Presedintele Lukoil, miliardarul ruso Vagit Alekperov cere intr-o scrisoare transmisa lui Klaus Iohannis, o intalnire cu acesta pentru a discuta “problemele sensibile ale activitatii curente”, dupa ce autoritatile din Romania au pus sechestru pe doua miliarde de euro pe conturile companiei.

Procurorii si ANAF acuza fapte grave de evaziune savarsite de rusii de la Lukoil in Romania.

Lukoil a sponsorizat campania lui Basescu din 2009, ajutandu-l cu 100.000 dolari sa ajunga a doua oara presedintele Romaniei.

http://www.antena3.ro/politica/rusii-de-la-lukoil-l-au-sponsorizat-pe-traian-basescu-in-campania-din-2009-242031.html

Familia Basescu a luat bani in forma continuata de la rusi. Fiica cea mare a presedintelui impotriva carora au votat 87% dintre romani, Ioana Basescu, a primit sume importante de la compania sarba NIS PETROL detinuta de concernul rus GAZPROM.

http://www.antena3.ro/romania/sinteza-zilei-afacerea-pdl-gazprom-ioana-basescu-240658.html

6 COMMENTS

 1. Radu Tudor ziceai de Putin ca face asasinate politice dar de asasinatele politice ale occidentului ce parere ai?! Eu nu vad absolut nici o diferenta intre criminalii occidentali si regimul Putin, sunt absolut acelasi tip de criminali infecti care se lupta pentru putere si furt de resusrse naturale si umane prin sclavagism financiar economic.

  Personaj cheie în Dosarul EADS, mort în condiții suspecte
  http://www.presalibera.net/personaj-cheie-in-dosarul-eads-mort-in-conditii-suspecte_1831555.html

 2. Mafia dă senzaţia de…lege! Cumva ceva o infracţiune? cumva e loby sau ilegal??? ”siktir” cumva constituţiei şi legii din ţara asta?
  Ai naibii de manipulanţi, cine-i cu ruşii şi cine-i cu americanii? Băă! Nu mai minţiţi poporul cu prostiile voastre! De fiecare dată prin comentariile mele am scris despre aceste manipulări mizerabile, ba cu ruşii ba cu americanii care se ceartă la vedere de ochii lumii şi se înţeleg pe ascuns. Mi-e silă de atîta ordinărie vehiculată din gură-n gură aiurea!

 3. de ce nu-l convoaca rusii pe Basescu personal daca le este dator sa-i ceara lui bani ?dar asa e la noi unii cu foloasele altii cu ponoasele .Javra asta si-a facut niste ,multe treburi cu rusii el cu tot neamul lui cel adormit ,si toate nenorocirile le vor lua in piept prostii de romani .li s-a pus sechestru sa fie iubiti ,ca doar nu l-or fi pus degeaba .Asta este ceva similar cu platile facute romanilor de catre romani ,nu de cei care trebuie ,pentru porcariile constatate la CEDO .Mi-as dori din tot sufletul sa le spuna si rusilor ,Johannis ,,GHINION ”asa ca sa pomeneasca rusii .

 4. A incurcat borcanele rusul. Ar trebui sa ceara audienta la kovesi. Ca ciolanis oricum e vai mama lui.

 5. Domnule Tudor, dumneavoastra nu aveti vreo problema ca sa va cereti la presedintele Iohannis ?
  Eu ma gandeam sa ma cer la dl. Presedinte al Republicii sa-mi rezolve oarece probleme.
  Sunt putin ironic, dar nu mi se pare normal ca fiecare mare firma daca are probleme sa apeleze la Presedinte, tot asa cum o sponsorizare consistenta mi se pare deplasata.

Leave a Reply