Aeronavele multirol F-16 vor fi principala noutate cu care Armata Română va veni la parada militară de 1 Decembrie, ce urmează a avea loc anul acesta la Arcul de Triumf după o pauză de doi ani, timp în care a fost organizată în Piața Constituției.

15288658_742343689248353_178064168651980077_oPotrivit Ministerului Apărării Naționale, dincolo de cele șase avioane F-16 Fighting Falcon, la defilare mai poate fi admirată noua ținută de luptă a Armatei Române care va intra în dotare în anul 2017.
De asemenea, vor fi putea fi văzute în premieră la parada de 1 Decembrie vehiculele de evacuare medicală ale Forțelor terestre, construite pe platforma MLI-84.

Defilarea de anul acesta va fi oferi ocazia Forțelor pentru Operații Speciale (FOS) de a-și prezenta noile motociclete Enduro MT 230 intrate de curând în dotare. Aceste motociclete sunt folosite pentru misiuni specifice ce presupun un mare grad de mobilitate.

Tot în 2016 au intrat în dotarea FOS și vehiculele Rangers Polaris 6×6, folosite pentru acțiuni de căutare, salvare, evacuare și cercetare în teren accidentat. Și ele vor putea admirate de 1 Decembrie, la Arcul de Triumf.


4 COMMENTS

 1. Astea ne vor ucide pe toţi care nu avem venituri pentru a părăsi ţara să scăpăm cu zile! Debutul genocidului s-a întâmplat în epoca băsesciană.
  Şi ăsta e doar începutul achiziţionării de ”minuni” de la americani ! Afacerile lor trebuiesc să funcţioneze din plin în ţările unde au interese şi unde sunt sărăcite de propriile guverne! Istoria ultimilor 20-25 de ani nu se poate uita!

 2. La Multi Ani !
  Tuturor romanilor indiferent de sex, studii, varsta, religie sau simpatii politice.
  Astazi de ziua Romaniei, Dumnezeu si-a intors fata catre noi. Am avut parte si avem parte de o sarbatoare linistita, soare cu dinti si o parada militara superba si rasplatita eforturilor tuturor celor peste 3000 de militari, o zi de 1 Decembrie binecuvantata de Dumnezeu. Ca tot am facut vorbire de Dumnezeu, nu l-am zarit pe Preafericitul Părinte Daniel la aceasta sarbatoare.
  Vreau sa adaug ca Piratu’ asa cu toate relele sale, deloc simpatic a luat in piept toate criticile (si zuiduielile), actualul un tip slab dar orgolios a oprit masina unde trebuie pentru a face o “baie de multime”. Jalnica punere in scena.

  p.s. Se intra greu pe site-ul Bvs.

Leave a Reply