Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, a afirmat, miercuri, că va merge la recepţia de la Palatul Cotroceni, organizată cu ocazia Zilei Naţionale.

 

13 COMMENTS

 1. Da,se pare ca Johannis nu are acest reflex al intoarcerii palmelor primite sau merge pe ideea “toate la timpul lor” ! Probabil ca betivanul mai are priza in anumite cercuri NATO si UE asa ca….daca ii invitam pe fostii presedinti se incadreaza altfel s-ar fi aliniat corului de nemultumiti ignorati la acest eveniment.Niciodata n-am crezut ca aceasta receptie poate naste atratea pasiuni si starni atatea reactii virulente.Parca s-a cautat cearta cu lumanarea… “nu m-a invitat personal presedintele” … Ei ce sa-ti spun unde era marea personalitate planetara….Regie propagandistica menita sa mai atraga niste voturi….Aici mi-a placut Tariceanu,a zis el ceva dar nu si-a pus fustele-n cap,este totusi Ziua Nationala asta inseamna sa arati si un pic de demnitate doar ne privesc toti cu alti ochi acum nu mai suntem niste salbatici ai Estului dezorientati dupa caderea comunismului…Sau inca suntem ? Incotro vrem sa ajungem ?

  • mozzie ai chef bag seama sa te alerge Pandele prin vreo parcare daca nu esti iute de picior e vai de tine…adica scuza-ma aia era imagine contrafacuta din arhiva lui Gopo cum de nu mi-am dat seama ? :)))))

  • Asta e …daca ati votat pe iohannis=basescu 2 cum sa nu se duca.
   Sistemul lui basescu sub iohannis se poarta ca atare.

 2. Aici va contrazic d-le Tudor, bun, rau a fost presedintele Romaniei.
  Oribil este actualul locatar al Cotrocenilor si inca n-a terminat. Tot ceea ce a declarat si facut Presedintele actual al Romaniei il descalifica indiferent de explicatiile date si de “cutumele” nascocite. Sa fie oare doar inceputul ?
  Vai de noi si de tarisoara asta.

  • Sa fie doar inceputul? Poate daca ti-ai luat televizor ieri si ai inceput sa citesti prima data stirile de alaltaieri.
   Guvernul meu…demisia Ponta, nu-l pun pe Dragnea premier, o numesc pe Livia Stanciu la CCR, o numesc pe Kovesi la DNA, Tariceanu e penal… … de cand a inceput iohannis cu basismele astea? sa fie doi ani deja?

   • Ce sa-i faci, tocmai ce m-am scoborat din creierul muntilor, acolo … doar cu ursul ce mai poti sta la taifas. Noroc cu tine ca-mi spui de cand e omu’ presedinte.
    La Multi Ani ! de Ziua Nationala a Romaniei.

 3. Mare-i lumea dar mai larg e globul şi rotund încât ”escrocii epocii dar toţi” se vor intraţi cu picioarele definitiv în sufletul omului! Cine se aseamănă se adună şi cei ce se iubesc se caută! Să fie aşa zicătorile astea după tot planul de reformă împotriva conaţionalilor? Posibil DA!
  Cumva trăim în ”era procurorilor” şi a nemernicilor care anihilează o naţiune? Mâine nici nu vreau să-i văd pe scăunari live la sărbătorirea în plină bucurie a distrugerii unei naţiuni!
  🙂 🙂 nu degeaba pun ungurii steagul negru pe frontispiciul instituţiilor din zona respectivă! Ceva ştiu ei şi nu pot să spună cu subiect şi predicat pentru a-i informa pe toţi românii!

 4. Pentru ce ” merite ” la invitat ???
  Pentru că a ținut România în loc 10 ani și și-a făcut toate poftele batjocorind totul în jurul lui ???
  Dar curios că încă este admirat și adulat mai ceva decât decedatul. Oare ăștia care o fac au ceva la mansardă sau sunt foști profitori ???

 5. Ar fi trebuit sa-l ia si pe marele luptator dar coabitac ponta basistul! Fara Basescu ponta era un nimeni!

  • Ce greu de voi basistii…ce dilema…sa vrei sa-l iubesti pe basescu si sa vrei s-o iubesti si pe Codruta si Florian si Satnciu in acelasi timp si ei…ce razboi fratricid…Si totusi voi puteti sa-i iubiti pe toti si pe fiecare in parte cu toate injuraturile lui tatucu bass si toate laturile pe care le arunca el pe idolii vostrii de ieri si de azi !

Leave a Reply