Home Articole Nuland : “Avem 500 militari americani in Romania”

Nuland : “Avem 500 militari americani in Romania”

1705
8

Un extras interesant din interviul acordat agentiei Mediafax de Victoria Nuland, secretarului de stat adjunct al SUA pentru afaceri europene şi eurasiatice :

“În ceea ce priveşte relaţia bilaterală, suntem alături în faţa agresiunilor din Est, avem încă 500 de soldaţi americani prezenţi aici, în România, suntem foarte mândri de colaborarea noastră. Tocmai am primit un miliard de dolari de la Congres pentru a implementa măsurile de reasigurare, printre care o structură de comandă a NATO aici, am discutat mult despre aceste lucruri, ca şi despre sprijinul nostru pentru Ucraina, R. Moldova.

Rep.: Vorbind de Rusia, aceasta consideră NATO şi scutul antirachetă drept ameninţări la adresa securităţii sale. Cum comentaţi?

V.N.: Sistemele de apărare antirachetă sunt construite pentru a face faţă unor potenţiale ameninţări venite din sud, nu din Rusia, şi am subliniat în mod clar, de nenumărate ori, că nu au de-a face cu Rusia.”

 

8 COMMENTS

  1. …ha, ha, ha…cine poate crede asemenea,,imbecilităţi” spuse??? personal, cred că sunt cel puţin 500 în românica, şi, vor mai trimite destui… să fim serioşi, au pierdut destul cu ukraina, moldova şi vor mai pierde destule, că deh, cui pe cui se scoate, personal cred, că e una din condiţiile pentru a fi ţinuţi în nato, ue şi manipulaţi de,,marile puteri”, aşa-mi spune fizionomia feţei lor…

  2. Mare atenţie, madam N. vrea să pună în practică pe românica noastră, ceea ce se întîmpla prin 2010-2012 în america, presa nu avea voie să dea publicităţii infracţiunile şi violenţa excesivă din america, mai ales cîn era vorba de albi, pe cei negri sau mulatri îi dădea intenţionat ca exemplu rău, infractorii cei mai violenţi, asta tot pentru ură. la noi va fi cam tot la fel, nu se va mai da pe ecrane sau ziare ceea ce se întîmplă şi dacă cineva scoate o vorbă, va fi anihilat(pur americănesc) sunt destule materiale pe net, din orice ţară, atunci au fost criticaţi foarte grav americanii şi au tăcut continuîndu-şi acţiunile, nu cred că trebuie să se întîmple asta în românica noastră, atunci, unde vom ajunge???

  3. Wauuu!!! ce bine ştie despre această naţiune ISLAM!!! Cine e omul ăsta, om pus la curent cu aproape totul, are dreptate dl. Şerbănescu.

  4. “În ceea ce priveşte relaţia bilaterală, suntem alături în faţa agresiunilor din Est…” si ” sistemele de apărare antirachetă sunt construite pentru a face faţă unor potenţiale ameninţări venite din sud, nu din Rusia, şi am subliniat în mod clar, de nenumărate ori, că nu au de-a face cu Rusia”
    Ceva este ilogic in discursul domanei VN. Daca agresiunile vin din Est, si nu Rusia este problema, atunci cine? China, Mongolia, Japonia!? Pe de alta parte scutul ne apara de cei din sud (?!). Si atunci cum ne aparam, in relatia noastra bilaterala, fata de cei din Est?!:)

  5. A venit si coana Victorita, sa ne mai dea cateva indicatii pretioase, ca vezi Doamne noi n-am sti ce sa facem. Ce ma deranjeaza e faptul ca nu vine sa ne implementeze vreo autostrada ori vreo intreprindere, ci numai ingradiri, ingradiri.

Leave a Reply