In ciuda greutatilor pe care Antena 3 le suporta din partea elementelor basiste pastrate in sistem, televiziunea noastra castiga noi premii in America, gratie votului acordat de un juriu format de specialisti tv de talie internationala. Concurenta a fost acerba, cu zeci de televiziuni mari din intreaga lume.

—————————–

La New York Festivals World’s Best TV&Films 2016 Antena 3 a intrat în competiție cu 6 nominalizări. Festivitatea de gală a avut loc noaptea trecută, pe 19 aprilie, la Las Vegas.

Reportajele echipei “În Premieră” se întoarce acasă cu patru premii.

Materialul „Sclave la export” a primit o medalie de aur şi una de argint, în timp ce „Bruce Lee înlănţuit a primit o medalie de aur. Reportajul „Rom de esenţă tare” a fost distins cu medalia de bronz.

„E copleşitor. Văzând toate premiile şi televiziunile care au luat aceste premii, prin orice dificultăţi ai trece, nu poţi să te opreşti. Există această bucurie de a face televiziune, de a informa, de a arăta lumii adevărul şi nu în ultimul rând de a concura cu aceşti oameni pe care îi ştii, de la televiziuni cu tradiţie, iar Antena 3 stă umăr la umăr cu ei” a spus Carmen Avram, producătorul emisiunii “În Premieră”.

“La New York Festivals-Best Tv& Films am castigat doua medalii de aur, una de argint, una de bronz și doua certificate de finalist! Valoarea profesionala nu sta în sedii și în ziduri, ci în capacitatea de a sfida cu o confirmare internațională abuzurile pe care le infruntam” a scris pe Facebook Mihai Gâdea, CEO Antena 3.

32 COMMENTS

  • Un premium pentru prostituatele romance din Italia, un altul pentru aurolacii drogati romani din subteranele Garii de Nord si un altul pentru romii cu carutze din Romania.
   Hei, toata suflarea occidentala s-a simtit superioara si a zis sa incurajeze pe amaratii astia din Romania care stau in canale si se prostitueaza.
   Felicitari doamnelor Moise si Avram !

   • Ia sa faca un reportaj madam Avram despre olimpicii romani sau muzicienii romani, sa vedem daca mai primeste vreun premiu. Ia premii pentru nefericirile Romaniei de care rad si ne arata altii cu degetul. Pentru niste medalii de doi lei sa iti vinzi tara…

   • Da’ mai 7.4 dar toate sunt cu romani si cu Romania. Nu esti mandru? Un adevarat curent national-patriotic. Dar pe invers.
    Pentru ca e mai important ca doamna in geaca de piele mereu super-aranjata sa ia premii decat tara parintilor si bunicilor care au murit pe frontul de est sau in lagare. Da-o incolo de tara.
    Una e sa prezinti in tara aceste filme ca sa critici o situatie si alta e sa iesi cu ele in afara.
    Ia uitati bai ce mizerie de oameni suntem noi romanii ! Hai ca mai luai un premiu.

 1. FELICIRARI!!!
  Ma bucur din suflet pentru voi sunteti minunati
  Sa va dea Dumnezeu patere sa depasiti toate obstacolele create de niste nemernici, slugi ale asa zisului ”stat de drept ”

 2. Felicitari echpei castigatoare de la “In Premiera”, o echipa de premianti.
  Cum spunea o distinsa doamna ? “Ciocul mic” si-mi permit sa adaug, ca suntem premianti.

 3. Excelenta performanta si felicitari! Important este sa ramaneti puternici si pe pozitii, impotriva unui Sistem Mafiot la Nivel de Stat! Vrem o Altfel de Romanie, pentru oameni normali, intr-o tara normala, fara prosternari la West/Est!

 4. Munca depusă cu iubire și dăruire aduce și răsplata binemeritată, din păcate în cele mai multe cazuri nu și în România. FELICITĂRI, mergeți înainte, nu renunțați la ce faceți, vă susțin necondiționat!

 5. Ma bucur foarte mult pentru to si pentru realizarile tuturor,sunt un tip care se uita de 20 de ani la Mircea si de la inceputuri la Antena 3.

 6. Respect ,Admiratie,Recunostinta ….pentru tot CE intreprindeti in favoarea natiei ROMANE……care se afla in CEA mai grea cumpana !FELICITARI intregii echipe !

 7. Radu Tudor, te citesc cu multumiri si ma inclin in fata modestiei tale. Respect si admiratie maxima, echipa de aur!
  Stiti ca, desi considerati ca stati umar la umar cu alte televiziuni de renume mondial, valoarea succesului vostru este cu atat mai mare cu cat doar voi v-ati zbatut in niste conditii inumane sa tineti aproape, sa ne aratati lumina in intunericul dens pe care vor sa il tese in jurul nostru cei ce si-au vandut sufletele si credinta.
  Va/imi mai doresc un singur lucru: dupa ce veti servi unei natiuni unite cu fratii de dincolo de Prut, sa fiti primii care faceti televiziune in Regatul Romaniei!

 8. Felicitari Antenei 3 !

  basistii ”da dreapta” iar vor spune ca v-ati cumparat premiile. Atata pot sau ăsta e ordinul propagandei nenorocite.

 9. Felicitari si multe succese pe mai departe! Dar pentru a lamuri acuzele propagandei ca aceste premii ar fi “cumparate”, puteti sa ne spuneti cine face nominalizarile pentru aceste premii? Imi e cam greu sa cred ca cineva sta sa analizeze emisiunile de la toate televiziunile din toate tarile, exista jurii nationale/regionale pentru nominalizari sau cum se procedeaza? E adevarat ca sunt nominalizate doar programele care platesc o taxa consistenta de inscriere?

Leave a Reply