La aniversarea a 28 de ani de la înfiinţarea SPP, col. Stephen L.W.Kavanaugh, directorul adjunct al Centrului de Excelenţă al NATO pentru Contracararea Dispozitivelor Explozive Improvizate din Madrid, Spania a transmis un mesaj de felicitare. 

Mesajul lui Stephen L.W.Kavanaugh, directorul adjunct al Centrului de Excelenţă al NATO pentru Contracararea Dispozitivelor Explozive Improvizate din Madrid, Spania, cu ocazia aniversării a 28 de ani de la înfiinţarea SPP:

“Recunoaştem eforturile extraordinare făcute de către SPP pentru securitatea şi stabilitatea flancului de sud-est al NATO. Aniversarea a 28 de ani de la înfiinţarea SPP este cu atât mai importantă cu cât anul acesta România sărbătoreşte 100 de ani de la Marea Unire. SPP este o structură extrem de importantă, iar experienţa şi profesionalismul său ne oferă un suport valoros şi aşteptăm cu nerăbdare să consolidăm colaborarea dintre cele două instituţii. La mulţi ani SPP!”

http://www.spp.ro/#/mesaje-28-ani

Serviciul de Protecţie şi Pază este organ de stat cu atribuţii în domeniul siguranţei naţionale, specializat în asigurarea protecţiei demnitarilor români, a demnitarilor străini pe timpul şederii lor în România, a familiilor acestora, în limitele competenţelor legale, precum şi în asigurarea pazei sediilor de lucru şi a reşedinţelor acestora, potrivit hotărârilor Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Pentru îndeplinirea misiunilor stabilite prin lege, Serviciul de Protecţie şi Pază colaborează cu Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Administraţiei şi Internelor, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, cu alte ministere şi structuri ale administraţiei publice centrale şi locale, pe timpul derulării lor organizând şi coordonând activitatea tuturor forţelor participante din cadrul acestor organisme, scrie DC News.

 

2 COMMENTS

  1. Ce pacat ca in Romania, marcata inca de anii de comunism, institutia se identifica cu cel care vremelnic o conduce. “Nemuritorul” Pahontu, cel mai vechi sef de serviciu secret. In Jandarmerie initiativa lui Pahontu de a “inviora” cu niste tempera picturile de patrimoniu aflate pe holul de receptie al IGJR va ramane vesnic in amintire.
    La fel si incalcarile repetate ale legislatiei de catre cadrele SPP – abuzuri in utilizarea mijloacelor de avertizare, parbrize sparte unor soferi care nu s-au ferit suficient de repede din calea coloanei (sparte prin lovire cu baston telescopic), utilizarea mijloacelor specifice politiei (girofar de culoare rosu-albastru, inscriptionari false) TOATE ORDONATE SI ACOPERITE de acest general sulfuros, Pahontu.
    Asa cum Ambasada SUA ridica la comanda osanale lui Koveshy asa si niste nefericiti reprezentanti NATO sunt folositi in razboiul structurilor abuzive impotriva poporului roman.
    Ia vedeti, poate intrebati de Protocoalele dintre SPP si DNA. Dar nu cred ca are cineva curajul sa intrebe!

    • si cum se face ca ion iliescu felicita spp cu mesaj scris trimis actualei conduceri? metodele despre care vorbiti erau folosite si de mitica iliescu, nicu anghel, anghel andreescu, stoina si gabi naghi, la ordin?

Leave a Reply