Lovitura devastatoare pe scena politica : PNTCD se aliaza cu PSD pentru alegerile europarlamentare !
Aurelian Pavelescu, presedintele PNTCD, afirma ca sustine lupta impotriva abuzurilor si ca “presedintele Iohannis a instaurat un regim de autoritate personala”.

10 COMMENTS

 1. Moaaammm, chiar ca nucleara! Da mai asa, undeva in subteran, ca sa n-o simta nimeni:))
  Sa vezi acum nenica ce avant o sa aiba psd!:)) adevarul e ca psd (socialist) e plin in istorie de aliante contra naturii si dictrinei. Afica daca s-a aliat cu unu liberal in trecut, e floare la ureche sa se alueze si cu un taranesc crestin, dreaq. Maine poimaine se aliaza si cu Dracu-Crestin-Liberal….:)

 2. Nu e nicio “nucleara”. Este cel mai firesc lucru având în vedere ideologia PNT încă de pe vremea înaintașilor și preluată de seniorul Coposu :morala crestina, patriotismul luminat și dreptatea socială. Nu PNT s-a alăturat PSD ci tocmai invers .PSD nu mai este partidul internationalisr comunist de pe vremea lui Iliescu, este unpartid in care nationalismul este principala ideologie. Spre deosebire de PNL care a aruncat haina patriotismului si s- alaturat neomarxistilor globalisti si “progresisti”

  • eu traduc altfel, mai pamintean si pragmatic: lui Aurelian Pavelescu i s-a promis o dregatorie. Pariez 2 lei (ca asta e valoare sustinetii) ca va fi Avocatul Poporului, cine se prinde?

 3. Am un motiv serios să nu votez PSD.
  Colaborarea PNTCD – PSD este o jignire mare față de Iuliu Maniu, Corneliu Coposu.
  Vă imaginați o alianță UDMR – PRM? / “Președintele” PNTCD este un om politic foarte, foarte mic și lipsit de bun simț.

 4. ,,Cine se aseamana se aduna” psd pnl pntcd usr….cioburi din pcr=fsn Acum se reface oala cu oameni noi. Sunt jalnici! Au ajuns sa vanda sigle branduri si constiinte umane. Surpriza o reprezinta c avram care si- a vandut crezul pentru un umil loc doi pe o lista de excursie dormitor la Bruxelles dupa o doamna care a detinut functii exact in domeniile abordate de doamna ursu in reportajele valoroase privind devalizarea Romaniei. Ce mental poti sa ai ca sa poti sa te vinzi asa ieftin? Proverbul ,, totul are un pret” se adevereste. Doar Sfintii nu au putut fi invinsi in Crezul lor!

 5. Asta nu e nucleara politica, e o aliniere a planetelor. Cam asta ii paste si pe puternicii pnl-isti deveniti pdl-isti intre timp, o alianta cu puternica si traditionala cu “istoricii”usr-plus.

Leave a Reply