Home Articole Basescu, in dosarul nou al Elenei Udrea. Trafic de influenta?

Basescu, in dosarul nou al Elenei Udrea. Trafic de influenta?

2232
4

Numele lui Traian Basescu apare in cel putin 2 locuri in noile volume DNA in care s-a cerut din nou arestarea Elenei Udrea. Numele Traian Basescu ar avea legatura cu traficul de influenta, au precizat surse politice si judiciare.

Numele lui Basescu e legat de numirile la Hidroelectrica in perioada 2009-2012.

Voi reveni.

4 COMMENTS

  1. Intr-adevar, exista o schimbare de ton in noul episod Udrea, in sensul ca acuzata, desi pare asezata in prim plan, nu se mai comporta ca o vedeta. Ceea ce la Udrea inseamna, exact, ca se simte jucand un rol secundar si ca nu mai are ce face decat sa ia postul de solista la cor: sa fie deputat peste deputati, denuntatoare peste denuntatori, victima peste victimele legii strambe la a carei instalare a contribuit. Personal, nu cred ca va face denunturi mai sus de lacheii imediat in subordinea ei, sau de personajele de legatura cu sferele inalte, care se vor fi “pacalit” pe ele insele cu privire la puterea oculta pe care o detinea ca urmare a relatiei cu seful statului (fraieri, deja agatati in dosare). Piesa se joaca intre securistii de scoala veche, muierile(ca sa pastrez limbajul combatantilor) nu mai intra in arena, nici macar alea pe post de cheer leaders, cu pompoane si decolteuri, doar luptatorii in armura grea, ca Silvian si Traian (numele romane pica la tanc). Deci, fara pompoane si popcorn, sa-nceapa meciul!

  2. Nu este posibil ca in sediul PNL din Modrogan sa functioneze o armata de postaci platiti cu bani negrii si nimeni nu este arestat ,anchetat etc…cum este posibil ca Blaga,Boc, etc…sa nu fie raspunzatori pentru ceea ce se intampa in sediul de partid…nu este posibil ca udrea sa fi plimbat atatia bani negrii,terenuri,vile, bugete…fara sa fie arestat tot clanul ..inclusiv evident Basescu…fara de care toate acestea nu s-ar fi putut realiza

  3. Numele ex presedintelui apare in nenumarate dosare sau fac referire la acest nume.
    Inca nu s-a dat unde verde in privinta acestuia, atata tot.

Leave a Reply