Un atacator a lovit cu un cutit 8 persoane la Paris in arodismentul 2, in zona Opera (ultracentrala).

Potrivit Politiei, 1 mort e deja declarat – atacatorul ucis de politie.

Doua din victimele atacatorului sunt in stare grava.

Alte surse afirma ca sunt deja 2 morti.

Atacul a avut loc pe Rue Monsigny, sambata seara, intr-o zona frecventata de multi turisti straini dar si de parizieni, un arondisment plin de baruri, cafenele, restaurante, hoteluri.

Franta se afla in stare de urgenta din 2015 dupa repetate atacuri teroriste avand la origine fundamentalisti islamici. Sute de morti s-au inregistrat in aceste atacuri.

Organizatia terorista DAESH (ISIS) a recomandat adeptlor sai sa atace prin orice mijloace, inclusiv cu masina sau cutitul, obiective occidentale si cetateni obisnuiti.

Informatiile preliminare sunt ca atacatorul are 29 de ani, este tunisian si are cazier.

https://www.antena3.ro/externe/atac-cu-cutitul-in-paris-un-barbat-a-injunghiat-mai-multe-persoane-468781.html

 

6 COMMENTS

  1. Tragedie la Paris! La noi e si mai mare,robotul obliga premierul sa isi dea demisia de parca vorbeste cu partenera lui de futelnita(oltenii zic patului futelnita)! Ba nene,guvernul e buzunarul ratacitului in cel mai inalt scaun al tarii?! Robotul se vede deja dictator! Doar el si ai lui platiti conteaza,doar cei care ies in strada platiti sunt cetatenii pe care ii reprezinta relaxatul in cea mai inalta functie a statului?! Hallo! Suntem mul mai multi cetateni care nu sunt deacord cu impunerea plimbaretului ratacit in functia principala a tarii! Iar vrea destabilizarea tarii individul,iar vrea guvernul lui?! Altceva,ce mai vrea? E ultima dorinta personala? Individul chiar isi bate joc pe fata de romanica si de cetatenii romani traitori in tara! Se alege praful de patria mama cu indivizi de acest fel!

    • Bai frate, asta a ajuns culmea nesimtirii. prostanacul se viseaza imparatul Romaniei! Auzi la el: “Dancila sa faca ce i se spune” Zi sa mori tu!
      S-a suit scroafa in copac!

  2. Opera Garnier si Opera de la Bastille, cele doua mari opere ale Parisului, se afla in arondismentele 9 respectiv 12. Probabil ca e vorba, totusi, de Opera Garnier, care e ceva mai centrala si aproape de arr. 2! Cred ca domneste o oarecare confuzie, deocamdata…

  3. In aceasta lume alienata, nicio tragedie nu mai este iesita din comun. Inclusiv la noi, in Romania, tot felul de “teroristi” dau cu cutitul sub diverse motive si nenorocesc vieti. Fiecare tara cu teroristii sai. Cu cerittudine cand, razboiul, saracia, ura, dusmania si “conducerea centralizata” a lumii se va estompa, atunci si terorismul de orice fel va scadea in intensitate, chiar va disparea, pana atunci Dumnezeu cu noi.

  4. Francezii nu învață nimic din istoria recentă. Persistă în imbecilitatea cu „Je suis …”. Sunt perfect de acord cu Papa Francisc, care a afirmat că în libertatea de expresie trebuie să existe o limită, întărind cu „dacă cineva o insultă pe mama, să se aștepte la un pumn!”

  5. Je suis “Romania”, je ne suis pas Paris… O tara coloniala care primeste ce a dat in sute de ani, la fel si celelalte “cruciate”

Leave a Reply