Cunoscutul compozitor si interpret Nicu Alifantis este revoltat de starea infrastructurii rutiere din România. Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care îşi exprimă nemulţumirea cu privire la timpul petrecut pe şosele din ţară.

Artistul va susţine sâmbătă, 6 iulie, un concert la „Medieval Festival“ de la Oradea.

Înainte de a pleca la drum, Nicu Alifantis a postat un mesaj cu privire la traseul şi timpul petrecut în trafic până va ajunge la destinaţie:  

„Ce-avem noi aici?  Un drum. Bucuresti – Oradea: 591 Km, 7h 35 min. Mai pune câteva opriri, că oameni suntem, se fac 8h 30 min. Plecăm la 11:30, ajungem, cu ajutorul lui Dumnezeu, în jurul orei 20:00, cu neprevazute, hai să spunem 20:30. Sigur că, dacă ar fi să te gândeşti la cei ce te-aşteaptă şi vin la spectacol, merită orice efort.  Da-ntreb şi eu ca prostu’. Nu-i păcat să-mbătrânim pe drum?

Aşa că, nu vreţi să ştiţi ce de „amabilităţi” îmi trec prin minte la adresa ştiţi voi cui.  Şi asta nu de azi, de ieri, ci dintotdeauna, adică de vreo 30 de ani de când tot sperăm…  Şi ce dacă, cui îi pasă? Se pare că oricum speranţa moare ultima.  Aşa că, la drum, fraţilor, să-nceapă aventura!  

PS Poimâine dăm un repetir la poveste, că trebuie să ne şi-ntoarcem!“.

5 COMMENTS

  1. Pai pe deputatii PSD in loc sa i intereseze infrastructura rutiera, pt.ca rad ungurii de noi, au grija sa bage scandal in familie prin legea “nerecunostintei”..
    Un tata care nu si a platit obligatiile de intretinere catre copii si caruia politistul i a dat clasare ca plateste doar doua luni, din trei, ca sa fie infractiune,, care a baut si nu prea a muncit in viata( la unii a baut chiar alocatiile) poate sa ceara copiilor pensie de intretinere !
    Copii, in schimb ,fac inchisoare daca nu platesc alcoolicii nemuncitori!

  2. “Te uita cum ninge,DECEMBRE….”si muncile de autostrada opreste!Daca acum pe vara nu zbarnai,cand vine iarna despre ce vorbim?Cuc,saracu’sta pe ei,da’cu un buldozeras ruginit si utilaje de tot rasul,”doi” lopatari cu bioritmul setat pe leneveala pe principiul “munca e un chin,sa nu ne obosim”sa nu ne mai miram si sa comparam cum s-a executat Transfagarasanu “ieri”,inginerie de geniu fara “tehnologia”de astazi si azi nu suntem in stare sa ridicam doua grinzi necum sa nivelam calea unei autostrazi durabile,sapaturi,taluzuri ce o iau la vale la prima ploaie,beton nisipos,asfalt terci!Se infig la licitiatii sa obtina contractele si p’orma,acte aditionale,lucrari ascunse,taraganari nepermise si noi visam,e ok sa visam,ne mentinem tonusul si facem haz de necaz de “doreii”vietii noastre!

Leave a Reply