Potrivit unui comunicat al OMV Petrom, incepand cu data de 1 mai 2019, noul Director de Comunicare si Sustenabilitate al companiei este Alina Petrescu.

Alina Petrescu a fost jurnalist Antena 3 si TVR, apoi purtator de cuvant al guvernului condus de Sorin Grindeanu. Este absolventa a Facultatii de limbi si literaturi straine, sectia engleza-franceza, Universitatea Bucuresti.

OMV Petrom este unul din cei mai importanti angajatori din Romania si un contributor masiv la bugetul de stat, cu peste 1 miliard de euro anual.

Alina Petrescu va fi direct subordonata catre CEO OMV Petrom, Christina Verchere, numita in aceasta pozitie importanta la 1 mai 2018.

Imagini pentru christina verchere

2 COMMENTS

  1. Presupun ca “felicitari” e cuvântul de ordine deci Felicitari Alinei Petrescu! Totuși, trecerea la sistemul corporatist dupa ani de zile petrecuți in presa libera a unei jurnaliste talentate și inteligente precum Petrescu provoacă mai degrabă tristete decât bucurie; și e destul sa ne uitam la fotografia viitorului șef al comunicațiilor, madam Verchere, sub bagheta căreia va lucra prețuita ziarista pentru a vedea fatza schimonosita de ambiție a lumii in care cea din urma intra azi cum laude. S-ar putea sa ma înșel dar 27 de ani petrecuți de voie-de nevoie in vecinătatea acestor copii de Hilary Clinton—femei “puternice”, “ambițioase”, “eliberate” etc.— care împânzesc chiar și mediul universitar in ultima vreme, ma fac sa ma îndoiesc de fericita colaborare dintre cele doua doamne. Felicitari, încă odata, și Doamne-ajuta!

Leave a Reply