22 iunie 1992. Iesea pe piata primul numar al ziarului Evenimentul zilei. Eram acolo, cu 25 de kg mai slab, de 25 de ori mai optimist in legatura cu dorintele mele…

Au trecut 25 de ani si prefer sa pastrez numai amintirile frumoase din debutul meu in presa mare. Pentru oameni, locuri, fapte.

Multumesc lui Dumnezeu pentru cei 25 de ani, pentru evolutia mea profesionala ca jurnalist si pentru tot ce-am trait spectaculos in meseria aceasta atat de frumoasa.

(w670)(w670)

15 COMMENTS

  1. Mi se pare mie ca, razbate un aer de nostalgie ? Tot asa, ma mir ce repede trec anii, cate sperante si dorinte acu’ 27 de ani, cat pragmatism si realitate in prezent.

  2. Felicitari! Sunt multi ani adevarat si da, chiar e sanatos 🙂 sa pastrati amintirile frumoase, de fapt in viata cu astea ramanem si de ele ne bucuram. Totusi ……parca anii trec prea repede :).

  3. Succes in continuare, Radu Tudor! De oameni asemenea dumneavoastra are nevoie Romania.Imi pare rau ca toti incultii, needucatii si mitomanii conduc aceasta tara.Sper ca intr-o buna zi sa le vina randul si oamenilor valorosi sa decida destinele acestei tari.Respect!

Leave a Reply