Liviu Dragnea a declarat, în exclusivitate la Punctul de întâlnire, de la Antena 3, că nu a dorit înlocuirea din funcţie a premierului Mihai Tudose, în ciuda tensiunilor apărute între ei, înaintea CEx-ului PSD de acum două săptămâni.

Președintele PSD a afirmată că a fost la un pas de a lua o decizie greșită în ceea ce privește scandalul cu care s-a confruntat partidul, scandal care s-a soldat cu remanierea a doi miniștri PSD, Rovana Plumb și Sevil Shhaideh.

 “Am fost foarte aproape să ne ducem către o decizie greşită sau proastă pentru noi, care ne putea afecta foarte mult. Situaţia lui Mihai a fost una foarte grea. Ce credeţi că era în sufletul meu? Al doilea premier pe care trebuia să îl oferim ca ofrandă cuiva. De ce? Domnule, noi am câştigat alegerile, noi ducem la îndeplinire acest program de guvernare, noi facem România să fie o ţară mai bună şi mai dezvoltată şi românii să aibă venituri mai mari. Cu toate piedicile.”, a spus Liviu Dragnea.

“Nu am vrut ca Mihai Tudose să plece. Nu vreau să plece. E un premier bun, îl sprijin, îl sprijină şi partidul, îl sprijină şi colegii din guvern”, a mai spus Dragnea, la Antena 3.

7 COMMENTS

 1. „Dușmanul” numărul 1 al coaliției de guvernare din România, George Soros, cel prezentat ca proprietarul tehnocraților, al USR-iștilor, al ONG-urilor, al jurnaliștilor care critică PSD și ALDE, omul care e în tot și toate a fost de fapt reprezentat timp de 15 ani în România de Alin Teodorescu și Renate Weber…Cum,cum ?

 2. eu nu văd nici o diferență între dl Președinte Traian Băsescu și dl Liviu Dragnea.
  dl Președinte Traian Băsescu și-a dat “demisia în 5 minute” și dl Liviu Dragnea și-a dat demisia până când “bunul său prieten” a demisionat din funcția de Președinte PSD. / nu reușesc să înțeleg de ce dl Liviu Dragnea a demisionat din Guvern dar și din funcția de Președinte executiv PSD ca după câteva luni să devină Președintele PSD și Președintele Camerei Deputaților. nu reușesc să înțeleg logica dl Liviu Dragnea dar nici “emisarul dl Dragnea” (și aici mă refer la Codrin Ștefănescu) nu simte nevoia să explice public acest joc de gleznă.
  dl Președinte Traian Băsescu reevalua oamenii atunci când știa că trebuie să-i folosească. la fel face și dl Liviu Dragnea /doamna Hăineală (fost membru CSM), Daniel Morar (fost procuror șef DNA), Robert Cazanciuc (fost Min. al Justiției), etc.
  și dl Președintele Traian Băsescu a spus că Petre Roman a fost cel mai bun prim-ministru până când a reușit să-l înlăture de la șefia parditului. la fel a făcut și dl Liviu Dragnea.

 3. Regret, “condamnarea” lui Liviu Dragnea in procesul Referendumului, menționata intr-o postare anterioară, nu este cauza decredibilizării personajului, nici a decredibilizării guvernului PSD-(ALDE ) in general. Condamnatul Dragnea a câștigat alegerile pentru partidul sau cu landslide, cum ar zice partenerul strategic, e bine sa ne-o amintim din când in când, de dragul preciziei, dacă nu și pentru realitatea faptului istoric; Dragnea, făcătorul de premieri, e cel care a pierdut, și pierde, treptat, încrederea publicului fiindcă, oricât de “spălat pe creier” s-ar dovedi electoratul PSD, nici votanții cei mai fideli partidului nu înțeleg de ce naiba trebuia schimbată Tanda cu Mandă (Grindeanu cu Tudose) pe nepusa-masa și fără ca Johannis sa facă pe fata mare la măritat, in privința numirilor. Ori, ceva ce nu se-nțelege nici măcar de către “idioții” care nu se uita la “televiziunea de casa” a PSD (Antena 3, conform presei “independente”) carevasăzică nu e de înțeles in alta cheie decât cea livrata de însuși eroul poveștii, Dragnea, in formula “am stat doi ani cu mâna întinsa la Johannis”. Și, dacă dintr-o sluga poate ieși un revoluționar (s-a văzut și la case mai mari), dintr-un cerșetor nu iese un erou nici sa se dea sinodul peste cap sa-l “boteze” din nou. Pur și simplu nu merge, un erou nu poate inspira mila maselor pe care le duce in lupta, nu poate fi un “milog” nici măcar de fațada, din motive de supraviețuire politica, cum e cazul lui Dragnea. Masele pot urma un papițoi fără creier ca Johannis (incidentul cu aranjatul frezei la defilarea de 25 Octombrie e revelator in acest sens) sau un cabotin ieftin precum Ponta, ca sa nu mai vorbim de exaltați de tip Clotilde Armand, dar sa urmezi un cerșetor e degradant din pornire. Dragnea poate adopta orice poza de-acum încolo, umbra mâinii întinse spre boierul cu freza și pardesiu de la Londra, venit la slujba (religioasă, zic) îl coboară definitiv la locul pe care-l merita—acela de prostul satului, întreținut din cutia milei. Halal conducator!

 4. Promisiunile spectaculoase ale PSD dau senzatia ca ne-am intors exact cu un an in urma in campania electorala.Nimeni nu le aminteste acest lucru,nimeni nu-i pune la punct,o luam efectiv de la capat de parca 2017 nici n-ar fi existat.Dar au ei grija sa mearga in emisiunile unde nu risca sa fie luati pe sus.

 5. PSD nu are bunul simț să-și recunoască eșecul guvernării și atunci aruncă vina pe SISTEM sau SOROS.
  Binențeles că jurnaliștii independenți de la A3 nu-l întreabă pe dl Dragnea de ce PSD a votat pentru numirea doamnei Guseth pentru funcția de MJ. Ghinion, când dl Dragnea și-a “rugat” colegii din comisia juridică Ponta, Maior nu mai erau la putere.
  Lașitatea acestui personaj mă irită.
  Dimineata dl Dragnea spunea că nu s-a întâlnit cu capii SISTEMULUI și brusc seara și-a adus aminte la RTV că a avut multe întâlniri. Ipocrizia, lașitatea și minciuna are o limită.
  Apropo, dl Codrin Ștefănescu a aflat că doamna Guseth este prietena doamnei Macovei? Lupta psd-iștilor cu SISTEMUL este un joc de gleznă. O să existe o victimă colaterală – jurnaliștii care-l slujesc acum pe dl Dragnea.
  În foarte scurt timp realitatea economică o să ne lovească direct în față / și atunci PSD-ul trebuie să răspundă punctual pentru dezastrul economic ( raportul UE nu-l poate nimeni ignora).

Leave a Reply