O crima oribila s-a petrecut miercuri dupa amiaza in statul american Virginia. Doi jurnalisti locali care transmiteau live un interviu au fost asasinati de un individ inarmat.
Cei doi jurnalisti sunt reporterul Alison Parker-24 de ani si cameramanul Adam Ward-27 de ani. A treia persoana, cea intervievata, a fost si ea grav ranita.
Exista indicii ca asasinul este o persoana care ar fi fost concediata de la televiziunea pentru care lucrau cei doi ucisi.
Numele lui : VESTER L. FLANAGAN.
Zeci de jurnalisti sunt omorati anual in timp ce-si fac meseria in zone linistite sau riscante, pentru ca publicul sa fie informat.

5 COMMENTS

 1. 1.O statistică în america: 98% din toate crime violente din SUA nu implică o armă de foc. De asemenea, 31.000 de decese prin împuşcare în această țară în fiecare an, nu includ sinucideri (21.000), omucideri, care include crime și de auto aparare (9500), și accidente (500). SUA este 111 în lume pentru rata de omucidere și doar 25% din totalul deceselor cu pistol implică un proprietar de armă legal cu 95% din 25% fiind sinucideri. De asemenea, în conformitate cu administrațiile Obama cercetare la propriu, arme de foc sunt utilizate între 1 și 1,5 milioane de ori pe an de către cetățeni pentru a preveni crimele, fie și / sau opri crimele în curs.” Norocul acestora că au fost live, altfel poate se auzea vag de incident dar cîte cazuri sunt şi nu se aude nimic de ele!!!
  2.O să mai auzim de asemenea orori chiar prin Italia”Război Mafia cu jurnaliștii Italiei”:
  http://www.aljazeera.com/programmes/listeningpost/2015/08/mafia-war-italy-journalists-150823092312499.html
  OOOOOO!!! Ce aud la emisiunea lui Răzvan??? CEEA CE SCRIAM EU CU CEVA TIMP ÎN URMĂ!!! TERORIŞTI ÎN ROMÂNIA!!! CÎŢI SUNT DINTRE CEI TRIMIŞI PENTRU ANTRENAMENTE MILITARE??? IOIIIII!!! CE VIZIUNE INCREDIBILĂ AM AVUT CU CEVA TIMP ÎN URMĂ!!! A FOST REALITATE!!!sorin roşca stănescu a confirmat în seara asta totul! Înfiorător!

 2. Sa nu va suparati pe mine insa o crima in direct nu se putea intampla decat la fratii nostri licurici, ceea ce atesta ca astia stau rau de tot la capitolul caput. Daca o vom continua si noi tot asa cu politica asta anticetateneasca, antiromaneasca, vom avea parte de asemenea orori in direct.
  Un aspect este cert meseria de jurnalist de teren este periculoasa, oriunde in lume.

 3. Domnu’ Tudor, indiferent ce se va spune in viitor, americanii sunt singurii care au priceput, cu reusitele si defectele lor, de ce trebuie sa existe arme de foc pe piata pentur cetateanul de rand.

  • SUBSCRIU! NIMENI și NIMIC nu te protejează/apără mai bine decât o poți face tu singur! Că se mai întâmplă și așa ceva, apăi de – era mai bine dacă respectivul criminal folosea un cuțit în loc de pistol?sau dacă-i strangula, pe rând, pe fiecare, cu un ciorap de damă?

Leave a Reply