Preşedintele României, Klaus Iohannis, anunta ca a trimis joi, 22 iunie a.c., o scrisoare președinților partidelor și formațiunilor politice reprezentate în Parlamentul României, prin care îi invită la consultări, la Palatul Cotroceni, în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de Prim-ministru. Fiecare delegaţie poate fi formată din maximum 5 persoane.

Programul consultărilor va fi următorul:

Luni, 26 iunie 2017

• Ora 15:00 – Partidul Social Democrat (PSD) și Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE);

• Ora 16:00 – Partidul Naţional Liberal (PNL);

• Ora 17:00 – Uniunea Salvaţi România (USR);

• Ora 17:30 – Partidul Mişcarea Populară (PMP);

• Ora 18:00 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);

• Ora 18:30 – Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale.

12 COMMENTS

 1. Imi place cu sange pe pereti.Asa a fost de cand lumea.Factiunea Ponta-Grindescu invisa de factiunea Dracnea-Pandelica fi rea.Spartacus il omoara pe fisu lui Crassus un potent senator roman,Crassus chipurile il omoara pe Spartacus (desi legendele spun ca nu a mai fost gasit in locul unde era ascuns inseamna ca s-a eliberat si a folosit asta spre eliberarea sclavilor).Pompei hispanicul isi atribuie victoria rebeliunii Crassus se opune si e ucis,Cezar aliatul lui Crassus taraste Roma in razboi civil si in 10 batalii il bate pe Pompei omorandu-l.Cezar duce Roma in dictatura si e injunghiat pe treptele senatului de Brutus..cu ce s-a ales plebea?Doar cu circ fara paine.

  • “O nimerisi” cu exemplu asta? Cezar a fost ucis de senatori pentru ca vroia sa faca un fel de reforma agrara,asta la presiunea legiunilor care se saturasera ca ostenii sa primeasca pamant numai la granitzele imperiului,atunci cand ieseau din serviciul militar datorita varstei.Asta pentru ca la interior deja marea majoritate a senatorilor si patricienilor detineau mosii si teritorii uriase pe care luptatorii romani considerau ca le apara degeaba.”Niste comunisti” si aia,in frunte cu “tovarasu” Cezar.

 2. Spre deosebire de agiamii astia,romanii construiau in draci dupa fiece victorie si erau inimaginabili strategi si fantastici luptatori…

  • Cred ca acum ai descoperit si tu cate ceva de prin istorie,acum cand esti nevoit sa te pregatesti pentru “boaba” din toamna. Da-i bataie si lasa strandurile,ca doar pentru tine inveti.:-))

 3. Hai Johanis cu tehnoc(a)ratul personal, si nu din PSD,sa se invete minte, dupa ce s-au sters la cur cu votul dat de alegatori! Era normal ca dupa ce au dat legea salarizarii cu prioritate la partea politica si la numitii politic, sa se dea deoparte ca sa intra tehnoc(a)ratii sa taie si spanzure in romanica! Va amintiti acum doi ani cand pe guri era tot legea salarizarii,izmanarul a crescut salariile la 46 sau 68 ocupanti de functii inalte,apoi s-au dat la fund PSD-istii de au aterizat tehno-porecliti. La momentul de fata se repeta “reforma” psd-ista!
  Si-au atins scopul pentru plusul de voturi!

 4. Bravo Alina! Fata voastra din guvern, i-a pocnit peste bot si maini pe toti!
  Felicitari ALINA!
  Singurul om dupa care regret ca au fost porci fata de ea,e ALINA voastra (purtator de cuvant)!

  • Canta-le la struna Olimpia in loc sa facem viaduct la sat sa cumparam niste baterii de baliste sa dam cate o pita de familie si sa pavam ulite sa contam la ce tot anu la o reinvestire a fractiunii Dracnea…care ce sa vezi in decemvre o sa vie cu aceiasi charta pentru plebe.Mai bine aduce un prim care sa plece atunci macar iese si noua de o ulcica de apa gratis.

 5. Distractia de luni. Am sa rad, am sa rad de toti idiotii astia. Daca prostia ar urla, am folosi antifoane. Am sa-mi propun sa fiu vesel.

Leave a Reply