Directia Sanitar Veterinara Suceava a identificat un porc mistret radioactiv in judetul Suceava, la o distanta de circa 10 kilometri de frontiera cu Ucraina, pe un fond de vanatoare care apartine Romsilva, a anuntat joi Regia Nationala a Padurilor – Romsilva, scrie news.ro.

Analizele efectuate arata ca nivelul de contaminare radioactiva a fost depasit.

Exemplarul este de sex masculin si are trei ani.

5 COMMENTS

  1. Din cate imi aduc aminte in zona aia sunt oarece mine de uraniu. S-o fi ascuns amaratul, de glontul rece a unui vanator, langa o mina parasita. Sa lasam scenariul fantasmagoric c-a alergat tocmai de la Cernobil.

  2. Daca vreti sa “ne radem” impreuna la tot ce insemna sarbatorirea anului nou pe micile ecrane,urmariti politicienii si numitii in functii inalte,sa vedeti cum baga capul in camera de luat vederi(rtv inregistrari pt revelion),ce fel danseaza,dar si comportamentul lor in preajma altora care nu fac parte din categoria”suiti in varful plopului” din toate punctele de vedere si cat de repede iti dai seama ca fac parte din “mafiotii” prosti ai tarii in care prioritatea numarul unu este distrugerea a tot ce ii inconjoara,si ca ei ttenuie sa fie vazuti la tv oricand! Posibil ca de anul nou sa nu fie audiente la tv dupa ce ii vad pe politicieni si numiti stricandu-le revelionul. Personal si nu numai,vom ramane la tv in noaptea de anul nou doar in locul unde nu sunt politicieni la tv. Destul ca ne-au terorizat cu nemerniciile si minciunile tot anul,ii gasim si de anul nou la tv!
    Nuuuuuuu!

Leave a Reply