Noul secretar general al PSD Paul Stănescu, a declarat cum s-ar fi derulat evenimentele care au dus la candidatura Vioricăi Dăncilă la funcţia de preşedinte al statului.

Acesta a relatat, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Slatina, că Viorica Dăncilă a hotărât să organizeze congres extraordinar, cu scopul clar de a fi desemnată candidat, în urma unei discuţii avute cu preşedintele Klaus Iohannis, scrie Adevarul.

”Am rugat-o pe doamna Dăncilă două lucruri: 1 – să nu facem congres în 2019, să facem congres în ianuarie-ferbruarie 2020, şi 2 – i-am spus doamnei Dăncilă să nu candideze, acum pot să vă spun public lucrul ăsta. Am bătut palma, pot să spun aşa, adică doamna a fost de acord, şi mai continui puţin, dar o să mă şi opresc undeva, pentru că mariajul ăsta al nostru a durat foarte puţin, 7-8 zile cred că a durat.

I-am zis că în condițille date, m-a pierdut. Eu am fost la congres, n-am votat, s-a ales preşedinte. Sigur, asta era clar, lucrurile erau clare, că convocarea unui congres şi alegerea dumneaei erau spre candidatura dumneaei până la urmă, asta era miza“, a declarat Stănescu, acesta menţionând de asemenea că „la un moment dat a vrut să mă dea afară, nu mă feresc să spun lucrul ăsta, să mă elimine din partid, pentru că n-am spus altceva decât ceea ce cred eu şi ceea ce cred eu că e bine partid“.

6 COMMENTS

  • asa cum este normal, intr-o tara civilizata.
   hotii stau la puscarie! as vrea sa fie defilati ca in america, in combinezoane portocalii si cu catuse la maine si la picioare!

   • O țară civilizată nu este caracterizată de cătușe și pușcării. O dictatură, da. Infractorii sunt definiți de un cod penal, nu de către o ideologie și de adepții exaltați ai acesteia. Nu mai suntem nici în anii 30, nici în anii 50.

    • intr-o tara civilizata nu se fura ca in codru!
     si oamenii nu sunt tinuti saraci si prosti intentionat!

 1. Vitejii ăștia din PSD nu își asumă răspunderea pierderii alegerilor. Ei au împins-o pe Dăncilă să candideze, conștienți fiind că partidul nu poate câștiga. Acum au găsit vinovatul.

Leave a Reply