Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au pronuntat sentinta in dosarul in care este judecat Liviu Dragnea.

Sentinta este de 3 ani si 6 luni cu executare, sentinta de la fond.

17 COMMENTS

   • pe bune? Pe principiul tau asa zen nici de incatceratea dealerilor n-ar trebui sa ne bucuram, ca e un necaz pt ei saracii.
    Mai ai idei d-astea?
    Justitia este pt a da satisfactie celor abuzati si pt a preveni alte abuzuri. Cred ca ambele au fost atunse.
    Daca tu din justitie intelegi sa nu te bucuri de raul unui infractor, ce dracu sa mai zic…
    poate te fura unu vreodata si sa te vad cum iti pare rau ca-l baga justitia la inchisoare

    • Daca il condamna pe bune, o făceau demult. Securiștii v-au dat satisfacție și v-au mulțumit pentru susținere. Urmează oricine mișcă in front. Orbán este înrămat , Iohanis la fel cu casele… Va doresc sa trăiți bine !!

   • Am invatat de la Badea, dar incerc sa fiu mai decent decat el. Eu nu doresc nimanui sa moara in chinuri. Prietenul tau e campion la asta.

   • Radu Tudor… pe bune? Pai nene, noi cat am suferit numai de frig, in ploaie, in zapada, urland de nebuni ca vrem si noi dreptate, ca vrem sa traim demn, iar ordinarul ala ne batjocorea intr-un mod atat de meschin, de cele mai multe ori in direct la Antena 3.>>

    Nu ma bucur de necazul lui, dar ma bucur ca s-a intampla ce s-a intamplat azi si ieri. Sper sa fim si noi, cu totii mai linistiti dupa 2 ani jumate de tortura psihica din cauza unui hot marunt ajuns sa ne conduca pe toti ca un vataf.

 1. Prostimea gudureaza nu se intreaba ca un om nevinovat a fost sacrificat!Vulgul vrea sange!S-a dat!Neimportant fara probe,prostimea vrea sange!iohannis,infractorul lor pasuit,ranjeste nazist!Hai,oligofreni,damnati!Nu conteaza nevinovatia,latraturi,behaituri!Cred ca ne meritam mocirla continua,fara evolutie,primitivism curat!Zdrentele cu gura mare,infractorul iohannis adulat de vulg!De cap sa va fie si nimic,nimic nu va evolua pe nedreptatile unor oameni!Cretini jubileaza,lipsa de educatie,bunici cu prea multi dinti in detrimentul altora,era concurs de umilinta!Concluzie,NU ATI REALIZAT NIMIC,si singurul roman sa fiu sa lupt n-as ezita,in timp ce voi ramelor sunteti mucilagii!

Leave a Reply