Primul mesaj al NATO despre #coronavirus adresat de Secretarul General Adjunct Mircea Geoana pentru www.truestoryproject.ro

”NATO, împreună cu alte organizații internaționale, monitorizează îndeaproape focarul COVID-19 și toți aliații NATO au luat măsuri preventive. Ne-am angajat să ne protejăm personalul și să reducem la minimum riscul de infecție. NATO are în vigoare măsuri și planuri de continuitate a afacerilor, asigurând continuarea activității noastre esențiale.

Salutăm eforturile Organizației Mondiale a Sănătății de a sensibiliza și de a oferi îndrumări asupra focarului. Punând în aplicare cele mai bune practici, am luat măsuri preventive la sediul NATO de la Bruxelles încă de la începutul crizei. Aceste măsuri includ suspendarea temporară a anumitor călătorii ale personalului și a vizitelor de grup și încurajarea personalului să lucreze de la distanță.

Personalul militar al NATO rămâne vigilent și monitorizează orice impact potențial pentru trupele NATO desfășurate în operațiuni. În această etapă nu a existat niciun impact asupra operațiunilor noastre din întreaga lume.

Această răspândire a Coronavirusului ne privește pe toți, iar în lumea interconectată de astăzi, provocările globale cer soluții globale. Personalul NATO și forțele NATO sunt din multe națiuni, dar suntem o singură echipă. În continuare sunt impresionat de cât de bine lucrează personalul nostru civil și militar împreună pentru a limita impactul virusului.”

Pentru a prelua acest material pe alte canale media trebuie să menționați ca sursă de conținut original True Story Project (www.truestoryproject.ro).

2 COMMENTS

  1. Chiar. Cum ar face fatza nato unei pandemii in care soldatii sa fie cu covid in spitale (de campanie) iar soldatii rusi intr-o rusie sanatoasa?
    Ca asa de cretini am fost incat doar putin si-a protejat tara bine. Bine ca avem nato care ne protejeaza daca vine rachetele din iran da nu avem conducatori care sa ne protejeze de o pandemie.
    Stiu ce crezi tu da in cazul asta mai bine caghebist decat mort. Zic si eu.

Leave a Reply