nemaivăzut . Şi mare personalitate . Pretins mondială şi internațională !
  Şi a crăpat la zid , ca un tâlhar netrebnic ce era .

  Zelea Codreanu făcea pe “Căpitanul” ; aidoma bubosului şi stârpului Traian Băsescu.
  Dar … nu era mongol , era alt soi , mai “nobil” ! Dar tot străin , bicisnic şi năvălit pe-aicea .
  Era de meserie criminal . Cu sânge rece . Dement şi paranoic .
  Şi se dădea Român şi patriot , exact aşa cum face şi Traian Băsescu care e mongol .
  În fapt , farsorul Zelea fiind o corcitură pripăşită . De nemți cu polonezi . Adică o arătăre dezaxată şi nazistă . Iar în realitate îl chema Zielinski . Şi tot trădător de țară îmi era .
  Şi culmea : întrutotul şi aidoma moşierului mongol Traian Băsescu , era spion şi vânzător tot pe la porți străine . Nu la americanii lui Băsescu care pe vremea aia nu erau ce-s azi . Pe la Germania hitleristă . Aia “mare” . Pe care o slujea cu sârg , cu abnegație multă …
  Vai ce coincidență ! . . . ( oare ?)
  Dar alții , mai şmekeri şi mai “căpitani” l-au strâns de gât pe “Căpitanul” ucigaş Zielinski ce-şi zicea “Codreanu” ! Şi i-au luat zilele cu lațul , prin pădurea Tâncăbeştilor.
  … L-au pedepsit cinstit , pe merit ; ca pe un criminal spion şi trădător notoriu , ca pe un calpuzan închinător la alte zări şi garduri . Întru distrucția şi prăbuşirea Romaniei .

  Există însă un proverb străvechi ; de peste trei milenii.
  Acesta spune aşa : ” Pe ce-ai fost , nu dau doi bani ”
  Băsescu va vedea-n curând câți “bani” şi câte alte-alea face.
  Şi alții vor vedea .
  Adepții lui
  Şi slugile lui
  Şi sekuriştii lui
  Şi judecătorii lui
  Şi prokurorii lui
  Şi potăile lui
  Şi criminalii lui
  ŞI TOȚI PROFITORII LUI .
  ~ ~ ~

  • corect.

   si ironia sortii,starpitura are numele de BASHESCU!!!!!oribil!suprema jignire!
   rusinea natiei ca
   numele astuia pare destinat sa descrie tara peste care a fost imparat si sistemul de gainari manelisti cu numele de Stat Roman ce la cladit jigodia stramba si lasat mostenire.
   taraie picioru ftui dzeu mami lui de basau vanzator de tara.
   de o vesnicie nu suntem in stare sa rupem cercul bashinos si bolnav.

   baseala a inceput in 90 chiar daca acest imbecil atunci se incurca umil

   printre picioarele emanatilor numele sau avea sa descrie 25de ani de nemernicie

   si tradare de tara.

   a fost predestinat gainarul bashit sa se numeasca asa.si sa ajunga imparat.spre rusinea noastra.

   alminteri pace si progres..nu e doar basau in afacerea asta .

   . baronii scaunarii procororii judecatorii directorii etc toata armata asta de paraziti daunatori
   se
   tin unii de altii scai ma frate!imbarligarea dracului cu scopuri prozaice
   ce nu au deaface cu tara in care traiesc Ei bine ci doar cu matzele lor groase cat cracu pantalonului.anume: bani,lux,zorzoane,haleala,depravare,..

   de observat ca pina la

   bashescu asta nici un regim nu a avut tenta sexuala.basanu a dus si inst prezidentiala care mai era cum era,a dus-o si pe asta in wc-ul unde a fost fatat. unde isi are cuibul.

   acuma am vazut-o si pe asta:basau si udrula se incotopeneau ba la primarie ba la palatul 3coceni bok le tinea prosopul mru alifia.deastea..de a lu’ basau.
   nenorocitu asta a facut misto de noi frate!

 6. am o dilemă care nu-mi dă pace . mă răvăşeste insistent , furios şi existențialist …
  adică :
  domnul preşedinte Klaus Iohanis l-a luat aproape pe “frumosul” MRU pentru că acesta-i plin de”culturi” , de “literaturi” , de “ştiințe nobile , înalte” ? Şi de”politici” din alea marile , europene şi internaționale ???
  Şi de sekurități , ceauşiste şi traian băsiste ??? …. dar cremele ? CREMELE ??? … de ele ştie domnul preşedinte ??? Ştie ce făcea “frumosul” MRU cu ele ??? Ştie unde îşi dădea cu ele ? Cu Unsorile ??? Dacă domnul preşedinte nu ştie , atunci să cerceteze adânc . SĂ CERCETEZE ŞI SĂ AFLE . Asta ca să nu se facă şi domnia sa de râs .

 7. “frumosului” MRU : când eşti aşa de tânăr , de “intelectual” , de “nobil” , dar mai ales CÂND VORBEŞTI AŞA DE BINE UNGUREŞTE , când renunți cu “gentilete” suspectă (ca să nu spun criminală) la moştenirea Gojdu …. atunci se ridică o întrebare legitimă : în România şi-n codul ei penal mai există ÎNALTA TRĂDARE ??? La asta să răspundă procurorii , dacă au chef de răspunsuri . Nu tu . Pentru că tu nu răspunzi . Tu te ferchezuieşti . Te “îngrijeşti” . CU UNSORI . Desigur , în scop nobil : ca să te faci şi mai “frumos”

 8. ★ ★ Excelenței sale Klaus W. Iohannis , preşedintele României ★ ★

  … dar Blejnăr domnule preşedinte ??? Sorin Blejnăr … !!! Pentru el nimic-nimic ? El nu merită chiar nimic de la domnia voastră ??? că era şi el acolo , lângă dumneavoastră , în noaptea victoriei . Eu zic ca merită . Pentru că el , Blejnăr , e mai mare decat MRU , e mai bun , mai eficient . Pentru că MRU era cu unsorile , cu kobele . Ăsta , Blejnar , e cu miliardele . De euro domnule preşedinte . Nu de surcele . Pe care le-a strâns ca hârciogul , furându-le de la noi poporul . Şi i le-a predat cu recunoştință mare lui Traian Băsescu . Şi lui Udrea , grofoaica de Pleşcoi . E mare Blejnăr , n-are deci egal . Dați-i ceva domnule preşedinte . Pentru că poporul îl iubeşte mult . ÎL VREA !!! şi o să vă mulțumească pentru că îi răsplătiți pe toți acei ce-au fost cadre de nădejde . În regimul criminal , moşieresc şi trădător de popor . În regimul lui Traian Băsescu . Faceți-o domnule preşedinte !!! Faceți-o , că o să vă meargă bine .

 9. Abia astept sa vina MRU prim-ministru sa taie tot. Asa au votat majoritatea ardelenilor, cum o fac de 25 de ani incoace.

 10. Sinistru personaj, ca de altfel si infatisarea grotesca a PDL cu blana de miel PNL pe cap! Iohannis incotro? Ramane de vazut, tare mi-e teama ca schimbarea a fost doar de fatada..

 11. http://www.stiripesurse.ro/surse-catalin-predoiu-a-incercat-o-lovitura-de-palat-in-pdl_943978.html

  astea is problemele Lor.probleme importante frate.

  nu-si pun probleme ce or sa faca pt redresarea tarii cind vor ajunge la putere.nu au asemenea ganduri nu-i intereseaza.

  se lupta deacuma intre ei care sa aiba friptura in fatza cand s-or vedea cu bucatele pe masa.ce crezi ca vor face astia daca ajung la putere?ce a facut si basau cu “guvernarea lui bok”.hotie dementa!!

  cel putin ponta cu tembelii nu si-au permis sa dea drumul la zagazul hotiei in jet larg ,o tin gatuita acolo
  din cine stie ce considerente

  nu patriotice binenteles ci mai degraba de santaj,justitia complet basita in structura ei ,DNA,samd nu pot ei sa se desfasoare la potential ..

  dar basitii nu au aceste piedici.astia cand or tabari…muci fac totul.si sa vezi
  gogomanie,basini,snobism royal de zici ca sunt lorzi,declaratii sforaitoare cum fac ei economia sa duduie dar din cauza crizei nu merge ma frate nu e vina lor ca fura ,din ce in ce mai rau pina la disparitia fizica a poporului ..exact ca in perioada de mari
  impliniri
  maro
  2009-2012 ce a incununat 35 de ani de saracie si pierderea identitatii nationale.o natie de lasi si sclavi am ajuns.ps sa dea dracu in chearli ca m-au inebunit cu ciarli si la radio.citi morti 17?
  la noi 6copii si tatal lor numai azinoapte morti intr-o chichineata de garsoniera dintr un rahat de bloc daramat ca ytrece gazele prin placa.
  rupti de saracie.ca sa se lafaie basau si altii ca el in mii de mp

  • istoria e perversa si ironica cu cei care nu invata nimic din trecut, se repeta ca sa invete orice prostan unde a gresit; poporul uita repede ca in 2012 urla de foame cand boc basan mru si clica basisto-portocacalie lua si pielea de pe romanasi iar in dec 2014 a girat reinscaunarea altui basan fanariot continuator de spoliere basista…sa il inscauneze pe bozgoroiul cremos de miop tradator si sa conduca tara cu basan si ciolanis pana or crapa romanasii de foame si boala, poate asa inteleg si ei unde au gresit girand in continuare gasca de hotomani fanarioti…
   repet, pacat de cei 5.3 mil de romani care au inteles in dec 2014 pericolul basisto-johanist, dar vor trage si ei ponoasele la gramada cu majoritatea johanisto-basista-pedelaca-penelaca-pemepista si ce o mai fi..sclavii lui erdely am ajuns fratilor.

 12. Unguentul/ vaca Kobe ajung să ne conducă, în funcţia de premier??? …asta presupune că ne vom linge degetele sau, ,,ne lingem pe bot, ca cîinele pe ciot” zicătoare din bătrîni. …ne vor unge cu seul de vacă pînă vor scoate Kobe/hîrtia igienică din noi, doar cu ajutorul capcanei big-brother (poate se va înfiinţa organizaţia cu acest nume să-i ungă pe toţi nemernicii ca să crească ca nişte vaci Kobe), doar ţie Radu îţi cer scuze!

 13. MRU este fara doar si poate un om extrem de inteligent, are experienta politica si as indrazni sa spun ca este omul cui trebuie, este la momentul actual omul de incredere al Presedintelui Republicii, dar pana sa conduca din umbra SIE, este un scenariu periculos, iar daca se intampla asa ceva suntem varza.

 14. Daca vine UNGUREANU prim ministru am pus-o !!
  Se confirma ceea ce este evident, ne asteapta vremuri grele.Se va rupe Transilvania, de tara mama, o da pe mina ungurilor, Restul il da Johannis pe mina Rusilor, ca nu degeaba a venit OUSATII cu sacosele de bani in campanie. Pot aloca 100% din pib ca tot pe mina Rusilor ajunge tara cu duetul Johannis- Ungureanu in frunte. Halal ,, lucru bine facut” !!!
  Vestul, Se lupta cu paduchii de teroristi, dar nu vad balaurul care ne inghite. Cred ca s-au reimpartit sferele de influenta. Se retrag rusii din Orient, si nu se baga Americanii peste ei in Europa. Noi suntem prea mici si prosti sa ne hotarim singuri soarta.

 15. Iar tradatorul asta ? Sa-l intrebam cat a luat pentru Gojdu ?
  Iohannis se pare ca este urmasul lui..Traian !
  Are aceiasi oameni langa el si frecventeaza numai “”Adevarul”” !

  • “Are aceiasi oameni langa el si frecventeaza numai “Adevarul”!”

   Păi pe acolo s-au perindat aproape non-stop Băsescu, Kovesi, Macovei și Udrea.

   Praștia aia de ziar/site insolvent este deținută de “mogulul cel bun”, baby broker-ul Burci.

   Când ACL-ul se întâlnea, pe 19 Sep 2014, cu Udrea și Boc sub pretextul aniversării zilei de naștere a băsistului Rareș Bogdan de la InsolvențăTV, prezent era și Burci: http://www.antena3.ro/romania/exploziv-toti-oamenii-lui-basescu-impreuna-267578.html (2:47).

   “Țara” coincidențelor, nu-i așa?

 16. “MRU prim ministru PNL?”

  Nu, ci Băsescu prim-ministru, iar Unguent, din nou, șef la SIE.

  Continuați să credeți că Băsescu, Udrea, Videanu, Duță, Blejnar, Boc, Anastase, Falcă, Predoiu, Ungureanu, Oltean, Toader, Berceanu, Ariton, Boagiu, Vass, Pogea, Trăilă, Botiș, Igaș, Ialomițeanu, etc. vor fi vreodată condamnați de “justiția independentă” sub conducerea lui Kovesi și Stanciu.

  Nițu e doar o cârpă; exemplu: http://www.antena3.ro/externe/diaspora/problema-votului-din-diaspora-nu-ramane-nerezolvata-parchetul-trimite-la-dna-dosarul-votului-din-275801.html.

Leave a Reply