Biroul Politic Național al PNL a votat miercuri pentru excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu și a senatorului Cristian Bodea, au declarat pentru AGERPRES surse politice.

Cei doi au criticat dur in public pe presedintele Klaus Iohannis si conducerea PNL.

 

 

8 COMMENTS

 1. Sa-l dai afara din PNL pe Th. Paleologu ca sa ii tii pe Blaga si pe Alina Burghiul, asta mi se pare da, cu adevarat curat-murdar, in cel mai autentic stil romanesc consacrat! Mai ceva ca lingatorii de clanta si turnatorii atent selectionati de comunisti, care 50 de ani au selectionat social numai oameni care sa nu aiba coloana vertebrala! Consecintele le vedem si in zilele noastre! Hau

  P.S. Pacat ca taica-su, Alexandru Paleologu, un PNL-ist autentic, a colaborat cu securitatea comunista! In rest a fost un om de toata cinstea si isprava, asa cum foarte putin mai sunt pe la noi in zilele noastre.

 2. Era si cazul…Acum vor aparea comentarii cum ca vezi doamne “au deranjat” si ca erau “incomozi” menite sa-i victimizeze sa-i transforme in eroi.Mai baieti daca va e drag sa carcotiti impotriva PNL puteti sa o faceti la fel de bine si din afara lui.Asta se intampla peste tot in afaceri,oriunde in presa,in institutiile publice…de ce nu si in politica ?

 3. Incep sa ma clarific in ceea ce priveste democratia actuala.
  Amandoi fiind tineri pot continua intr-o alta formatiune politica. Pana la urma oamenii si-au exprimat un punct de vedere. Asa e viata mai trebuie sa auzim si ceea ce nu convine.

 4. Nu se renunţă la un unicat ca Paleologu când, neinvestind în Educultură, n-avem intelectuali liberali, de partid sau civici, ca cei interbelici! Prin eliminarea rivalului poetei Firea, politicienii civici au pus pe imaginea PNL pecetea laşităţii, iar masile nu iarta! Politicienii civici erau datori sa nu se ascunda imediat dupa obtinerea candidaturii Predoiu, ci sa medieze cu drag între liberali si USB, sa-i ajute sa se alieze, sa le faciliteze comunicarea cu Poporul chiar in postromânism chit ca e greu fara TVR Cultural, nici TVR Didactic accesibil in jurul României si in toata Diaspora.

  • Dacule (liber, banuiesc, dupa pileusu’ de-l porti:))), intelectualii aia interbelici erau din toate partile bre : erau si legionari, erau si taranisti, si liberali… ba chiar si comunisti erau (sa nu uitam ca Tutea a cam fost “de stanga”, pana sa se “reevalueze”)… deci, sa vezi, asa, o unire peste tara, ca sa-i dai peste nas “poetei Firea” e doar prostie, bre… ca prosti sunt peste tot, da’ nici inteligenta n-a monopolizat-o vreunu’…
   Intelectualu’ un e liberal, pesedist, pamp… e intelectual, si-atat ! Da’ nu e fiindca se proclama, e fiindca se arata asa !
   Precum madam pipidi, care se proclama deunazi “oama de stiinta” nu e, oricat s-ar stradui in sensul asta !
   (si nici la “politicienii civici” n-ai prea nimerit-o…. ca, daca sunt politicieni, spiritu’ civic se manifesta separat : e, si daca nu sunt politicieni, e si daca sunt “de stanga”… ba, chiar, dupa definitie, aia “de stanga” sunt mai civici; c-ai nostrii sunt “civici’ din Q6, tine de stilu’ nostru, deci se accepta:))
   Altfel, rumegi niste vorbe, acolo, sa fie (“postromanism”… auzi la el !!! cum ar veni, tu esti cam “p(r)ostroman, nu !?
   Maaa, spune drept : tu esti cumva “ardielian” ?! ca s-ar mai explica… Eu am cunosct doar ardeleni d-aia seriosi, credibili… da’ am vazut multi d-astia ca tine pe net…fainosag-gen:)))

 5. E fix problema PNL si a celor ce inca mai cred in ei ce fac in propia curte , de remarcat ca un ilustru pnlist urla mai deunazi de dragul lui Mihai viteazu dat afara din PSD , pai acum ce facem stimabililor suntem sau nu suntem corecti??

Leave a Reply