Rezultatele comunicate de BEC la ora 13,00 arata o incetinire a votului, cu cifre aproape similare anului 2009.

Va fi in turul doi o batalie la fel de strinsa intre Ponta si Iohannis cum a fost Geoana-Basescu?

Mai avem destule ore azi sa vedem. Si inca doua saptamini sa analizam.

 

11 COMMENTS

 1. Daca majoritatea estelenesa sau dezinteresata atunci sa nu se planga de alegerea facuta de minoritate! Si sa nu vina cu scuza “nu avem pe cine alege”! Daca nu au opinie la vot sa nu aiba opinie nici in restul timpului!

  • Privind in in urma la alegerile din 2004/2005 si luand in calcul candidaturile nefiresti ale liberalilor Tariceanu si Melescanu putem trage concluzia ca scorul lui Ponta in primul tur nu trebuie sa fie mai mic de 38% ca sa fie sigur de castigarea celui de al doilea.
   Cam la asta se reduce aceasta campanie. Procentul lui Ponta in primul tur si cat de bine se va reusi mobilizarea electoratului pentru turulal doilea im ambele bazine, cel banateano-ardelenesc majoritar Johannis sau cel munteano-olteano-moldoveano-dobrogean majoritar Ponta.

   PS. Eu am votat cu speranta ca revolutia inceputa in 1989 la Timisoara se va termina, in sfarsit, dupa 25 de ani. Banatenii au inceput-o, tot ei o pot termina participand masiv (laturi de ardeleni) la vot !

 2. Ce se intampla in mediul rural, la sate ? Procente f. reduse comparativ cu alegerile anterioare. A bagat Bashescu si DNA frica in alegatorii de la sate ? Cred ca da…

 3. Daca Ponta va reface USL prin cooptarea lui Tariceanu la guvernare si-l va propune pe el ca prim ministru, cred ca Ponta va castiga fara prea mari probleme.

  Daca ,in schimb, va lasa sa se inteleaga ca il va propune pe Maior,sau daca va trage de timp neanuntand nimic,probabil ca se va juca foarte strans,ba chiar poate si pierde alegerile.Aici e cheia si miza din punctul meu de vedere.
  Daca PSD si Ponta vor pierde iar lamentabil alegerile in fata lui Iohannis(care-i are in spate pe toti basistii) atunci chiar sunt un partid de tot rasul si de toata jena.

  • Cu ce te deranjeaza daca viitorul premier propus de Ponta ar fi Maior? Aaa .. Maior nu “combate” ! Ai vrea unul ca Tariceanu, un dambovitean get-beget, unul care sa nu fie altfel, pentru ca , Doamne fereste, daca se desteapta romanii !!

 4. Domnule Radu Tudor ce spuneti de votul din Noua Zeelanda? vot covarsitor in favoarea lui Klaus Iohannis. Niste basisti?

 5. azi tiitoarea prezidentiala va suferi o binemeritata corectie iar in turul doi se va sfarsi coalitia fsnisto-securista Ponta-Nutzi!

 6. ponta pierde masiv in bucuresti. oamenii vor si altceva inafara vrajelii cu jos basescu, mandrii ca suntem ortodoxi,romani, daci cu 5 copii etc..

Leave a Reply