4 COMMENTS

  1. Dupa cum sti foarte bine , singurul care exploata resursele Romaniei a fost Ceausescu , nu cred ca mai exista un “Ceausescu” in zilele noastre , totul este doar tabu … mult zgomot pentru nimic ,vorbe fara fapte si politicieni care inca ne vand tara pe bucati !

    • Ceausescu a avut multe pacate, insa a fost patriot si a stapanit prin oamenii de la Externe si nu numai arta negocierii in politica externa. Acum si atunci lumea era impartita in mititei si granzi. Vai de noi si de tarisoara asta.

      • Vin si spun ca si-a protejat resursele,pe care le-a indentificat prin specialisti bine pregatiti,romani cu tehnica romaneasca,resurse acum ramase in teritorii inca virgine,arhive geologige si geodezice fiind disparute sau stocate in depozite mucegaite,informatii pe care nu le mai poate accesa nimeni,au mai ramas cativa care pot descifra dar bine fac ca nu se implica!Saraca tara bogata are inca potential si e mai bine ca stau ascunse ca sa nu mai asistam la afaceri cu defrisari,profit instant si comod,fata de cate,nici ei stiute!Tarisoara are potential vitele cotropesc dar e bine ca n-au orientare!

  2. Merkel a trimis o dupa tigari pe dancila si s a intors intr-o ora.
    Dancila nu poate vorbi nici macar despre vreme in romaneste.

Leave a Reply