Jurnalistul Antena 3 Oana Zamfir, realizatorul emisiunii Obiectiv, a declarat in urma cu cateva minute ca surse politice afirma posibilitatea preluarii conducerii PSD de catre Viorica Dancila.

Doi grei ai partidului aflati in conflict cu Liviu Dragnea sustin aceasta varianta. Este vorba despre Paul Stanescu si Marian Oprisan.

Toti ministri si liderii PSD au urmarit la Palatul Victoria pe televizoare sentinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni inchisoare.

Premierul, membri Guvernului si liderii PSD se indreapta spre sediul din strada Ion Ionescu de la Brad, acolo unde functioneaza departamentele partidului.

7 COMMENTS

    • De ce nu? PSD merita. Daca din puctul de vedere a fost buna de premier pentru Romania, atunci e buna si de presedinte la PSD.

  1. Tot nu se învata minte… Masa mare de votanți din mediu urban si diaspora, care au ieșit la vot, sunt știutori de carte. Si am votat împotriva proștilor. Fie ca e sef de guvern, fie ca e jendarul atât de prostovan încât își gazează pana si colegii, împotriva camarilei teleormănene.
    PSD își merită soarta.

  2. Gandesc bine ?
    Au nevoie de o noua generatie in primele randuri,cu scoala si cu mult creier.Au nevoie de oameni ca d na Carmen Avram.
    Altfel nu i vad bine…

Leave a Reply