Intr-o zi in care s-a hotarit sa munceasca, Parlamentul ofere decizii supriza.

parlament

Prima – Camera Deputatilor n-a reusit sa aiba cvorum pentru a trece prin vot ordonanta cu plimbarea politica a primarilor, fara a fi sanctionati. Au lipsit 8 parlamentari ai majoritatii PSD-UNPR-PC. Victor Ponta a declarat : “Nu e nici o problema. Se va vota la Senat”.

A doua – Parlamentarii au votat aminarea cu 2 ani a legii privind scumpirea pretului la gaze (alinierea acestuia cu nivelul european).

A treia – Deputatii au decis repararea prin vot a interdictiei cumularii pensiei cu salariul, decizie luata in 2010 de guvernarea Basescu-Boc. Asadar, incepand de azi e posibila cumularea pensiei cu salariul in sectorul bugetar. Multe persoane pensionate fortat ori pur si simplu scoase din sistem cu mult inaintea varstei de 65 de ani nu se puteau angaja la stat (educatie, sanatate, interne, administratie locala, armata, etc) pentru ca a existat pina azi aceasta interdictie.

 

5 COMMENTS

 1. sa fim cinstiti,pensie+salariu nu e pentru mujici cu 1000 roni e pentru consilieri,manageri,directori de stat cu pensieminim 3000 si acum salariu de la 4000 in sus.legea e data pentru ei.

 2. Poate ne spun si noua domnii parlamentari, domnisoara ministru al finantelor, premierul ori presedintele Romaniei, de ce peste tot unde se platesc taxe, facturi, impozite, etc, calculul se raporteaza la Euro, iar veniturile noatre sunt calculate in lei. Cred ca si aici ar trebui mult mai multa rigoare, sau sa ni se calculeze salariile in Euro. Oricum e o mare hotie.

 3. Victor Ponta a declarat : “Nu e nici o problema. Se va vota la Senat”……CHIAR N-ARE NIMENI CURAJ SA-I SPUNA CA NU E NICI DEMOCRATIC, NICI MORAL, IN NICI UN FEL ACEASTA MIGRATIE FORTATA A PRIMARILOR ? DE LISTE ELECTORALE IAR N-ARE CURAJ NIMENI SA FACA SCANDAL. ASA CONDUCATORI, ASA TARA. NU VA MAI MIRATI CA LUCRURILE MERG PROST PENTRU CA NICI NU ARE CINE SA LE INDREPTE.

 4. WAUUUU!!!
  ,,Prima – Camera Deputatilor n-a reusit sa aiba cvorum pentru a trece prin vot ordonanta cu plimbarea politica a primarilor, fara a fi sanctionati. Au lipsit 8 parlamentari ai majoritatii PSD-UNPR-PC. Victor Ponta a declarat : “Nu e nici o problema. Se va vota la Senat”.”
  Aici vor face pe d.a.u-n patru şi vor fi prezenţi, că deh, au nevoie de complici…

  ,,A doua – Parlamentarii au votat aminarea cu 2 ani a legii privind scumpirea pretului la gaze (alinierea acestuia cu nivelul european).”
  Poate să amîne 100 de ani, dacă nivelul de trai este menţinut la limita sărăciei şi salariile sunt sub orice critică, ceea ce este în favoarea celor care ne vor mai puţini ca număr, bolnavi şi needucaţi…

  ,,A treia – Deputatii au decis repararea prin vot a interdictiei cumularii pensiei cu salariul, decizie luata in 2010 de guvernarea Basescu-Boc. Asadar, incepand de azi e posibila cumularea pensiei cu salariul in sectorul bugetar. Multe persoane pensionate fortat ori pur si simplu scoase din sistem cu mult inaintea varstei de 65 de ani nu se puteau angaja la stat (educatie, sanatate, interne, administratie locala, armata, etc) pentru ca a existat pina azi aceasta interdictie.”
  Nicio problemă, locuri de muncă nu prea există, madam ministra a spus că nu au niciun interes din acest punct de vedere. Unde să te angajezi cu drepturi reale, pentru munca prestată la vîrsta care depăşeşte 45-50 de ani, doar la negru şi banii…cît vor patronii, fie şi de la stat…, apropo, susţii politicienii şi politica, mai ai şi loc de muncă…

 5. Pomana electorala continua si jutorul dat oamenilor lor si celor care le pot adduce voturi. Suntem singura tar din lumea civiliata in care o persoaana poate incasa si pensie si salariu de la acelasi angjtor adica de la stat. In nicio tara din lumea civilizata nue ste permis asa ceva. Dar Poanta si al lui maret partid unic vor sa ne arate directia Romaniei de fapt. Afara din randul tarilor civilizaate si alaturi de Rusia caci doar la aia se poate asa ceva. Poate si in China, Coreea de Nord sau Cuba. Dom’soara Har vard asa a invatat si a vazut in SUA? Sa ne spune ea daca la aia e permis asa ceva. abia astept sa vad directori care se pensioneaza cu pensii de mii de roni si sunt ngajati cu salarii mai mari decat pensia poate pe aceleasi functii. INCREDIBIL DAR ADEVARAT!

Leave a Reply