Traian Radu Ungureanu, fost mare admirator al lui Basescu, membru PDL, azi membru PNL, scrie intr-un editorial din Adevarul:

“Anii care ne-au ţinut loc de bună purtare între 1945 şi 1990 au dispărut. Pe bună dreptate. Atîta lume a vrut să nu mai ştie şi să fandeze pe tocuri, spre ziua de mîine. În fond, istoria noastră, a curs spre a se vărsa la picioarele Marei Mareş, succesoare sigură a Vioricăi Dăncilă, la cîrma prostiei româneşti. Tîmpenia cu fiţe va succeda, astfel, prostiei vrac. În fond, ce face, azi, voioasa liberală Mareş cu prăfuiţii decreţei ai anilor ’60 e ce făceau mîrlanii şefi ai FSN cu Doina Cornea, Coposu şi alte mortăciuni inexplicabil vii, în anii ’90. “

  

4 COMMENTS

 1. Chiar merita sa o faca praf. Nu stiu pe ce criterii ajung fetele astea in varful ierarhiei in orice caz NU pe cel al maturitatii si capacitatii de comunicare. La PSD nu mai discutam, cu cat esti mai agramat si mai parvenit, cu cat esti mai apropiat(a) de un baron local ori sponsor de nadejde.

 2. Praf sunt toti,de asta ramane in urma lor doar pulbere! Si nu ma refer diar la perindatii in politica si guverne,ci,la toti,la absolut toti numitii politic in functii dupa 1990 inclusiv la turistii relaxati rataciti in scaunul principal al tarii! Apropo de guristii care spun “cere poporul,sau,vrea poporul”,orice fac ei,dar,nu tot poporul din tara e deacord sau doreste reforma sau legea care o pun pe tapet spre aprobare! Atatea legi aiuritoare la momentul initial,despre care se spune ca nu se pun in practica,dupa cativa ani,ne trezim ca legea e valabila si trebuia respectata chiar daca te prejudiciaza/fura/jicneste!

 3. https://www.bogdanstoica.ro/…/21311-mara-mares-pisi-pe-bune-se-poate-sa-spui-tu-a…

  haha, fata lui tata…..cartofareasa s-a trezit vorbind. wow! ce tineret speranta, jaleeeee! Doamne fereste! toate neterminatele au ajuns in politica pe trambulina taticu’/ mamica -OUT! cu astea, astia.
  In afara de tupeu obraznic si mitocanie altceva nu stiu si NU SUNT NICI FUNNY! sunt doar prosti, proaste….tute!
  Au terminat cu pensionarii, au gasit acum alta tinta.Cata “inteligenta” demna de un cap de dovleac.
  Divide et impera …..s-a fumat demult, nu mai tine.
  PNL esti expirat si….. fumat.

Leave a Reply