Bulgaria, România, Polonia şi ţările baltice au acceptat să găzduiască tancuri, artilerie şi alte echipamente militare americane, a anunţat marţi secretarul Apărării, Ash Carter, în timpul unei vizite la Tallinn, relatează Reuters, în pagina electronică.

 

4 COMMENTS

  1. NU EXISTA ACORDUL POPULATIEI PRIN REFERENDUM !!!!!!!
    Guvernul, presidentia si statul in general nu reprezinta vointa romanilor. Sint niste entitati mafiot militarizate folosite impotriva romanilor de catre organizatiile corporatiste internationale.

    Sintem bagati intr-un razboi in care REFUZAM SA FIM CARNE DE TUN PENTRU INTERESELE MAFIOTILOR CORPORATISTI

    • Lipseste de pe lista Ungaria…o fi de bine o fi de rau? Sau acolo baga trupele nemtesti direct pana in Harghita-Covasna…dupa traditie…

  2. Toate bune si frumoase, dar pe unde “plimbam” ( ref. tehnica) ca o autostrada ca lumea nu avem ne inghesuim cu totii pe drumurile astea inguste ? Probabil ca-n S.N.A. sunt niste puncte necunoscute publicului larg, altfel nu-mi explic “coordonarea” perfecta intre adoptarea SNA si acest anunt.

  3. apropo de comentariu din aceasta seara:nu este dovedita provenienta rachetei care a doborat avionul malaezian.chiar s-a pus batista pe tambal.in privinta crimeei acolo populatia majoritara[peste 70%]este de origine rusa.pana la al doilea razboi mondial crimeea a facut parte din rusia.

Leave a Reply