Omul fostului procuror comunist Monica Macovei in USR, Cristian Ghinea, a scris ca premierul Sorin Grindeanu a fost santajat in recenta sa vizita la Bruxelles :

“Eu stiu din sursele mele ca omul a fost plimbat la intalniri discrete unde i s-au aratat niste pisici”, a scris deputatul USR Ghinea.

Dupa ani buni in care a frecventat diverse ONG-uri, Cristian Ghinea a fost numit ministru al fondurilor europene in guvernul Ciolos, unde a patronat un dezastru fara precedent la capitolul absorbtie de fonduri europene pentru Romania.

 

7 COMMENTS

 1. Ghinea “zero” fonduri europene si cu Macacovei, procuror securisto-comunisto-ceausist!

  Ce-ar mai fi de zis… Mai lipsea Basescu Sticle, tatal lor etern (Bashiro Taifuno)!

 2. Dl Ghinea face ce poate sa diminueze efectele tâmpeniei prezidențiale comisa cu ocazia ieșirii la mitingul “spontan” de-Acu o luna (geaca roșie a lui Johannis e, probabil, singurul detaliu care va rezista, fara#, din tot portretul politic al personajului), anume, colportează bârfe din bucătăria bruxelleza furnizate de mentorul sau, Macovei si alte figuri dubioase aciuate la masa stăpânilor Europei. Insa, ceva adevărat tot răzbate din bârfele lui, acrite la transport, anume faptul ca Johannis si camarila s-au așteptat, cu adevărat, sa le fie plesnit peste față adversarul, daca nu in public, precum Ponta, cel puțin in cotloanele Puterii (singura pe care o recunosc si slujesc). Pe deasupra, Ciolos, care ar trebui sa-si ajute fostul ministru in operațiunea de spălare a președintelui, se face de ras ca un școlar chiulangiu, intr-un interviu de revizuire a propriei imagini de “favorit” al Europei, in care se identifica, la grămada cu gustul “mierii”, mirosul “naturii” si alte bazaconii de același gen, încununate de răspunsul “simpatic” la o întrebare de revista pt adolescenți (Cosmopolitan, gen) despre obiceiurile sale sexuale! E cazul sa-i plângem de milă, lui Ghinea, si-ntregii echipe de slugi a lui Juncker & Co. in frunte cu popândăul de la Cotroceni.

 3. Unde scrie “santajat” ?

  Expresia “a arata pisica” inseamna a ocari, a certa, cel mult a ameninta si vine de pe vremea lui Ceasescu dintr-un banc unde niste soareci erau grasi si unii slabi.

  Soarecii grasi in zilele noastre fiind politicienii care nu se mai abtin de la furat fara sa li se arate pisica !

  • Bai basistilor opariti care sunteti loviti cu scandura pe la mansarda, voi faceti ba diferenta dintre fapta numita “furt” si “abuzul in serviciu”?!

   Furtul e atunci cand incercati voi sa furati rezultatul alegerilor din decembrie 2016 ba, cand voi mai intai nu v-ati dus la vot si dupa aia ati iesit in strada ca cica nu va convine rezultatul! Zi tu daca nu e ca la cimpanzei la voi, sa mor calcat de metrou daca gresesc!

   La mintea voastra, iti dai seama ca n-aveti cum sa intelegeti nimic din nimic! De-aia am si facut precizarea ca voi sunteti loviti cu scandura! Paaaa

  • Santajul e amenintare; te-ai contrazis singur. Stai jos, spui prostii !
   Ce-are aia cu “politicienii” la speta de fata, doar tu ai inteles…

 4. Sa vedem cum lor, Macovei , Ghinea si altora, se stiu ei cine, li se vor arata pisici…speram curand. De fapt nu doar atat, ci sa raspunda despre rolul lor si toate influentele toxice in societatea noastra, ca buni slujitori ai intereselor lui Soros si NWO. George Soros: “I Will Take Down President Trump” for the New World Order.

  Tic-Tac ….se apropie momentul adevarului, iar unii, lingaii lui Soros, vor trebui sa RASPUNDA pentru actiunile lor : George Soros’ alleged meddling in European politics has caught the attention of Congress.
  Stirea FoxNews : Congresul american il va audia pe Soros pentru amestecul in politicile europene.
  Sunt convinsa ca audierea va fi si pentru TOT SI TOATE (influentele, amestecul, instigarile, finantarile….) din AMERICA-marca Soros.

  Asadar sa lase astia doi “pisicile aratate”, acum intra “tigrii” in scena, iar astia sunt din America -Trump!. Ghinion! – tigrii nu miauna …. sa-i vedem pe cei MULTI din solda lui Soros de aici de la noi cum vor mieuna ei cand vine furtuna de peste Ocean!
  Go Trump!

  Deja dupa stirea asta, americanii scriu (cer) sa il predea pe Soros apoi rusilor – lui Putin, iar Putin abia asteapta! haha.
  2016 : Vladimir Putin: George Soros Is Wanted “Dead Or Alive”
  ” Russia have officially declared that Billionaire George Soros is a wanted man in their country, citing him and his organizations as a “threat to Russian national security”.
  “Phil Butler puts it well when he says: “George Soros has a finger in every political pie there is. If there is a crisis on our world, it’s a safe bet he’s had a hand in it.”
  G. Soros thinks he can move the political and economic planet in a few blinks of an eye and no one can tell him to stop. In fact, he writes books such as The Alchemy of Finance. Soros thinks he can kill political stability throughout Europe and indeed in America with no challenge.

  Asadar asteptam de la Parlamentul Romaniei care reprezinta romanii!, da? sa faca o ancheta privind toate ONGurilor sponsorizate de Soros in cei 27 ani. Sa vedem rolul si influentele acestora in politica si media. Sa fie prezentate exact sumele de bani rulate -evidenta finantarilor, la zi.

 5. DACA a fost santajat,de ce nu ar fi tinand seama de conducerea populara de acolo, este dovada ca Grindeanu a avut dreptate . In prezent abuzul este dezincriminat ( art 297 cp si art 13.2 legea 78) datorita doctoritei si inactiunii guvernului Ciolos prin efectul art 147 din Constitutie. Restul e VORBE ! Acum se pune batista pe tambal, psd tace, opozitia la fel, Johannis nu-i, piata e in gestiunea #doardinamo , ” coregrafii ” adica. Se incearca o reparare, jalnic, oare miile de invinuiti vor accepta voluntar de dragul lui Johanis si al doctoritei condamnari pentru o fapta care nu mai exista in codul penal ? Si banii, ca fara fapta dovedita nu se poate ?

Leave a Reply