Home Articole Negoita, prietenul lui Ponta, moment tensionat cu Dragnea

Negoita, prietenul lui Ponta, moment tensionat cu Dragnea

2334
5

Unul din apropiatii lui Victor Ponta, primarul sectorului 3 Robert Negoita, recent ales in functia de sef PSD Bucuresti, a avut un schimb tensionat de replici cu presedintele interimar Liviu Dragnea. Congresul se anunta tensionat !

Robert Negoiţă şi Liviu Dragnea au avut un scurt schimb de replici tensionate înainte ca edilul Sectorului 3 să îşi anunţe candidatura la şefia PSD, liderul social-democrat solicitându-i lui Negoiţă să explice de ce a chemat jurnaliştii în sediul partidului şi cerându-i acestuia o discuţie privată.

Conferinţa susţinută de Robert Negoiţă nu fusese anunţată oficial de către partid şi nici de către primarul Sectorului 3. Jurnaliştii prezenţi la sediul PSD erau ţinuţi în afara sălii de conferinţe, moment în care Robert Negoiţă a apărut la sediul partidului şi s-a întâlnit cu Liviu Dragnea, care tocmai părăsea clădirea. În acel moment, Robert Negoiţă l-a întrebat pe liderul interimar al partidului dacă poate invita jurnaliştii în sala de conferinţe, pentru a susţine o declaraţie.

Liviu Dragnea l-a întrebat pe Negoiţă despre ce este vorba, afirmând că “nu ştie nimic” despre nicio conferinţă. “Poţi face ce vrei”, i-a spus Dragnea acestuia, însă i-a solicitat o discuţie privată. Robert Negoiţă l-a întrebat din nou pe Dragnea dacă poate invita jurnaliştii în sala de conferinţă.

“Ce este circul ăsta?”, a spus Dragnea, în momentul în care jurnaliştii s-au apropiat de cei doi şi a fost fotografiat. “Te rog frumos, vreau să discut ceva cu tine, nu înţeleg ce vrei să faci”, i-a spus atunci lui Negoiţă. “Vreau să fac un anunţ”, a răspuns Negoiţă. Liderul interimar al PSD şi primarul Sectorului 3 au avut o discuţie privată timp de câteva minute, în urma căreia Robert Negoiţă a invitat jurnaliştii în sediu, iar Dragnea a plecat de la sediul PSD.

Potrivit unor surse social-democrate, Robert Negoiţă nu a anunţat conducerea centrală a partidului că urmează să susţină o conferinţă de presă.

În cadrul conferinţei de presă, Negoiţă a susţinut că a discutat cu Liviu Dragnea despre candidatura sa, iar acesta nu avut obiecţii. “I-am comunicat că voi candida. Nu-l deranjează. Suntem colegi, ne respectăm reciproc şi competiţia nu face altceva decât să stimuleze”, a spus Negoiţă, în conferinţă.

5 COMMENTS

  1. apropierea alegerilor din psd naste disensiuni ca de altfel in orice partid unde exista diversi insi ce se bat pe functii. e ceva normal. ce nu reusesc sa integ cum un presedinte de partid acuzat in prima faza de procurori isi da demisia din functie, functie la care candideaza si e ales, cel putin interimar , un condamnat in prima faza fie el si cu suspendare. nefiind decat un amarat de “taliban pesedist” vorba unui cunascator(???!!!), nu reusesc sa pricep acest lucru. la fel nu pricep de ce negoita “prietenul lui ponta” are un moment tensionat cu dragnea ( pe care postacii de pe forum il caracterizaza dupa condamnare ca fiind unealta lui johannis de distrugere a pesedeului) in momentul organizarii unei declaratii de presa in care isi anunta candidatura la congres. unde trebuia organizat anuntul la carciuma? o fi dragnea sef interimar dar din ce citesc “oamenii” lui prezenti la diferite conferinte judetene starnesc nemultumiri prin impunerea celor agreati de conducere, adica tocmai de dragnea. la prahova, buzau etc a fost “circ” ca sa folosesc un termen din articol si acest circ a fost creat de oamenii lui dragnea. repet lucrul asta se intampla practic in fiecare partid cu ocazii diverselor alegeri intotdeauna existand nemultumiti. si pentru ca stau in sectorul 3 aud ca negoita va fi vizat de porcurori in curand. deci “circ” de la un comdamnat cu suspendare la un viitor condamnat.

  2. Stichiţi-vă şi ologiţi-vă băi că altceva nu aveţi de făcut! mai ceva ca clanurile(cacofonie intenţionată şi scriere după model moldovenesc pentru că tot au vrut în forţă) să rîdă lumea de voi şi totodată să vă huiduie că v-aţi molipsit de holera scandalo-stuchită pdl-istă ! Ce mama naibii aveţi? Nu vă mai săturaţi de lins ciolanul? Acum vreţi să-l zdrobiţi să îl împărţiţi pe cheful vostru? Pasărea pe limba ei piere! Ce faceţi cum reacţionaţi şi ce veţi mai face??? ”’mama caca tata papa”’?:)

  3. haha. negoita stie ca dragnea va fi la beci, dar nu e bine. daca iese dragnea , ponta va pleca, probabil.
    dna sa mai astepte putin sa iasa dragnea , sa plece ponta.
    doamne ajuta.

  4. Nu am simpatii politice, mai ales ca aproape toti au pactat la marea devalizare a Romaniei. Nu accept insa, ca un clan politic Mafiot cum este tarvestitul PDL-PNL sa mai apara la guvernare! Nesimtirea acestor DERBEDEI BUGETARI este fara margini! Parerea mea este, ca daca se intampla una ca asta, se va termina in STRADA! Sper ca mai exista in tara asta resurse pentru deratizare politica!

Leave a Reply