Partenera lui Marian Vanghelie, Oana Niculescu Mizil, a declarat, la iesirea de la audierile de la DNA, ca are calitate de susect intr-un dosar, negand insa acuzatiile. Ea a dezvaluit ca este insarcinata. “Marian va avea al doilea baiat”, a spus ea. Mizil a anuntat si ca astazi isi va depunde demisia din functia de deputat PSD. Deputata Oana Mizil ar fi implicata in operatiuni de comert incompatibile cu functia de parlamentar, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. Sursele citate au precizat ca aceasta era administrator de fapt al SC Fashion Brand Management si la patru magazine din Bucuresti.
“Mi-am dat demisia pentru ca nu vreau sa abuzez de functie. Imi pare rau pentru ca iubeam foarte mult ceea ce faceam. Am o mare parere de rau in suflet. Da, mi-am depus demisia. Urmeaza sa ia act Biroul Permanent. Da, sunt insarcinata in 4 luni. Dar acum pot sa imi vad de familie, de casa, de Marian. Marian e un om foarte bun, voi fi alaturi de el. Da, este necajit pentru ca e un joc politic. Oamenii care au venit de dimineata au fost de un mare profesionalism, au fost civilizati. Am fost luata din aceeasi casa din care a fost luat si bunicul meu. Imi pare rau de Victor si de Daciana. Atata ii zic si ma uit in ochii lui: “Victore, Victore”, stie el la ce ma refer. ”

Potrivit surselor judiciare, Maria Vanghelie a fost turnat de DNA de unul din cei mai apropiati oameni ai sai.

 

9 COMMENTS

 1. Victore, Victore! Hahaha l-a demascat…Victor este responsabil…Vanghelie, Geoana,Ivan… o sunt atatia adversari pe care i-a indepartat…stiam eu ca ponta este un dictator de temut

 2. OOOOOOOOOO! Şi ce ne interesează pe noi că eşti sau nu însărcinată cu vanghelie sau cu altul? E strict viaţa ta, încă nu suntem toţi nişte ameţiţi care să punem botul la intimitatea voastră-nişte infractori în devenire, posibil să fie şi dovezi reale ca să fii numită cuadevărat infrator alături de patul tău cu sufle. Bă femeie, trebuia să te gîndeşti înainte de a face ceva rău! Şi ce, nu au fost însărcinate arestate şi pedepsite? vezi *criminala studenta, studentul şi profesorul-cazul din timişoara!

 3. “Sunt insarcinata cu Vanghelie”
  Sinistru!!!
  Nu inteleg de ce nu poate exista o lege in care anumite persoane, sarace sau cu probleme de mansarda, sa li se limiteze dreptul de a face copii la unul. Model made in China.
  Astfel scapam de imaginiile acelea cutremuratoare, in care familii sarace cu cate 10 copii traiesc ingramaditi intr-o baraca si poate reusim cu aceasta ocazie, sa ii incurajam pe oamenii destepti sa procreeze.
  Poate se mai naste si pe la noi vreun geniu cu aceasta ocazie, caci de ingropat am reusit sa-i ingropam pe toti.

Leave a Reply