Consiliera lui Ludovic Orban, Violeta Alexandru a fost propusă, la momentul transmiterii acestei ştiri, pentru a deveni preşedintele PNL Bucureşti, au declarat surse din partid pentru MEDIAFAX.

Biroul Executiv al PNL urmează să voteze în şedinţa de marţi, care este în desfăşurare, propunerea liderului partidului, Ludovic Orban, au precizat sursele citate.

În ceea ce priveşte conducerea filialelor PNL de sectoare propunerile nu vor fi făcute de către Ludovic Orban. Urmează ca, într-o săptămână, Violeta Alexandru, în cazul în care va fi validată la şefia PNL Bucureşti, să propună liderii organizaţiilor PNL de sector, au adăugat sursele menţionate.

Peste 600 de liberali au semnat, luni, o scrisoare adresată lui Rareş Bogdan, prin care îi cer acestuia să preia şefia PNL Bucureşti. Semnatarii precizează că toţi şefii filialelor PNL Bucureşti şi de sectoare au fost demise fără motiv sau consultare prealabilă. Scrisoarea obţinută de MEDIADAX este semnată de 622 de liberali dini organizaţiile liberale de sector.

Pe 3 iunie, Cristian Buşoi a transmis, în legătură cu demisia sa de la şefia PNL Bucureşti, că „cel mai înţelept lucru este să ne retragem”, însă a precizat că şi conducerea naţională a partidului e responsabilă pentru scorul PNL în Capitală la alegerile europarlamentare.

Cristian Buşoi conducea filiala PNL Bucureşti, Victor Picu era lider PNL Sector 1, Anca Boagiu – preşedinte PNL Sector 2, Florin Alexe la PNL Sector 3, Răzvan Sava la PNL Sector 4, Cristian Marian Olteanu la PNL Sector 5, iar Cornel Pieptea la PNL Sector 6.

Europarlamentarul Rareş Bogdan a declarat că ar fi încântat ca Violeta Alexandru să fie propusă pentru şefia PNL Bucureşti, precizând că este un om foarte valoros pentru partid. El a mai spus că aceasta putea la fel de bine să fie propusă şi pe lista la alegerile europarlamentare, scrie Mediafax.

„Dacă ar fi Violeta Alexandru nu pot fi decât încântat, a muncit fantastic door to door şi la întâlnirile televizate. E un om foarte valoros. Putea fi bine pusă şi pe lista de europarlamentare, la forţa pe care o are, pentru că e un om foarte bun. A fost alături de Cioloş, după care a venit alături de noi, fiind consilierul domnului Orban şi apoi a devenit cred membru la Sectorul 1. Pe cei din PSD i-a deranjat cu siguranţă. Pe cei din PNL sigur nu i-a deranjat, precum nici pe cei 2,5 milioane de votanţi ai PNL, pentru că lucrurile sunt simple – trebuie să fim într-o poziţie radicală cu PSD. Eu am spus că PSD e doar rănit, nu e învins şi trebuie să luptăm pentru asta. Ne aşteaptă trei rânduri de alegeri extrem de grele, prezidenţiale, locale şi parlamentare”, a afirmat, marţi, Rareş Bogdan.

3 COMMENTS

  1. De fapt, nimeni nu-l vrea pe Rareș Bogdan in vreun post-cheie din ierarhia statală—ascensiunea lui politica s-a oprit încă din momentul in care Johannis i-a pus eticheta de Number One; fiindcă vorba ceea: nu pot exista doi sori pe cer, nici doi șefi la PNL (citat original : nici doi hani pe pamant) iar de numere Doi și Trei e plină deja “opoziția” pana la refuz (asta in cazul ca lui Rareș B. i-ar veni mintea la cap in ceasul al doisprezecelea și s-ar multumi cu o slujba minora, ca cea de trompeta a lui Johannis in PE.) Nu ca mi-ar pasa de soarta personajului dar mi se pare jalnic faptul ca nici prietenul Gușă, sau alt iluminat din grupul de la Cluj, nu-l avertizează de pericolul care-l paste dacă incearca sa-l umbrească pe strălucitorul sau șef, Johannis EU.RO! Deocamdată, ar fi bine sa stea acasă cu copilul cel nou dăruit de soata și, dacă vrea o a doua șansa de a parveni—peste 10-20 de ani, ca doar nu dau tătarii!-sa pună de-o cumetrie cu alde Dobrovolschi sau alta personalitate, șofer, coafor, bodyguard, din staff-ul prezidențial ca sa-l “promoveze” la al treilea sau al patrulea mandat al Neamtului la Cotroceni. Alta soluție nu văd.

Leave a Reply