Acest politician caraghios si balcanic povestea ca atunci cind era mic si facea pipi in pat, dadea vina pe maimuta de plus…

Deputatul PNL Theodor Paleologu spune că excluderea sa din partid face parte ”din suita de imbecilități piramidale ale conducerii liberale”, punctând că “autorii dezastrului” de la alegerile din Capitală rămân în funcții, scrie Agerpres.

“Din suita de imbecilități piramidale ale conducerii PNL nu putea lipsi și excluderea singurului om care a prevăzut exact ce se va întâmpla, care a avertizat non-stop asupra erorilor și derapajelor, care poate opri hemoragia și degringolada partidului în București. Singurul, totodată, care e pe bune liberal și are în genealogia sa o droaie de fruntași liberali — miniștri, primari, deputați și senatori — încă de la fondarea partidului în 1875”, a scris Paleologu, joi, pe Facebook.

El îi acuză pe Alina Gorghiu, Vasile Blaga, Cristian Bușoi, Teodor Atanasiu și Cezar Preda că au dat Bucureștiul pe mâna PSD.

“Autorii dezastrului din Capitală rămân toți în funcție: Gorghiu, Blaga, Bușoi, Atanasiu, Cezar Preda. Ei au dat Bucureștiul pe mâna PSD-ului. Și vor duce PNL-ul sub 8% în București, cu consecințe evidente pentru rezultatele din tot restul țării”, consideră Paleologu.

Deputatul PNL Cezar Preda a cerut, miercuri, în ședința Biroului Politic Național, excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu și a senatorului Cristian Bodea.

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat că în acest caz vor fi respectate procedurile statutare.

In 2009, ca ministru PDL, Paleologu spunea :

“Este foarte important să ne concentrăm pe munca de definire doctrinară, pentru că avem o problemă din cauza alianţei cu PSD (…) şi pentru că succesul nostru e în mare măsură datorat unei persoane, care e persoana preşedintelui. Tocmai de aceea e o mare provocare pentru noi să fim la înălţimea acestui noroc care a căzut peste noi. E o pleaşcă de care trebuie să fim conştienţi. Lucru acesta nu se mai întoarce aşa uşor, să ai pe un Băsescu care îţi ridică poporul şi te aduce la putere prin charisma lui. (…) Suntem unde suntem, în mare măsură graţie charismei unui lider politic care nu e etern şi căruia nu trebuie să-i tăiem noi craca de sub picioare”

 

9 COMMENTS

 1. Cateaua asmutita a politicii romanesti nu suporta sa fie contrazisa ?
  Cred cu tarie ca Theodor Paleologu și Cristian Bodea doi liberali din tanara generatie trebuiau pastrati nu exclusi. Liberalul Tariceanu ii poate prelua fara nicio problema, totul e sa vrea si ei.

  • @Anonimul,
   .
   Nici vorbă! Ce liberal, despre ce vorbim la acest Theodor Paleologu?
   Creatura asta traseistă, Theodor Paleologu, este coadă de topor băsisto-udristă așa că eu mulțumit, bucuros chiar, de disoluția PNL” prin ei înșiși” dar și prin absorbția, pe nemestecate, a tot ce-și spuneau de dreapta,, m-am uitat să văd în Wikipedia să nu fac vreo greșeală numind ipochimemul traseist și ce-am găsit:
   1. Ambasador băsist al României în Danemarca și Islanda în perioada 2005 – 2008
   2. Deputat băsist de București începând cu legislatura 2008-2012; din partea Partidului Democrat Liberal din 2008 și din partea Alianței România Dreaptă, din 2012.[1][3]
   3. Ministru al culturii băsiste în guvernul Emil Boc între 22 decembrie 2008 și 23 decembrie 2009, a.[2]
   4. În 2014, a părăsit Partidul Democrat Liberal, alăturându-se Partidului Mișcarea Populară.[3]
   5. Pe 4 feb. 2015 trece la PNL-: ”Proiectul PMP s-a terminat intr-un fiasco lamentabil … exprimate de cetăţeni în alegerile prezidenţiale din anul 2014.
   Așa că, măi nene, sunt într-un dezacord total cu neștiința EL, Theodor Paleologu ne având nicio legătură cu PNL-ul dacât prin tac-su, fost penelist-turnător si Mare Maestru al Marii Loji Masonice Naționale din România.
   .
   Mostră de traseism , la mustață, a acestui specimen.
   ”Am susţinut pe Iohannis în alegerile prezidenţiale încă înainte de primul tur, Eu, Theodor Paleologu știind că în PMP aleasa noastră ca_candidat la președințiela era, draga de ea, Elena Udrea”(reproducere aproape exacta)
   PS. Dacă e să vorbim pragmatic, de faptul că, uneori ”scopul scuză mijloacele” ar fi ceva?! eu, în căutările mele nu am văzut aruncate ”răutăți” la adresa dl-lui Tăriceanu afinitățile părinților amândurora fiind cunoscute. Iau totuși în considerare că oricând de la el te poți aștepta la vreo copită așa că mai bine…fără.

   • @pompiliu
    Domnule prin toate argumentele dvs. imi schimbati putin punctul de vedere referitor la acest Paleologu, in schimb raman convins ca foarte multi liberali cu vechime absorbiti de aceasta uniune (contra naturii politice) pot foarte usor, ori forma o alta formatiune politica, ori sa se intoarca la liberalul Tariceanu si ramane cum am stabilit ”scopul scuză mijloacele”.

  • Exclus din PDL.
   Ceea ce nu-i putin si e o mare pierdere pentru ca li se potrivea perfect ca menajeria sa fie completa.

 2. Sa-ti exprimi opiniile privitoare la conducerea partidului si sa fii dat afara pentru asta, doar la PSD se poate intampla.
  Nu?!!
  Oare nu ursuletul de plus o fi responsabil, de fapt?…. Pentru pierderea alegerilor in Bucuresti, bineinteles.

 3. Tavaleala mare neamule,se bat penelistii astia portocalii precum cotoii in calduri.Isi reproseaza unii altora ca nu si-au indeplinit norma de fraiereala a populatiei.Au irosit munca tovarasului Iohannis si a tovarasei Luluta, care au transpirat din greu cu fabricarea de dosare impotriva dusmanilor.Ca doar nu este asa usor sa stai chiar si noaptea ca sa compui povesti.Iar ei, ca niste puturosi de boieri ce se cred ei, si care n-au facut nimic pentru populatie la viata lor.(nici macar de o ceapa degerata),nici de vrajeli mai ca lumea nu au fost in stare.N-au mai gasit si ei o idee,o lacrimogena anti-psd,o maslina cat de mica, dar care sa fie proaspata,pentru ca alea cu Ponta plagiatoru’,dottore,huooo penalii,psd-partid penal,haoleo comunistii,Colectiv,si cu “Ponta ne-a impiedicat sa votam”,n-au putut,cum credeau ei ca niste papagali ce sunt,sa denigreze atat de mult pesedeii, incat sa se eclipseze definitiv realizarile guvernarii psd.Dupa care orbire, boborul cel fraier,sa vina sa se lase remorcat de ei si de maretzul carnat bavarez, pe drumul fericirii catre viziunile,vizuinele si vedeniile lui Klaus,care si el se crede deja reincarnarea lui Moise.

 4. PNL a perdut, PDL a castigat imbracat in haina PNL trepadusa se lauda .Nea Iancule vezi ce dandana este ,,,,,,penelisti intoarceti-va acasa chiar daca sunte-ti decapitati.

Leave a Reply