Serviciile de securitate belgiene au fost avertizate cu privire la posibila apariţie în Europa a aşa-numitului ‘iPhone Gun’ (‘iPhone-ul pistol’), un dispozitiv ce pare a fi un telefon, dar în realitate este o armă de foc cu două ţevi de calibrul 9 mm, relatează vineri agenţia EFE preluata de Agerpres.

Conform presei locale, vânzarea acestui aparat este interzisă în Belgia, însă el poate fi procurat ilegal pe internet la un preţ de circa 375 de euro şi este produs de compania Gun Runner Distributing.

‘Nu am găsit nicio armă de acest tip’, a declarat agenţiei EFE un purtător de cuvânt al poliţiei belgiene, care însă a refuzat să confirme dacă a fost primită o atenţionare specială cu privire la respectivul dispozitiv.

Compania producătoare îşi atenţionează pe site-ul ei potenţialii cumpărători să se asigure înaintea achiziţiei că posesia acestei arme este legală în ţara lor şi admite că pistolul este ‘nedetectabil’ dacă nu este deschis.

Denumirea oficială a produsului este ‘Ideal Conceal’, ce s-ar putea traduce prin ‘ascunzătoarea ideală’. Potrivit fabricantului, acest dispozitiv va putea fi vândut numai celor care au autorizaţie pentru deţinerea unei arme.

2 COMMENTS

  1. Radu Tudor chiar luna trecută și în alte comentarii am spus clar și poți găsi foarte ușor și mesajul :
    Românii au acces foarte ușor la medicamente decât la pâine ! Deci de-aia , când voi jurnaliști profesioniști vă plângeați că pensionariui se plâng că nu găsesc medicamente , mai trebuie redus până la extrem și la strictul necesar , medicația ! Sunt otrăvuri ! Pensionarii și-ar prelungi viața cu măcar 5 ani ! Uită-te pe vremea lui Ceaușescu ! 1-2 farmacii mai mult de decor goale , cu toate astea numai penumonia și Sida să zicem că erau mai grave dar și rare.Sau…Rodica Popescu Bitănescu ! Ea a suferit de copil de AH1N1 și s-a tratat doar cu ceai.Uite ce vioaie e și al vârsta ei ! E o prostie că România are nevoie de medicamente când coada șoricelului sau bășina porcului sau sunătoarea e în grădina omului !

    • Din pacate exista si prosti care gandesc asa ca tine antevorbitorule, nu degeaba ssproblemeleunt problemele cu vaccinarea din ultimii ani care ameninta si oamenii vaccinati.

Leave a Reply