As spune doar atat : mai e mult pina departe… Desi, din perspectiva timpului, mai sunt doar doi ani pina in 2019. Iar Klaus Iohannis nu pare sa constientizeze necesitatea unei implicari mai serioase.

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a declarat luni, la TVR1, că l-ar susține pe președintele PSD, Liviu Dragnea, dacă ar candida la președinție, deoarece el este cel care a câștigat alegerile parlamentare, cu “un program de guvernare la care a muncit foarte mult”.

“Este cel care a câștigat aceste alegeri parlamentare cu un program de guvernare la care a muncit foarte mult, la care și noi, la rândul nostru muncim acum ca să-l aplicăm, pentru că ne dorim cu toții binele românilor. Poate că sună propagandistic ceea ce spun acum, dar chiar vrem să arătăm că se poate guverna și altfel decât s-a făcut în ultimii 25 de ani și că promisiunile pe care le-am făcut în campania electorală putem să le ducem până la capăt. N-am niciun dubiu că, dacă acest program de guvernare va fi dus până la capăt, atunci putem bifa că ne-am respectat toate promisiunile pe care le-am făcut electoratului și, de ce ce nu? Liviu Dragnea ar putea să fie presedintele României”, a spus Olguța Vasilescu, întrebată dacă l-ar susține pe Liviu Dragnea în situația în care ar candida la alegerile prezidențiale.

10 COMMENTS

 1. Asta cu “a muncit mult la program si acum noi muncim asiduu ca sa-l punem in practica” suna a cum se pupau in cur Tatucii gen Stalin…
  Si faptul ca “a muncit mult la program” il reconanda sa fie Presedinte?!:))

 2. Cum spuneati d-le Tudor “mai e mult pina departe…”. Totusi, sa nu ne grabim si sa ne imbatam cu apa rece. Vorba replicii celebre dintr-un film “ce va recomanda” ?

 3. Dle Tudor, iar face alcoluta declaratii la betie? Dragnea presedinte, ha, ha, ha… Poate din puscarie, ca voicu, reteaua e pe tragaci. Dragnea poate fi, in viitorul foarte apropiat, cel mult, presedinte pe camera de la parnaie. Pentru ca asta este si asta va fi: un parnaias, hot nenorocit, mincinos, mafiot, las, analfabet!

 4. Adevărul e că într-o ţară ca România unde onestitatea şi hărnicia se cam concentrează la cei care au protestat absolut splendid împotriva hoției, matematic, Dragnea are şanse să ajungă preşedinte chiar dacă va candida din puşcărie. Toţi asistaţii şi toţi hoţii (care sunt enorm de mulţi) îl vor vota pe Dragnea cu două mâini iar în lipsa unui miracol (așa cum a fost cel din noiembrie 2014 – turul 2) nu văd cum regele banditismului ar putea pierde fotoliul de la Cotroceni.

 5. facind scoala la Vadim, tanti cunoaste metoda literara a Limbii plasate fie preventiv, in scop anti-remaniatic, fie recunoscator, in scop prim-ministric.

  Cu Dragnea presedinte si La Larguta PM fie ies si eu nitel in Piata Victoriei, in drum spre aeroport, fie ma aresteaza, dupa ce-mi confisca tot ca sa le platesc impozitul gloabelor gospodaresti.

  Acest cuplu (politic, desigur, dar cine stie pina la urma ce combinatie iese?) poate eclipsa chiar si celebrul cuplu de sinistri “Nea Nicu si Tanti Leana”! Dar cine sa mai stie, in 2019, de comunism si de prostii sai?

 6. Sa ne fereasca bunul Dumnezeu de puscariasi pe postul de Presedinte! Oricum suntem o tara bananiera ca Senatul si Camera deputatilor sunt conduse de un condamnat dar si urmarit penal si celalalt este urmarit penal!

Leave a Reply