Mai multe figuri importante ale regimului Basescu au declansat pe Facebook o campania furibunda impotriva Antena 3. O componenta a miscarii de ura si instigare impotriva noastra incearca – fara sa reuseasca insa – stoparea publicitatii din partea unor mari companii.

Aceasta miscare de propaganda si intoleranta bolnava se loveste de un zid al bunului simt. Si al principiilor clasice din economia de piata. Companiile fac publicitate functie de audienta posturilor de televiziune. Iar Antena 3 este pe primul loc in randul televiziunilor de stiri. Publicitatea are in vedere publicul si numarul de puncte de audienta, nu agitatia din capsoarele cu neuroni singuratici ale capetelor basiste.

Cel mai decent raspuns impotriva campaniei de ura a fost publicat de ZUZU, brandul de succes al companiei Albalact :

“Buna sa va fie inima! Sunt Zuzu de la Albalact, sunt un brand suta la suta romanesc, exist de peste un deceniu, ma straduiesc sa aduc produse de calitate, am inovat si am dezvoltat piata de lactate din Romania, am devenit un brand cu care romanii se pot lauda si am in continuare planuri de investitii si dezvoltare. Pentru mine lucreaza o echipa frumoasa de profesionisti, intr-o fabrica mare din Alba – judetul care are una dintre cele mai bune cresteri economice din tara. Sunt Zuzu si exist de peste un deceniu pentru TOTI consumatorii romani, indiferent de culoarea politica, de preferintele sportive, de apartenenta religioasa sau culturala, de optiunile media, de varsta, de inaltime, de greutate, de venituri. Sunt Zuzu si nu sustin nici ura, nici razboaiele, indiferent de formele pe care le imbraca, pentru ca stiu ca distrug, dezbina si dezumanizeaza. Sunt Zuzu si, ca multe alte brand-uri nationale, imi pretuiesc consumatorii si le multumesc pentru sprijinul de ieri, de azi si dintotdeauna!”

Multumim ZUZU, esti foarte bun !

 

12 COMMENTS

 1. ZUZU e intradevar delicios! Mai ales Sana ! E cu atât mai delicios ,cu cat e brand romanesc.

 2. Acum, care firmă e proastă să piardă un sector de public la cererea unora care papă bani publici? Cum zice comunicatul Zuzu, banii sunt buni, indiferent de client. Și acum de ce le-ar păsa de diversele opțiuni ale clienților atât timp cât le cumpără produsul? Ăștia de au cerut lucrul ăsta trăiesc într-un univers paralel unde au impresia că mase întregi îi urmează orbește și eventual li se închină.

 3. Doamne ce penibili astia cu boicotul -petitia aia e veche de 2 ani si abia a reusit 5000 semnaturi, -desigur si fara niciun efect , companiile si-au facut reclama in continuare.
  Iar nervosul cel mare si tare in boicot, este Sebastian Bodu, care ii scrie chiar si Presedintelui un articol despre Zuzu, haha, da, clar Presedintele s-a tulburat rau, este asa interesat de bla, bla lui Bodu, incat va visa doar Zuzu non -stop.
  Ce nu am stiut insa : Sebastian Bodu, este avocat al Antreprenorilor, un ONG care isi propune sa lupte cu mijloace juridice impotriva abuzurilor ANAF -asta e si mai tare ! Uite lupul paznic la oi!. lol.
  In locul antreprenorilor m-as feri de un asa avocat, pe asta cand il apuca boicotul le strica afacerea si celor pe care cica ii reprezinta, lovind in publicitate daca el e impotriva unui post tv. Cata minte are asta?
  De fapt tinta lui e cu bataie mai lunga -Grupul francez Lactalis a cumparat actiuni de la Albalact -ce vrea Bodu cu boicotul de fapt ? sa indeparteze, (sa sperie) Grupul francez de Antena 3. Desigur Lactalis chiar se uita in gura lui Bodu si nu la audiente A3!!!. Lactalis va cauta publicitatea acolo unde deja drumul a fost batatorit si cu succes de Albalact -Zuzu si toate produsele lor, e chiar mana cereasca sa nu mai caute pe piata si tatoneze, cu alte cuvinte sa piarda bani si timp pentru studii de piata, si tot procesul de marketing etc…… Atat de cazut din pom e Bodu?
  Sa fie linistit Bodu -acum chiar m-a provocat sa cumpar DOAR Zuzu all! iaurt de baut, sana si lapte cu cacao si gust de ciocolata so on. Un sfat, sa mentina designul cutiilor -culori, tot arata bine!

 4. Eu nu am vazut la Antena3 publicitate de la Raiffeisen Bank Romania . Am intrebat pe pagina de facebook a bancii -ce contract au desfiintat daca nu aveau in derulare publicitate ?
  Mi-au sters comentariile si m-au blocat .
  De ce nu lamuriti in mod clar o situatie pe care se pare ca Banca Raiffeisen are tot interesul financiar sa o lase la interpretarea fiecaruia ?

 5. Daca unde ma aflu eu, ar exista un lapte comparabil cu ZUZU, s-ar vinde cu echivalentul a 30-35 RON. Calitatea, gustul produselor romanesti in general, sunt inegalabile. De aceea, cu fiecare ocazie spun tuturor, ajutati producatorii romani, cumparati produsele lor pentru ca nu au egal. Abia cand o sa le pierdeti, o sa realizati ce bombe chimice ati ales sa pastrati.
  Inconstienta unora sau poate chiar ticalosia, a atins cote teribile.
  Acesti indivizi, ori sunt niste amarati care n-au iesit niciodata din tara ca sa faca diferenta si-s usor de manipulat, ori sunt atat de ticalosi ca ar fi in stare s-o sugrume si pe ma-sa daca se uita la Antena 3.

  • Zuzu este un brand romanesc de 25 de ani. A fost cumparat de francezi acum o luna. Va ramane brand romanesc. La fel ca si in cazul Dacia, spre exemplu

Leave a Reply