Pentru a face economii la bugetul Moscovei, greu incercat de prabusirea pretului petrolului si de sanctiunile internationale in urma atacarii Ucrainei si anexarii Crimeei, doi fruntasi ai noului KGB s-au insurat. Intre ei !

O mai stiti pe Nina Kaghebista?

http://radu-tudor.ro/irina-vlah-si-nina-stanski-parasutistele-kgb-in-republica-moldova/

Ei bine, Nina Kaghebista s-a maritat. Cu cine altcineva decat cu superiorul ei, Evgheni Șevciuc, presedintele asa zisei Republici Transnistria, o entitate dezlipita prin interventia armata a Rusiei din teritoriul Republicii Moldova. Dupa cum stiti, independenta Transnistriei e recunoscuta doar de Moscova. O enclava a mafiei si crimei organizate, patronata de noul KGB si finantata anual prin decizia Kremlinului. Nina indeplineste acolo misiunea de “ministru de externe”.

Cuplul Șevciuc-Ștanski a fost binecuvantat de Vladimir. Intai Putin, apoi mitropolitul Moldovei. Acoperirea e musai sa includa inchinaciuni, icoane si o biserica pravoslavnica…

Iata si imaginile de la nunta de garnizoana, publicate de Unimedia.info

nina

PS : Sfatuit de vreun acoperit din Casa Regala, Printul Radu de Romania ar putea da o fuga si la Tiraspol, sa dea mina cu cei doi miri kaghebisti. La fel cum a facut-o in Gagauzia cu Irina Vlah. 

 

5 COMMENTS

  1. N-as crede ca Alteta Sa sa se lase prins intr-o capcana atat de grosolana cum ar fi legitimarea unei dinastii banditesti prin prezenta Sa, chiar in calitate de consort, la ceremonia de ” Intemeiere”. Sa nu uitam ca a fost actor si orice actor profesionist stie ca personajul pe care il joaca trebuie sa fie credibil/coerent in orice situatie. Orice i-ar spune regizorul de serviciu (chiar si talentati, securistii tot amatori raman) meseria “furata” de la dna Olga Tudorache nu se uita cu una cu doua!

    • Nu sunt un regalist,dar imi dau seama ce greu gandesc cei care vad ceva nashpa in vizita consortului la gagauzi.Oare au uitat ca si gagauzii faceau parte din Regatul Romaniei tot asa ca si toti romanii,ucrainienii,bulgarii si chiar toti rusii din Basarabia?

  2. in primul rand, lasand la o parte personajele implicate, nu mi se pare a fi o “nunta de garnizoana”. de fapt ce e aia nunta de garnizoana? ar trebui sa vedem miri si nuntasi imbracati in uniforme? poza ne arata niste nuntasi imbracati decent intr-o biserica normala asa cum se intampla in miile de biserici de la noi care arata aproape la fel ca si cea din imagine. inteleg ura pe care o are r.t. fata de rusi, problema lui, dar parca nici sa rastalmacesti in halul asta ceea ce se vede extrem de clar in poza.repet, aceasta observatie o fac fara sa tin cont de nina kaghebista sau mai stiu eu cine mai apare in poza aia. si apropo, din lecturile despre serviciile secrete ale lumii, nu e singurul caz in care se practica casatoria intre spioni, intre superiori si subordonati. asa ca nu vad nimic anormal nici aici. si apropo de actorul-print, crede cineva ca el a plecat de capul lui fara aprobarea capului casei regale?

  3. Mirii cam seamana cu Kovesi si Coldea,sau chiar ei or fi? Nasu are o treaba acolo ,este cu spatele,dar pare a fi Iohannis.

Leave a Reply