Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, întrebată despre cei care protestează în timpul vizitelor sale în ţară, că este un plan, fiind vorba despre aceleaşi persoane, care sunt ”oameni slabi”. ”Sunt aşa de uşor de cumpărat? Ţipă hoţii. Nu am furat în viaţa mea absolut nimic”, a spus ea.

”Deja am văzut că este un plan în care anumiţi oameni îi întâlnim, aceeaşi oameni, în mai multe locuri. Stau şi mă gândesc, sunt aşa de uşor de cumpărat, chiar nu le pasă de impresia celor din jurul lor, chiar nu se gândesc cât de rău fac ca şi imagine?”, a spus la Zalău premierul Viorica Dăncilă, întrebată despre cei care protestează în timpul vizitelor sale în teritoriu.

Ea a mai spus că principalul mesaj trebuie să fie de unitate.

”Nu spun că Guvernul României a rezolvat tot. Mai sunt multe de făcut şi multe de rezolvat, dar în momentul în care nu ai argumente, în momentul în care eşti rău intenţionat, în momentul în care eşti un om slab, că în atributul oamenilor slabi este violenţa verbală şi violenţa fizică, te manifeşti în modul acesta. Dacă nu aveam deschidere către dialog, dacă nu voiam găsim soluţii, îi înţelegeam şi spuneam că nimeni nu vrea să discute cu ei. Dacă aveau anumite preocupări, anumite probleme la care voiau soşluţii din partea guvernului îi înţelegeam, dar această atitudine care efectiv pe mine nmă uimeşte – să vii cu coroane, să vii cu tot felul de jigniri, să ţipi <hoţii>… Nu am furat în viaţa mea absolut nimic! Aceste lucruri nu sunt specifice pentru noi, ca ţară”, a mai spus Dăncilă citata de Mediafax.

7 COMMENTS

  1. Domnul Ciuvica are perfecta dreptate.In Germania im momentul in care ai ridicat vocea chiar daca protestezi spontan si de unul singur in primele cinci minute apare prima masina de politie si apoi inca una esti izolat si invitat frumos in masina pentru a fi legitimat si a ti se explica ca incalci legea si daca te opui ai incurcat-o. Asta dupa ce te perchezitioneaza ca pe ultimul borfas.Orice persoana care urla la cancelar ca e hot trebuie sa aiba multi euro pusi deoparte pentru strigatura. Asta in cazul in care ai noroc de un judecator binevoitor.

  2. Un comentariu off topic vis-a vis de postarea d-voasta de pe facebook: A fi pro european nu inseamna ca trebuie sa acceptam si mizeriile care vin din partea celor care vremelnic conduc Europa.

Leave a Reply