„Lucian Şova a fost pus la Comunicaţii, care este învăţăcelul lui Hrebenciuc şi care a fost partener de afaceri cu un fost ofiţier GRU, Serviciul de Informaţii Militare rus, asupra căruia există sufiecient de multe suspiciuni că ar avea o relaţie nepotrivită cu zona respectivă. (…)

Asta-mi arată că liderii partidului de guvernământ încep să încline tot mai mult înspre Est şi sunt foarte multe semne de întrebare”, a declarat liderul liberal. Mai mult, liberalul nu vede cu ochi buni nici schimbarea de la ministerul Afacerilor Europene a Anei Birchall, despre care spune că avea o atitudine clară pro NATO, cu Victor Negrescu, asupra căruia planează o serie de semne de întrebare privind relaţiile cu Rusia.

„Chiar şi schimbarea ministrului de la Afaceri Europene.  Ana Birchall, care era clar pro NATO, cu o atitudine clară în acest domeniu, est înlocuită cu Victor Negrescu, asupra căruia sunt numeroase semne de întrebare”, a subliniat Orban.

Acelaşi lucru îl critică liberalul şi când vine vorba de ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, despre care spune că a fost avocatul ruşilor care au cumpărat combinatul de la Târgovişte şi pe care l-au falimetat, ducând în Rusia o importantă instalaţie din punct de vedere strategic. „M-aş referi şi la Ţuţuianu, care a fost avocatul ruşilor de la Mechel, care au cumpărat combinatul de la Târgovişte şi l-au falimentat. De acolo, au luat o instalaţie extrem de importantă din punct de vedere strategic şi au dus-o în Rusia. Asta-mi ridică numeroase semne de întrebare şi-mi relevă că au pus nişte oameni extremi de ciudaţi, care trebuie urmăriţi cu foarte multă atenţie”, a declarat la adevarul.ro preşedintele PNL Ludovic Orban.

 

34 COMMENTS

 1. Zau ? Pai atunci SRI ce a facut pana acum?
  Sa-si dea demisia toti sau sa-si ia Orban medicamentele la timp…Mai e alta varinata?

 2. Scrie in fisa postului sa nu faci afaceri cu unii vecini? Cancelariile vestice merg la Moscova si semneaza contracte de miliarde cu Ursul dupa care se lauda cu rezultatele obtinute. Orban Victor face afaceri in interesul tarii lui cu Ursul. Orbanul sau mai bine zis Organul nostru intre doua betii si o cantare la mandolina se scoala cu fata la cearceaf si declama ce il invata serviciile sa spuna. In afara de doua acccidente de circulatie (de unul salvat de A3) omul nu are alte competente, chestia tehnica cu “instalatia” ii excede …

 3. Dl.Ludovic-Mandolina s-a trezit vorbind. Daca a semnalat acest fapt, acesta nu e de ieri de azi. De ce tocmai acum face cunoscut acest fapt ? Argumentele exista ? Mai este un aspect, daca stau de vorba cu cineva care e fost ofiter (GRU, CIA, MOSSAD, etc), acum om de afaceri sau mai stiu eu ce, n-am voie ?
  Dl. Orban daca a deschis acest subiect va trebui de graba sa clarifice si sa vina cu argumente solide in sustinerile sale. Acest mod de abordare imi aduce aminte de vremuri nu tocmai indepartate.

 4. PSD-ul ar trebui sa se invete ca acuzatiile astea anti-maghiare, anti-musulmane, anti-straine li se pot intoarce foarte usor. Acum ei au devenit oamenii rusilor pt relatiile si afirmatiile proprii.

  Cum s-a legat de Nicusor Dan ca e omul lui Soros pt ca si-a luat o bursa la 20 de ani de la o fundatie ca matematician sa plece in Franta, la fel se poate spune si despre PSDistii astia cu afaceri cu rusi, avocati de rusi si nepoti de bunici fosti omologi ai lui Yuri Brezhnev :

  Din interviu acordat de Negrescu-tatal aflam intamplator si cine a fost bunicul tanarului Negrescu: “My father’s counterpart in the Soviet Union was Yuri Brezhnev. Whom I met when I was 10 years old” – ca se intreba Nicolicea Negrescu ce legaturi are.

  Mai sunt acuzati si de Grindeanu cu referinta la faimosul raport Valcov de acelasi lucru. Cu siguranta lucrurile astea, desi unele poate doar zvonuri, au ajuns si la ambasadele UE si SUA.

  • @preanefericitul daniel
   Se vede ca n-aveti leac si sunteti pe drumul cel bun,adica al disparitiei din peisajul politic… Ca cum altfel, din moment ce cantaretul la mandolina,talent ratat de tambalagiu,are cosmaruri cu rusi, insa nu oricum ci ca in “Salonul nr. 6” a lui A.P.Cehov (ca sa fim in ton cu tema…) Deci mai penibil decat astfel,nici ca se poate – in imitatia voastra de partid liberal in care se ascunde crocodilul pedelist,partidul tradatorilor de neam si tara,expresia concentrata a mafiei basiste fondata de nemuritorul magureanu,cine se afla la varf,cu studii bazate,absolventa din anii ’90 a Universitatii Lomonosov? Bratia Iliescu,cumva? Nu,ci iapa lui Stolojan,costeliva Rosinanta,al carei nume nici nu trebuie pomenit!
   Care ,desigur,a studiat acolo intr-un moment de neatentie al KGB-ului,intr-o pauza de publicitate,ceea ce va confera voua un monopol al pro-occidentalismului! Pentru ca,nu-i asa,voi liberalii si cu USR-ul aflat abia in faza de proiect,de avorton scapat din greseala unor adulterini politici care au folosit prezervative resapate,(cf .proceduri utilizate intre persoane de acelasi sex…)ati negociat aderarea la UE,tot voi ati bagat Romania in NATO,doar asa,stand cu kuru’ in neşte tufisuri politice bine plasat,ca sa creada lumea ca stati cu capu’… Deci voi aveti un monopol,trebuie sa va creada lumea pe cuvant,lumea fara memorie care ar fi uitat ca prima calatorie in strainatate a lui Basescu a fost la Moscova,unde a declarat ca el nu este un politician care se cramponeaza de problemele trecutului,deci n-a abordat problema Tezaurului,care nu este o problema de cifre,de bani multi cum credeti voi, ci una de demnitate nationala…
   Deci cine a abandonat,ca stramos politic,ctitor si adaugitor la PNL-vopsit,problema tezaurului este sau nu este un tradator,prototip de scuipatoare pentru natiune?
   Poate ca nu ar strica sa mancati un kkt nou,spre a-l elimina definitiv pe cel vechi,ca sa nu fiti in situatia sa vi se aplece,adecă să-l vomitati in vreun moment solemn,pe la vreo sedinta a Comitetului vostru Central,astazi si mâine,cum ar fi.

 5. Tot guvernul este alcătuit din ciudați sau persoane sinistre. Îmi aduc aminte cum urla A3 ca guvernul Ciolos este incompetent. Pai pe lângă cele doua guverne PSD (dragnea/grindeanu și dragnea/tipul ăsta nou cu un chip elocvent) Ciolos pare un zeu coborât din olimp.

 6. Copy/paste după SUA am mai văzut, dar nici chiar asa de-a valma si fara cap si coada ca in România lui 2017–daca Trump e acuzat de legături sinistre si oculte cu Rusia, trebuie musai sa fie si Dragnea la fel? Nu-i destul ca s-a placat recuzita #resist pe #corupția ucide si-a ieșit o ciorba de nu mai știu imagologii lui Johannis ce sa faca sa șteargă urmele gecii roșii purtată la manifestația anti-guvernamentală neautorizată din Februarie a.c., sa nu afle cumva Trump de gafa si sa-si ia bătaia pe umăr înapoi? Acu’ Orban nu-i o lumină dar ar putea sa-l informeze careva c-a luat-o razna din nou, deși după ce-am auzit un tânăr liberal (Velceanu?) justificând ridicolul refren al “generalului” din campania prezidențială prin aceea ca a contribuit la victoria lui Johannis, nu vad cine-ar putea sa-l mai tragă de frâu pe distinsul sef PNL. Ferește-ne Doamne de prosti, ca de cei deștepți ne mai ferim si singuri!

 7. Ar fi interesant de aflat daca si la rusi anumiti politicieni se abtin de la comentarii referitor la deciziile justitiei. Eu cred ca acest no comment are origini rusesti. Sau ca cei afiliati cumva la sri se simt obligati de acordurile justitie-sri sa ia atitudinea de “no comment”. De cand sa incheiat procesul lui orban am observat ca s-a schimbat. Oare de unde stia grindeanu ca opozitia nu va vota motiunea?

 8. ORBAN ????!!!!…UN TICĂLOS OSTIL LA ORICE….SĂ SPUNĂ MĂGARUL CE FĂCUT EL PENTRU ROMÂNIA…..CÂT A FOST MINISTR ZERO BARAT …UN RAHAT DE POLITICIAN…RUŞII FAC COMERŢ CU NEMŢII,CU FRANCEZII ŞI CU TOATĂ EUROPA, PESTE EMBARGO…IAR EL MOARE DE GRIJA RELAŢIILOR NOASTRE CU RUŞII…UN OMDE DOUĂ PARALE…NU A PUTUT CONDUCE UN LOGAN, A INTRAT ÎN ŞANŢ LA SÂRCA -IAŞI , DAR SĂ CĂNDUCĂ UN PARTID???!!!….UNUL BUN DE GURĂ…ŞI ATÂT….!!!!! SĂ TACĂ DRACULUI !!!!!

 9. mai Sica, explicatia o gasesti la activitatea PM: fuse ani si ani seful comisiei parlamentare de prietenie cu Germania… acu, ca si nemtii sunt mari prieteni cu rusii, e un detaliu care nici nu conteaza cind e vorba sa vinzi cui trebuie ce a mai ramas nepraduit de nastase, tariceanu & co pentru a fi acceptat “la butoane”
  si mai gasesti o explicatie daca te uiti la Ilan Laufer, alta daca observi cit de rapid si fara mofturi l-a pus Iohannis PM… fara criterii de integritate si alte bazaconii valabile doar pentru altii. De unde va avea psd banii de pomeni? Din vinzari externe si noi impozite interne. Cum ii satisfaci pe toti? De la unii cumperi arme, altora le vinzi ce mai e prin tarisoara… stai ca vine si Macron la imparteala…

 10. Câteva întrebări decente pentru madam Olguţa:
  – De ce nu a folosit acelaşi procent de majorare la tot ce înseamnă salarii, pensii, indemnizaţii? Cei cărora le-a dublat sau triplat indemnizaţiile şi salariile mănâncă cu 2-3-4 guri? Nu e deajuns că diferenţa privind nivelul de trai da bază de pornire e uriaşă?
  – Cum ai putut să ridici pensia socială(celor care nu au muncit o zi/o lună/un an) sau să depăşească pensia mediocră a unui om care a muncit toată viaţa şi nu are din ce trăi? Citez ”pensia socială minima a crescut anul acesta de la 400 la 520 lei, urmând ca de la 1 Ianuarie 2018 sa fie 640 lei.”
  Citez ”Anul acesta, pensiile au crescut, in medie, cu aproape 20 la suta”, a scris Olguța Vasilescu”.
  Cum calculezi tanti: ”la 1 ianuarie 2017mărire cu 5,25% şi astăzi cu 9%, ajungând la 1.000 de lei”! Cât face bre 5,25% plus 9% e aproape 20% ?
  BRE, totalul e 14.25% ! Mai trebuie până la 20% !
  – CU CINE ŞI UNDE AI FĂCUT ”ARITIMETICA” BRE?
  – CU VANGHELIE sau cu ANASTASE?
  Aţi mărit cu 14.25% pensiile şi aţi mărit preţurile(mână liberă la scumpiri pentru că aveţi destui numiţi politicieni în consiliile de administraţie ale societăţilor) cu cel puţin 50% în total!
  Ce-ţi place să te lauzi prin minciuni!
  ”Guvernul Tudose pregătește o nouă taxă pentru români.”
  Dar o taxă pentru nemernicia guvernului şi pentru menţinerea conaţionalilor în sărăcie lucie, nu se admite?
  De fapt, primiţi voi destule stimulente pentru diminuarea rapid a numărului de cetăţeni din românica!
  V-aţi conformat ideii pe plan mondial privind reducerea numărului bipezilor de la 7 miliarde, fiţi sinceri! Cât sau ce procent era prevăzut României?
  Dintro ţară morală 90-98% aţi introdus în forţă imoralitatea totală!
  Sta-v-ar în gât şi pe creier!

  • completare: voi anulaţi contribuţia la pensii pentru a ţine omul cu mâna întinsă şi ca să profitaţi de el! Dacă stau bine să-mi amintesc, FSN-ul a fost tartorul care a distrus nucleul pensii prin contribuţii ale celor care au muncit şi acum, după furăciuni l-aţi falimentat,totuşi mai aveţi nemernici numiţi politic doar pentru a suge din drepturile pensionarilor! Vă cred că leaturile trebuiesc să dispară pentru că mai gândesc şi îşi mai amintesc destule, dar, NU MOR CAII(pensionarii reali) CÂND VOR CÂINII(politicienii şi numiţii politic)!
   Măi tanti Olguţa, intraţi în vacanţă vreo 2-3 luni de zile, de ce minţi că veţi lucra până în septembrie la legea pensiilor?! Faceţi şi voi ca poliţia şi procuraturile care la miezul nopţii 00ţ-1.00 spun ”şi la această oră lucrăm”! Terminaţi naibii cu minciunile!

 11. CE BLESTEMATĂ E GENA ASTA ROMÂNEASCĂ SĂ FIE CONDUSĂ DE CORIGENŢI, REPETENŢI, TABLE RUGINITE DAR VII, CU UN CAR DE DIPLOME CUMPĂRATE(totul se plăteşte!)!
  CITEZ ”O abrogare necesară
  Legea 217/2015 a lui Crin Antonescu, o lege împotriva culturii române”
  http://www.cotidianul.ro/legea-217-2015-a-lui-crin-antonescu-o-lege-impotriva-culturii-romane-302998/
  De ani de zile şi nonstop avem cultura, istoria, prostia, escrocheria mereu actuală a politicienilor, numiţilor politic în funcţii şi care nu are nimic comun cu învăţământul şi educaţia, istoria, cultura, reale ale României!
  Dar avem miniştri şi diplomaţi, cetăţeni de onoare fără onoare dar cu beneficii din orice buget fără limită!

 12. Antena 3 e acelasi post grav anti Johannis asa cum a fost in toti anii trecuti si probabil ca va ramane. La o emisiune de azi a Andreei Stroe s-a simtit nevoia sa se faca un “rezumat” al vacantelor familiei Johannis din 2014 incoace punandu-se accent pe niste filmari de sus a statiunii Palm Beach de parca Johannis ar fi stat in toate acele minunatii arhitectonice si de atunci pana azi s-a instalat acolo si din cand in cand se mai deranja in Romania….Asta in conditiile in care invitat era acel baiat permanent complexat cu codita la spate,Curea…Acesta a preluat pe loc stafeta si ce-a fost la gura lui mi-e jena sa spun aici,sub orice nivel al unei galerii de fotbal….Asta e Antena 3… Stiau ca-l au pe terminatul ala in studio si-i ridica ditamai mingea la fileu sa-si descarce otrava… Urat ! PENIBILi !!! Daca vreti sa-i dati in cap lui Johannis fiti barbati si faceti-o voi personal, asumati-va trivialitatile care ies din studioul vostru in public nu aduceti orice purtator de injuraturi ai penalilor de la EvZ sa o faca …

   • Inteleg sa va aparati postul tv unde lucrati dar ceea ce s-a vazut si ce s-a auzit la acea emisiune nu mai tine de limitele mele,au fost atat de evidente,de josnice.Daca scena a fost conceputa sa iasa asa ori a fost o grava inabilitate a acelei realizatoare asta se poate discuta.

  • @ Carol K, am fost cindva admirator al A3, i-am sustinut in toate ocaziile si din toate puterile, am participat la mitingul lor de la palatul Cotroceni pe o caldura inumana etc etc
   Incet incet m-au dezamagit, cu precadere citeva personaje care-si zic jurnalisti/jurnaliste, in frunte cu Dana Grecu, Ana Maria Roman, Cristina Topescu si, pe alocuri, chiar si Radu Tudor.
   Dovada faptului ca nu e o perceptie subiectiva, ci nivelul emisiunilor chiar a scazut este faptul ca au pierdut primul loc la televiziuni de stiri, loc detinut foarte mult timp.
   De fapt, eu chiar am avertizat ca se va intimpla lucrul asta, dar cine sa se uite la ce zic eu? Le-a intrat in cap (nu tuturor!!) ca sint infailibili, ca stiu tot, ca nu au a invata de la nimeni, si atitudinea asta duce, INTOTDEAUNA, la rezultate paguboase. Iar daca cineva ii critica, e semn ca e prost, ca n-are studii (suficiente), n-are lecturi (adecvate) etc. Daca-i lauzi, esti OK!
   Cum stim, fiecare pasare pe limba ei piere!
   Totusi, trebuie sa-ti spun ca in cazul temporarului de la Cotroceni, n-ai dreptate. In primul rind, fiindca individul este, de departe, cel mai prost dintre toti presedintii Romaniei. Prost atit ca presedinte, cit si, mai ales, dpdv intelectual. Adica, vreau sa zic, NU-L AJUTA NEURONUL!! Mai e si ingimfat (romanii spun “fudul”, ca sa rimeze cu destul), si marginit, si super ambitios. Un asemenea presedinte e un adevarat pericol pentru natiune. Poate intr-o zi vom afla si cum ne-am “pricopsit” cu asa ceva, poate nu! Dar asta e alta poveste!

 13. Iti mai amintesti cand Organ se bucura ca un imbecil atunci cand “justitia reformata” urma sa va ia sediul sau cu arestarea lui Voiculescu in Telepatia? Omul este un circar de joasa speta (posirci) si tu il citezi ca pe sfanta scriptura cu orice scoate pe gura? Iaca azi plimba maimutele (una pe umar si una turcana) pe la balciuri. Cand vrei sa iei in considerare un om te uiti putin si la caracter, la obiceiuri etc

 14. Asta nu poate decat sa ne bucure. Se intrevede o mica sansa de a ne mai elibera din sclavia satanelor modiale, stapanii coloniei Romania.

Leave a Reply