Forurile de conducere ale PSD şi ALDE – Comitetul Executiv, respectiv Biroul Politic – urmează să aprobe marţi lista viitorului Guvern, ce va fi condus de Sorin Grindeanu.

Luni seară, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că lista noului Cabinet este gata, viitorul Guvern urmând să aibă în componenţă opt femei, iar patru ministere vor fi alocate ALDE.

Carmen Dan, fost prefect de Teleorman, ar fi propunerea PSD pentru Ministerul de Interne, conform surselor Antena 3.

La ora 14:00 urmează să fie făcut anunțul oficial referitor la numele propuse în executiv.

Până în acest moment, numele vehiculat pentru Ministerul de Interne a fost Gabriel Vlase, considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea.

7 COMMENTS

  1. tot pe surse? se dovedeste pe zi ce trece ca cca 90% din stirile aflate pe “surse” sunt simple intoxicari de cele mai multe ori date intentionat pentru a abate atentia de la adevaratele stiri. cel mai nou caz e fost cu cel al propunerii pentru premierul coalitiei psd-alde. sper ca nu am uitat inca acea pacaleala. ce sa mai zic de lista cu ministrii din noul cabinet grindeanu? nu ar mai intelept, cunoscand ceea ce a facut deja dragnea, sa mai asteptam cateva ore pana la anuntul final si apoi sa-i facem praf? apropo cum stam cu mossulul? nu l-am cucerit inca sau mai asteptam pana la vara cum ne anunta comandamentul militar irakian?

  2. Unde-s “apropiatii” lui Ponta ca nu vad niciunul !?! Marele guvern “performant” s-a fasait ? :))) Bafta Dragnea,daca tot a incaput tara pe mana ta fa cumva sa nu ne prabusim de tot.Nu ma intereseaza suta aia la salariu sau la pensie,metoda asta nu i-a folosit la nimic nici altuia,vecin de judet cu tine. Vezi te rog ce masuri iei daca ele nu vor rezista in timp e mai rau decat orice alt scenariu rau de acum.Cumpaneste bine situatia ca dupa aia o sa-i regretam pe amaratii aia de tehnocrati cam amatori dupa parerea mea ori zic ca nu asta vei dori.

  3. fara nici o pregatire anume, doar liceul (in mod curios, unul din Bucuresti) a fost un fel de secretara de scoala in Teleorman (curios, de ce fix acolo); apoi a fost plasata la niste banci, la ghiseu, unde se stie ca nu trebuie decit sa fi draguta, nu ca ar trebui sa stii ceva afara de trei formulare si doua vorbe.
    Dupa Imperiul PSD Contraataca de la alegerile din 2000 devine brusc jurist la prefectura… ca facuse niste studii, nu stim daca chiar dreptul, la marea universitate privata Ecologica… o mare pepiniera de cadre “bine” pregatite, un fel de precursor al fabricilor de doctori in orice de mai tirziu.

    dupa asta politica si loilaitatea o duc, fara nici o alta istorie, iata, pina la rangul de ministru. Are insa avantajul ca e foarte frumoasa. Mai Liviu, nebunaticule… cind n-o ma fi ministru banuiesc ca devine consul, ambasador… iata o viata traita cum trebuie!

  4. “O doamna din Teleorman, ministru de interne?”
    Am si eu o intrebare Teleorman nu face parte din Romania ? Sunt ardelean neaos, dusman declarat al “grupurilor” indiferent sun ce zona a tarii si n-am nicio problema. Am citit CV-ul doamnei si mi se pare OK. De ce sa nu-i dam credit doamei ministru ? Am inteles ca este absolventa a APAIC si cu siguranta aceata o recomanda. Nu-mi place sa fac speculatii sa asteptam si sa vedem.

Leave a Reply