petrescu

“Eu nu cred că este treaba Guvernului să creeze locuri de muncă. Eu cred că treaba noastră este să creăm un cadru stimulativ, un mediu de afaceri propice pentru crearea de locuri de muncă şi încurajarea ocupării în mediul privat. Iar Guvernul din care fac parte face exact acest lucru”, a spus ministrul Finantelor Ioana Petrescu, în plenul Camerei Deputatilor.

PS 1 : Sa o anunte cineva pe domnisoara de la Finante ca statul are peste 1 milion de angajati. Si prin politici relativ inteligente, pot stimula angajarile in sanatate, educatie si alte sectoare importante.

PS 2 : In programul de guvernare (al actualului guvern) apare angajamentul infiintarii unui milion de locuri de munca in cei 4 ani. Banuiesc faptul ca se programul se refera si la sanatate, educatie, etc.  Nu doar la Petrom, Dacia si alti privati.

PS 3 : Proasta afirmatie in campania prezidentiala a domnisoarei. Victor Ponta s-a mandrit (pe buna dreptate) ca a deblocat angajarile din sanatate, interzise in timpul guvernarii Basescu-Boc

 

 

51 COMMENTS

  • hai romania in pla.lasa-l pe bashescu,tu da vina pe mostenirea genetica de esti asa prost si fudul.

   pt, restul cititorilor
   daca tot vorbesc de vina..
   vina guvernului de gaini psdiste este incompetenta..prostia hotia si baseala … si a lui beshescu este ca e viu.

   iar a romanilor(minus specia astuia de ghertoi idioti care care au floscait baseala peste tara) e ca nu i-am(le-am) schimbat starea,sa nu mai respire parazitul sa imputa aerul

  • Logic. Putea in 10 ani sa faca din tara asta ceea ce a promis in campania electorala. Dar n-a vrut p. lui. De ce sa duca romanii o viata decenta si sa nu mai fie usor de manipulat de ei, de politicieni ? De ce crezi ca PSD-ul, PNL-ul, PDL-ul, PMP-ul si UDMR-ul sunt de acord cu drumul spre “democratie” al Romaniei si il continua ? Pentru ca le place sa conduca peste un popor de idioti (cum a zis Țuțea).

 1. Aveti dreptate cand spuneti ca posturile deblocate din sanatate ar trebui ocupate, deci guvernul ar fi un angajator activ. Dar e putin adevar si in faptul ca treaba guvernului e sa stimuleze mediul privat, sau de cele mai multe ori sa nu-i puna piedici.

 2. M-am hotarit cu cine votez la alegerile prezidentiale ! Este simplu: Crin Antonescu. Sterg numele Iohannis, scriu “Crin Antonescu” si votez !!!
  In acest fel si eu imi pot exprima optiunea politica.

 3. Cu regret va aduc la cunostinta ca si dvs. (si colegii) sinteti “responsabil moral” ca acesta tuta este ministru de finante.

 4. Citez din Stalin: “fiecare popor are conducatorul care il merita”. In cazul nostru l-am avut pe Basescu si urmeaza Ponta !!! II meritam pe amindoi cu prisosinta !!!

 5. LASATI, CA ORICUM NU SE SUPARA NIMENI, VA CREDETI IN ALTA TARA, DOMNULE TUDOR? FATA ASTA E IN ACELASI TIPAR CU CEILALTI, NU ARE TREABA CU POPULATIA TARII,PENTRU CA NICI POPULATIA NU-I DERANJEAZA PE NICIUNUL. IN CE TARA DIN EUROPA UN MINISTRU POATE SPUNE ASA CEVA FARA SA PLECE ACASA A DOUA ZI ? MAI ALES CA E RECIDIVISTA.

 6. POPULATIA ROMANIEI NU TRAIESTE IN ROMANIA, NU SE OBSERVA? CEI CE GUVERNEAZA, DE 25 DE ANI ISI TOT BAT JOC DE TOATA LUMEA SI NIMENI NU ZICE NIMIC, NIMENI NU REAZCTIONEAZA, LE MAI DA SI VOTURI, PE RAND, SA NU SE SUPERE NIMENI.INSEAMNA CA POPULATIA NU SUFERA CU NIMIC IN URMA GUVERNARILOR DE PANA ACUM. INSEAMNA CA NU TRAIESTE IN ROMANIA. AICI LOGICA NU MAI ESTE LOGICA. DE CE ACCEPTA LUMEA TOATE ASTEA?

 7. Cosma spune despre liderul social-democrat Victor Ponta că este ”o galaxie română în devenire”, el recitând versurile la conferinţa PSD Prahova de confirmare a lui Ponta drept candidat la Preşedinţie.

  ”Victor, o galaxie română în devenire

  Răsare în universul zidit pe răstigniri

  Pe temelie veche de piatră şi jertfire

  El reînalţă o ţară a vechilor români

  Victor Ponta, preşedinte!”……………VOTATI GALAXIA , ROMANILOR.

  • Mesajul odei lui Cosma (tovarasul Cosma cel ce inainte de ’89 nu suporta sa i se spuna domnule director si erai acuzat ca nu stii sa vorbesti romneste daca nu te adresezi cu tovarase) se afla in ultimul vers. “EL REAINALTA O TARA A VECHILOR ROMANI”!!! Cu alte cuvinte va veti mandri cu o tara a celor ce conduceau si inainte de ’89 sau a odraslelor lor. Astia sunt vechii romani gen Cosma prieten cu Nicu Ceausescu si fost membru al CC al UTC, fiul lui Cosma un alte vechi roman, Mazare junior fiul lui Mazare senior fost secretar de stat in ultimul govern al lui Ceausescu pe problem de pescuit oceanic, etc. Lista e lunga si pate cuprinde multi dintre fostii securisti ce controleaza din umbra dar mesajul e clar: “EL REINALTA O TARA A VECHILOR ROMANI!”
   PS: Banuiesc ca nu a fost si asta coleg cu Mihai Viteazul ci doar cu Nicu Ceausescu care poate o fi Mihai Viteazul pentru el.

 8. “Victor, o galaxie română-n devenire,
  Răsare în universul zidit pe răstigniri,
  Pe temelie veche, de piatră şi jertfire,
  El reînalţă o ţară a vechilor români!
  Victor Ponta preşedinte!”
  (Mircea Cosma, “Odă lui Victor Ponta”, 15 septembrie 2014, Ploieşti)

  – ministrul invatamantului pricopie “suge de la vulpe”
  – prim ministrul victor ponta, un imbuibat la propriu si la figurat cu copii invatand in sistemul privat pe foarte multi bani afirma “Nu cred că mai există copil de clasa I care să nu aibă telefon cu internet” in cea mai saraca tara din Europa cu cel mai mare numar de copii analfabeti in care abandonul scolar este la cota de calamitate sociala
  – economia in recesiune
  – taxe, impozite si scumpiri la utilitati ce nu mai pot fi suportate
  – aproape cel mai scump combustibil din Europa
  – invatamantul aflat in colaps
  – redeventele negociate la secret adica petrol dat gratis catre corporatii de catre ponta

  tovarasa ministru usturoi reprezinta motul pe guvernarea PSD.

  ponta a reusit performanta sa intreaca in prostie si nemernicie guvernarea boc, n-am crezut asta nici in ruptul capului in 2012 si totusi catastrofa s-a intamplat.

 9. Cumva are mintea în colţuri, că vorbeşte de parcă e gîtuită de frustrări, sau, se învîrte precum roata la tractorul huruind, ori, ca titirezul la guvernare! O întreb pe ,,mutanta de la cursurile harward”, că doar munceşte în guvern la,,clămpăneală non-stop”, cum de a angajat guvernul atîţia aberanţi, în locul ANOFM??? guvernanţii au grijă numai de slugile lor personale, de ţară şi popor niciodată!!! Aşadar, madamei i s-a uscat frunza pe care a zburat, plonjînd direct în guvern şi deja se simte înţeleaptă, cu mult faţă de ceilalţi care au învăţat şi încă mai învaţă cu demnitate, demnitate şi onoare care la ea nu există!!! Cum nu e treaba guvernului pentru grija faţă de poporul căruia cerşeşte votul şi care le plătesc bonusurile, veniturile pentru nemuncă, vacanţe non-stop, acestor puturoşi, mincinoşi, să nu spun altfel!!! Lw ce mai ocupaţi scaunele, la ce mai încasaţi veniturile şi bonusurile en-gros dacă nu aveţi grijă de popor, de ţară??? …cumva…sunteţi complici la scoaterea banilor din ţară??? …cumva sunteţi complici la…spălarea banilor???(de obicei am dreptate în comentarii, se constată mai tîrziu, dar, va ieşi adevărul la suprfaţă, mincinoilor, chiar dacă vreţi să ne puneţi căluş la gură, şi prin respiraţie sau mimă ne putem exprima), e realitate!

 10. Ce pretentii aveti?!
  Economist facut/indoctrinat in invatamantul american cocotati in functii de decizie: Esec uman 100%.
  Domnia sa se crede salariata la un Fond Speculativ de pe Wall Street, ca acolo e socialism pentru privati si capitalism ca-n codru pentru saraci. Dogma insusita la scoala o scoate si pe gura… neoliberalism curat, ca in PPE, unde s-ar califica ca membra.

  • Invatamant de dreapta: “Angajatul este un produs. Daca este bun, il angajezi (cumperi), daca este prost nu-l angajezi (nu-l cumperi), exact ca un aliment sau ca un uz casnic”. Nimic uman nu mai guverneaza Romania.

  • Pai singurul ei merit de a trece in CV primul loc de munca Guvernul Romaniei il constituie gardul comun al parintilor ei cu tata socru Ilie Sarbu la Cornu nu diploma aia de Hardvard. Avem multi tineri care au absolvit universitati de prestigiu dar niciunul nu a ajuns ministru imediat dupa absovire. Si fiti sigur ca nici sefiid e promotie de la Harvard nu ajung diret minstri. Nu au norocul sa aiba parinti vecini cu socrii premierilor. Daca nu indeplinesti aceasta conditie trebuie mai intai sa iti doveesti competenta lucrnd cativa ani in domeniu nu sa ajungi direct ministu.

 11. Doamna nu bate câmpii ca o contabila de duzina . Guvernul creeaza politici prin care se stimuleaza noi locuri de munca sau stimuleaza munca la negru din cauza taxelor prea mari pe forta de munca .
  La fel de bine Guvernul prin politici proaste , coruptie , birocratie …poate inchide locuri de munca .
  Guvernul este politic nu contabil si un guvern politic raspunde de ecomomie , locuri de munca… etc

 12. proasta nu-i, da nici desteapta
  a citit prea mult la viata ei si nu o ajuta la nimic, are prea multe scoli dar n-o are pe cea mai importanta: scoala vietii
  o contabila de eprubeta care are orgasm doar cind o vede pe Lagarde sau cind citeste intreviuri cu Krugman pe Bloomberg
  Varianta feminina a cyborgului Stolojan: pare mult dar pe fond e atit de putin

 13. Aici sunt nişte probleme pe care dânsa le-a gândit, oarecum, bine dar nu şi-a dezvoltat “ce şi cum-ul”. Voi scrie ce ştiu de învăţământ. De sănătate şi apărare cred se cunosc cu mult mai bine.

  1) Angajaţii învăţământului (educatorii, învăţătorii, profesorii, secretarii, directorii şi alţii) sunt plătiţi din banii publici. Fapt de sine înţeles.
  Însă manualele/culegerile, chintesenţa învăţăturii (“ghidul educatorilor/învăţătorilor/profesorilor”), sunt publicate de bişniţării numite edituri. Dacă ministerul învăţământului ar fi avut din propriul sân nişte edituri care să nu ceară ca la privaţi, da, aş fi zis că d-na Petrescu a spus o prostie. În schimb, uitaţi-vă câte edituri sunt pe piaţă, câte variante de manuale şi culegeri există iar totul se bazează pe şcolile (sa primăria sau guvernul) care fac contract cu acele edituri. Nu contează dacă manualele şi/sau culegerile sunt bune, totu’ depinde de preţul stabilit între cumpărător şi vânzător. Motivul pt. care elevii nu au avut manuale (cred că spun cu picătură de legitimitate) a fost din cauză că şcolile sau inspectoratele nu au ajuns la un preţ cu diverse edituri.
  Este un amestec între sectorul public (staff-ul; învăţători, profesori etc.) şi sectorul privat(contractorii editurilor care tipăresc manuale, cărţi etc.) care a rezultat ceva. Sunt tentat să zic că e mafie dar ar fi o insultă pentru mafioţi.

  2) Învăţământul superior. Tot aici e un amestec între resurse publice (profesori, decani, rectori…) şi resurse private (edituri). Aici, spre deosebire de învăţământul obligatoriu, este o sabie cu două tăişuri: profesori/decani/rectori scriu cărţi & le sunt publicate de edituri sub contract ŞI finanţarea de publicitate a facultăţii/universităţii respective. Aici e o tocmeală mult mai adâncă.

  La fel ca şi la învăţământ, sănătatea şi apărarea sunt susţinute de un stâlp ‘centrist’.

  Până la urmă, o regulă de platină din ghidul capitalismului adevărat, pe care o ştiu din orele de economie, spune aşa: sectorul privat, întotdeauna, finanţează sectorul public; niciodată invers.
  Cine nu crede/pricepe asta, înseamnă că nu şi-a dat seama de ce URSS-ul a căzut şi de ce China e comunistă doar pe hârtie.

  În momentul în care aplici elemente din teoriile economice de dreapta şi stânga, care “nasc” centrismul, te trezeşti în asemenea situaţii de criză care, la rândul lor, nasc samsari, şmecheri, găşti etc.
  Editurile sunt bişniţăriile unor şmecheri care au o tiparniţă.
  La noi e tocmeală de colţu’ străzii. D-asta guvernele noastre şi ale altora nu vor putea să creeze locuri de muncă în vecii vecilor. Guvernul, ca entitate abstractă, ştie doar să culeagă taxe şi să facă contracte.
  Centrismul nu omoară dar s-a dovedit de n ori că a creat multe daune colaterale.

 14. Mare noroc pe toti activistii astia de regionala de colhoz care vin la schimbare de regim Basescu.Romanasii asteapta acum marea razbunare si nu se mai uita pe ce pun stampila.Ne asteapta cei mai grei ani pe care i-am trait vreodata,intram in zodia Politrucilor cu Harvard.

 15. are dreptate pasarica

  treaba lor este sa duca mai departe politica patriotica de “stabilitate si prosperitate”
  trasata dupa 89 si dusa la excelenta in mindra epoca beshescu.isi sacrifica viata in slujba poporului frate,deaia vor ei sa conduca tara toti numai unu si unu competenti destepti si patrioti.uite basau ce succesuri a avut si ce patriotic ne-a dus pe culmi.fara bocanci frate,ne-a carat in spate,sa i facem statuie eu zic dar mai bine in ingropam pina la briu si l dam cu var sa facem economie ca vedeti care i sit internalonala…

  mediu de afaceri propice frate.
  ei asta fac.
  la telefon toata ziua cu baetzii: “-bai,nu mai uitat cu treaba aia nu?-nu ma ci dreacu oameni suntem!)
  asta e treba lor 99% din timp.
  “jocuri politice” si “mediu de afaceri”.
  n ai ce sa mai zici.

  vedeti dl Tudor.. ce naiba inseamna “soarta”?(filozofez acuma)
  e un drum predestinat sau o fecem noi,e dreapta nedreapta sau de nici un fel,neutra?

  daca eram animale nici nu eram constienti de asta (unii din noi nici nu sunt)
  probabil ma intreb degeaba si asa tre sa fie in natura,un echilibru si o legatura intreorice, toate sunt legate.

  se pune o musca pe un rahat in romania iar in japonia este tunami.

  asa si la noi in rumania
  se duce o tanti duoamna bashescu in fundul curtii si face un rahat in balarii ca n-aveau nici groapa de wc
  iar cainii n-au vrut sa-l manince pt ca putea prea greu.soarta!

  mai apoi vine duomnu bashescu(un fomist de tigan tatar cu aptidudini de turnator)si calca pe el,zice:”mai sa-l maninc?neee..asta-i copilu meu seamana cu mine,sa-l duc in casa sa creasca si el in ograda”(

  dupa un timp a calcat mai apasat in altu,ala-i fratili retard de 60 de ani de la cotanta).iarsi soarta!
  daca nu calca in el mai aveam noi presedinte bashescu si traiam 10 ani de glorii?

 16. Incompetentii incep sa-si faca aparitia si in Parlamentul Romaniei. Aici a dus distrugerea sistemului educational din Romania, aici a dus saracirea populatiei. Saracirea populatiei duce la incultura, la prostie si, ceea ce le place cel mai mult politicienilor romani, la o masa de manevra usor de manipulat. Ciocoii ajung in functii inalte pe pile, pentru ca termina facultatile pe pile, iar cei ce sunt cu adevarat destepti pleaca din lagarul neonazist romanesc. Repet: Si sa vedeti ce vine din urma… !
  PS: Treaba Statului este sa ia taxa de protectie.

 17. Un tezaur cu bijuterii de argint, a cărei valoare se ridică la circa o sută de mii de euro, a fost găsit la nici 15 centimetri sub pământ, lângă Târgu Mureş, de un căutător de comori.

  Tezaurul dacic din argint, compus din 14 piese, care s-ar părea că datează din secolul I înaintea lui Hristos, a fost descoperit la 10 kilometri de municipiul Târgu Mureş de un pensionar pasionat de arheologie.
  Sursa: DC News

  Ma mir ca nu era ungureasca.

 18. Ce sa faca si domnisoara ministru declara si dansa ce poate. Are dreptate si nu are. Unde este acel cadru stimulativ, probabil a ramas pe hartie. Nu cred ca este greu de promis, enorm de greu este sa aplici si sa realizezi. Din pacate pasii sunt enorm de marunti.

  Off Topic
  Chiar nu vede nimeni haosul din Bucuresti ? Au fost deschise o sumedenie de santiere in plina cale de rulare a unor bulevarde, se lucreaza in ziua amiaza mare, iar seara/noaptea ioc. Toate strazile si bulevardele au capcane (gropi, santuri sau portiuni de asfalt decopertat) care pun la grea incercare, soferii si nu numai. Se continua intr-o veselie borburiada din anii trecuti, iar prim-managerul Bucurestiului, doctorul Oprescu se umfla in pene, in loc sa ia masuri. Bucurestiul in aceste zile este un oras blocat. Ca sa nu mai amintesc practica de a plimba echipele de muncitori si utilaje de la un santier la altul. Foame mare de pasches sau spagi.

 19. Dle RADU TUDOR va dau un exemplu privind jefuirea tarii de catre straini cu complicitatea politicienilor romani(care s-au imbogatit din comisioane,paranarturi si mita) printre care ii gasim si pe NASTASE,BASESCU (interesati doar de imbogatirea familiei lor ):
  OMV realizeaza anual un profit de minim 1 milard EURO(adica 1000/o mie de milioane euro) in timp ce noi (statul roman) primim 50 milioane de EURO(aici se vede indobitocirea romanilor prin distrugerea invatamantului incat multi saracuti cu duhul atat basisti cat si pesedist,adica fratii lor fesenisti,care impreuna au DISTRUS si VANDUT ROMANIA ..nu realizeaza aceasta discrepanta).
  Pentru ca ei sa inteleaga sa le explicam ca in clasa intai(adica si pe intelesul unui copil mic) ce inseamna acest lucru:
  Sa presupunem ca badea ION (statul ROMAN)are o parcela cu iarba dar fiind batran si neavand coasa apeleaza la altcineva (OMV) sa-i coseasca iarba (cca 1050 KG iarba) el fiind dispus sa-i dea acestuia jumatate din iarba cosita(525 KG).
  INSA ATUNCI…culmea prostiei si tradarii …vine OMV si ii coseste iarna..dar OMV preia 1000/o mie KG iarba(o caruta de iarba) si ii lasa lui badea ION doar 50 KG(un sacut cu iarba).
  Si atunci sa ne intrebam cu toti daca a meritat ca pentru un sacut de iarba a trebuit sa-i dam OMV-ului o caruta cu iarba si nu era mai bine sa-l lasam NECOSIT incat …de acest petrol sa se bucure INTEGRAL copii nostrii…decat sa-l dam pe de gratis.
  Si acum vine dnul PONTA(care se spune ca s-a distrat cu directorul OMV prin diferite rastaurante celebre din VIENA) si asteptam sa faca …DREPTATE(numai saracutii cu duhul cred acest lucru si spera ca ROMANIA isi va …reveni daca vor alege pe unul din politrucii care candideaza acum la presedentie).
  NUMAI si NUMAI cand la conducerea ROMANIEI va ajunge un politician CINSTIT si PATRIOT (care sa nu aplece urechea la baronii si hamesitii de avere din partid) …numai atunci rOMANIA isi va reveni.
  S-ar parea ca nu exista ACUM acest politician CINSTIT si PATRIOT(eu cred ca am avut/avem vreo doi-trei dar sistemul ii marginalizeaza sai i-a eliminat deja !!!!!).

   • Daca datele sunt gresite va rog sa contactati si pe confratii DVS de la REALITATEA TV(printre care si RB) care aseara au afirmat si au avut MULT TIMP si pe “burtiera” acest lucru.Iar in respectiva emisiune era si un reputat si recunoscut economist.
    Daca datele prezentate de un post TV nu sunt exacte(sau probabil s-a referit,la cu totul altceva… la impartirea cotelor de sfarsit de an intre STATUL ROMAN si OMV si nu la impozitele platite de OMV in decursul unui an unde se regasesc si benzinariile/rafinariile OMV si alte investitii necesare in …prelucrarea, desfacerea si comercializarea petrolului) eu imi cer ..scuzele de rigoare.
    Totusi sa nu uitam de vanzarea pe nimic a PETROMULUI(petrolului din subsol) catre OMV(aici datele sunt certe ,fara a ne putea contrazice incat in primul an OMV a realizat profit din care mai putea sa cumpere petrolul de la inca 10″ ROMANII” …daca prin absurd ar mai fi existat 10 Romanii).Poate ne informati DVS carui politician “datoram” aceasta tranzactie paguboasa.

 20. Acum cativa ani, Mircea Geoana – pe atunci liderul socialistilor – milita energic pentru “eficientizarea invatamantului”, unul din conceptele de suflet ale dreptei conservatoare, in virtutea caruia zboara cu voiosie un dascal din trei pentru cresterea raportului calitate/cheltuieli.

  Acum e randul domnisoarei ministru socialist sa propovaduiasca nici mai mult nici mai putin decat statul minimal. Ce mandru ar fi fost Dinu Patriciu, fie iertat, sa o auda.

  Bun, nicio problema, e foarte cool s-o arzi capitalist, dar atunci fiti draguti si mutati-va vreo cateva casute mai la dreapta pe “esichier”, ca poate vor altii pe stanga. Mai stii, poate vine doamna Udrea pe culoarul liber, ca tot avea experienta la locuinte sociale, patinoare si telegondole pentru cei multi si oropsiti.

  P.S. Astept cu infrigurare o paruiala doctrinara Ioana Petrescu vs. Rovana Plumb

 21. miorlaita asta de mimoza luata din desenele animate mihaela de pe vremea impuscatului, e una din cele mai penibile persoane puse vreodata min de finante la concurenta cu epicurianul vladescu ce ii fura lui boureanu nevasta sau ingineru metalurgist pogea ajuns acum la mezelaraie la cristim prin brasov; asadar revin la fufa scolita pe la harvard(cu ce bani domne? sau aici nu e treaba noastra?) care nu a lucrat 1 zi in viata ei intr-o companie, fie ea privata sau de stat, nu a fost nici macar 1 zi contabila la un srl de cartier sau o toneta de zarzavat, cum poate o astfel de persoana sa ocupe o functie in care sunt gestionate resursele financiare ale tarii? cum poate sa administreze toate mecanismele, parghiile, sistemul de impozitare si taxare dar si un intreg aparat de colectare si control financiar? cum poate sa conduca finantele, trezoreria unei tari in conditiile in care alte tari pun pe acest post oameni cu zeci de ani de experienta in finante, banci sau companii multinationale? cum poate negocia in numele tarii si reprezenta finantele tarii, incluzand drepturile si obligatiile derivate din tratate internationale, cum poate reprezenta tara in relatia cu organismele internationale? cum poate fi pusa o miaunita ce nici macar ca femeie nu impresioneaza cu ceva, daca tot nu are competente de finantista? anii aia de studii prin scoli sunt egali cu zero daca nu ai experienta in practica, cel mult poate scrie referate studentilor care nu vor sa piarda vremea cu copy/paste din carti…halal ministresa..pe mana cui am dat banii tarii? nu e nicio deosebire intre ea si vuitonistele pedeliste scolite de stolo si dictachior.

 22. Un tânăr trecea cu maşina lui (cumpărată cu lesing)şi un copil de 8 ani dă cu piatră,loveşte maşina,şoferul se dă jos: Cine e tatăl tău aşa te-a învăţat?cine plăteşte acuma? Răspuns: Tata e Şefu Poliţiei Locale !!!
  Caz concret,nu e banc din păcate !!!
  Deci : CINE E TATĂL Ioanei PETRESCU ?şi de ce EA la Finanţe?

 23. Stimate dl. Radu Tudor,
  Aş fi oarecum încântat, în momentul în care cineva ca dvs. de la Antena 3, i-aţi pune dl. Victor Ponta şi nu d-nei Ministru de Finanţe, întrebarea “Ce înţelegeţi dvs. dl. Prim-Minisru prin înfiinţare de societăţi comerciale prin subscripţie publică, aşa cum este prevăzută această posibilitate, în Legea 31/1990, cu modificările ulterioare?” – sunt sigur că va rămâne ca o întrebare retorică. Dar, dacă am dori să analizăm un pic această posibilitate, de dragul dicuţiei, aflaţi stimate domn, că acest guvern ca şi celelalte de dinainte, ar putea să facă nişte studii de fezabilitate pentru fiecare zonă a acestei “minunante ţări” şi să spună – măi fraţilor, în zona x a ţării putem şi se pretează să facem societatea x, în felul acesta se pot creea x locuri de muncă, dar nu dispunem de bani, sunteţi de acord să achiziţionaţi acţiuni pentru realizarea acestui lucru? – si eu sunt sigur că românii ar fi interesaţi. DAR NU ESTE NICIUN INTERES GUVERNAMENTAL, FAŢĂ DE ROMÂNUL DE RÂND, DIN PĂCATE! Apropo, când s-a făcut Ateneul Român, tot prin subscripţie publică, statul a ştiu să spună “DAŢI UN LEU PENTRU ATENEU!” Acum de ce nu ştie să zică – daţi nişte bani să vă creaţi locuri de muncă!…Îmi este pur şi simplu silă de ţoţi POLITRUCII AŞTIA!

 24. nu stiu ce consilieri are acest guvern, sau cine i ajuta in comunicare, dar in ultima perioada te fac sa razi, sunt hazlii. probabil presiunea este foarte mare si pierd controlul. sincer am putea sa ne distram mai mult pe seama lor daca nu avea de suferit. ca sa ramanem in cadrul acesta de distractie si panarama pana maine sa se penseze, sau sa si rada sprancenele… ceva sa faca, daca nu… demisia!

Leave a Reply