Nepotul fostului președinte Traian Băsescu, Dragoș Băsescu, a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare pentru că a cerut mită un milion de euro pentru a interveni la un procuror DIICOT. Decizia este definitivă și nu mai poate fi atacată cu recurs.

Dragos Basescu e unul din copiii lui Mircea Basescu, fratele fostului presedinte care a facut si el inchisoare.

Stirea din Iunie 2015

 

16 COMMENTS

 1. aștept ca actualii lideri politici să spună că este un dosar politic sau statul paralel l-a executat pe nepotul lui Băsescu.
  nu m-ar mira să-l văd pe Codrin Ștefănescu spunând că statul paralel l-a condamnat pe nepotul lui Băsescu.

  • Sigur, fratele a facut puscarie, nepotul face puscarie, numai traian e curat ca lacrima. Noaptea mintii.

   • stați liniștit, dl Dragnea se luptă cu statul paralel și apoi justiția “independentă” o să-l ancheteze și pe dl Băsescu.
    apropo, dl Băsescu a anunțat de aprox 1 an că merge la comisia SRI dar timpul nu-i permite.

  • Statul paralel actioneaza doar impotriva PSD-ului. In rest, se cheama Justitie. Ai auzit pe cineva de la PNL sa zica ceva de statul paralel cand l-au bagat la inchisoare pe ala de la Cluj acum 2-3 zile? Macar astia mai au putin orgoliu masculin. La PSD numai femei! 😛

 2. Like father, like son and perhaps like uncle!

  Pe romaneste, aschia nu sare departe de trunchi. Clanul basescu.

  Probabil nu a avut pe cine sa denunte, el cunoscandu-i doar pe taica-sau si pe unchi-sau si omerta oblige in la famiglia basescu.

  Ceea ce nu se poate spune in cazul lui ponta. Ponta deja a facut pe el, toarna incontinuu, fara limita. Doamne, ce indivizi! Sa fereasca Bunul Dumnezeu de asemenea specimene!

  • da, dacă calitatea de martor brusc a devenit “denunțător” pentru că așa vrea dl Dragnea atunci înseamnă că nu înțelegem codul penal.
   stimate domn, martorul este obligat să declare tot adevărul în fața magistraților.
   dl Dragnea (inculpat) poate să facă prima declarație doar în fața judecătorului.
   citiți cu atenție declarația și faceți abstracție de nume și prenume. încercați să analizați declarația și apoi vă rog să-mi spuneți care sunt elementele, probele pe care doamna Procuror poate să solicite pușcărie pentru dl Dragnea în urma declarație date dl Ponta.
   să știți că dacă minți în declarația de mator poți fi acuzat de mărturie mincinoasă / dl Tăriceanu are dosar penal pentru mărturie mincionoasă.

 3. S-a rezolvat problema. De acum vom putea avea autostrazi , scoli si spitale mai bune. Bine ca l-au prins domnule Radu Tudor, vor creste salariile cu 483%.

 4. Sigur,acest subiect va acoperi mizeria si mincinile privind marirea salariilor! Fi-n bafta lor multi ani!

 5. Foarte bine !!! Vad ca a mai fost condamnat si Uioreanu …Doi din alta tabara de la PSD…adica stati asa,PSD nu prea intra acolo,ei doar se vaicaresc,se victimizeaza,intre timp miliardele noastre aflate pe mana lor se evapora dar noi ne uitam la scancelile lor cu Statul Paralel.Am uitat sau ignoram partea cu miliardele noastre care dispar intr-o voiosie.E bine,popor matur sau ce ?!

  • În primul rand ca dragos Basescu A CERUT bani. Deci nu are cu ce sa rămână. În al doilea rand nu voi plângeți de mila celor care fac pușcărie în condiții inumane? Va rog sa va hotărâți odată cei care susțineți teoria statului paralel – adoptați o linie cât de cât logica sau nu.

   • Ai auzit de confiscarea extinsa ? Ei, bine, nu e pt familia base.
    Iar in penitenciar are conditii privilegiate.Cam ca ale lui taica ‘su.

 6. Codrut Seres a iesit “conditionat”…Intra unul ies 2 sau 3,pedepsele sunt simbolice,miliardele disparute sunt reale.Am convingerea ca nu procurorii sunt cauza principala a acestor rateuri ci chiar judecatorii,cei de care nu se ia nimeni.

Leave a Reply