Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, astăzi că PSD va depune cu certitudine o moțiune la adresa actualului Guvern.

“Nu îmi cereți să iau decizii pe care eu nu am fost deja mandatat de colegii mei. Am un mandat foarte clar. Partidul nu mai este condus de un tătuc. O să ne luăm fiecare sarcinile și vom merge mai departe. Astfel de alianțe trebuie decise în cadrul mai larg. Eu știu un singur lucru foarte clar. Să depășim negația. PSD este în opoziție. La Palatul Victoria este un guvern care este în minoritate. Opoziția are dreptul să depună moțiuni de cenzură.

Categoric că vom depune o moțiune, nu am dori să picăm în aceeași patimă a fostei opoziții să depunem moțiunii degeaba. Domnul Orban să stea liniștit, încă nu e periocl să fie demis prin moțiune”.

 

2 COMMENTS

  1. Amuzanta noua conducere PSD,inca nu au inteles ca pentru marea majoritate a romanilor aia sincera nu aia ancorata de primarii PSD-isti cu datorii morale la activ ,PSD reprezinta fix nimic !

  2. Ciolacu vrea sa o dea la pace: ei nu-i deranjeaza pe penelisti (cu nimic, afara eventual de niste vorbe neurmate de nici o actiune) dar si penelistii sa le lase in pace afacerile personale judetene si sa-i lase, macar acolo unde au luat peste 35-40%, netulburati prin primarii, CAuri, CJuri…. eventual sa lase si alegerile primarilor intr-un tur (ceea ce vrea si UDMRul).

    PNLul va accepta tirgul, spre disperarea USRistilor.

    Tocmai ce a inceput Romania “normala” – de fapt, ea continua de unde a stricat buna colaborare intre banditii transpartinici inculpatul Dragnea.
    Dragnea a fost un “accident” care nu a mai vrut sa face tirguri nici cu securistii, nici sa accepte tirguri intre grupuri de securisti bagati in afaceri. E, Ciolacu e mai “reformat”, e mai “european” si acuma tirgurile se reiau.

Leave a Reply