O bombă a cauzat o explozie care a ucis un bărbat ce conducea marţi dimineaţa în capitala germană, afirmă poliţia germană, relatează AP online citat de Mediafax.
Explozia a avut loc marţi dimneaţa, în jurul orei locale 8.00 (9.00, ora României), în cartierul Charlottenburg (vest), a declarat pentru The Associated Press Carsten Mueller, adjunctul purtătorului de cuvânt al Poliţiei din Berlin.
“Anchetatorii lucrează în baza impotezei potrivit căreia se afla un dispozitiv exploziv” în interior sau pe vehicul, care a provocat explozia, a declarat Mueller.
Ei încercau să stabilească identitatea bărbatului şi nu puteau oferi imediat informaţii despre vehicul, a adăugat purtătorul de cuvânt.
Într-o fotografie postată de către Poliţia din Berlin pe Twitter se poate vedea un autoturism break argintiu, marca Volkswagen Passat, avariat pe o stradă, cu geamurile spulberate de suflul exploziei şi tamponat în partea din faţă.

6 COMMENTS

 1. Trebuie sa asteptam alte informari ale politiei berlineze apoi sa vedem daca avem de-a face cu ceva terorism. Berlin e o capitala importanta a lumii se pot intampla si reglari de conturi intre baieti buni.

 2. 🙂 Ce varză de SRI au şi germanii !
  Dacă nu mai au ei securitate de ani verzi!
  – Ce avantaj au?
  – Ce avantaj avem noi?
  Patinează musca pe creierul ascultătorilor de telefoane!
  ”LA NOI E MINCINI PENTRU MANIPULARE ŞI STORS BUGETUL DE FINANŢE”!!!
  🙂 dar îi luaţi şi-i daţi ca exemplu pentru imagine şi propagandă pentru manipulare!
  Lăsaţi-ne cu minciuna SRI-4 dispecere contra terorismului ! E strict pentru controlul intimităţii şi vulnerabilităţii persoanelor plus manipulare în scop de afaceri pentru buzunare grase!
  Dacă vom renunţa la mijloacele de comunicare prin telefoane mobile şi vom reveni la corespondenţa poştală: plic, ca înainte de 1989, ce pana prostului veţi face? Rămîneţi fără obiectul muncii pentru care acum aruncaţi fonduri grase în loc să se distribuie unde trebuie urgent, şi veţi fi obligaţi să daţi slănina de pe burţi şi fălci de atîta perpedes după oameni !
  – Va răspunde aceşti cerşetori de investiţii aiurea în caz de atentate dacă se dovedeşte că nu şi-au făcut treaba sau tot ce s-a investit prin cerşetorie impusă bugetului nu mai e utilă din cauze obiective ”renunţ la telefon”sau ”atentatorii nu au legătură cu telefoanele”?
  🙂 Sper să ajungeţi în halul ăsta cît mai rapid posibil !

 3. Nu ştiu dar din ceea ce se dă pe micile ecrane de prin 2003-2004, se lasă impresia că în România s-au pus bazele spionajului internaţional(toţi s-au adunat ”a se citi localizat şi refugiat”aici în ţară), pentru a nu fi deranjaţi de nimeni şi să profeseze nestingheriţi!
  Să şi motivez:
  – toţi cei cu funcţii înalte merg la ambasada americană!
  – ambasadorii din marile puteri”considerate” îşi bagă colţii cînd au chef în reformele acestei ţări şi-şi dau cu părerea!
  – una două ai noştrii se caţără în avion şi merg la închinăciuni în faţa merilor capi ai lumii!
  – cînd e vorba de judecarea unor infractori străini dovediţi, se trage jaluzica pentru a-i ocoli sau capii ţărilor respective sar la gîtul ROMÂNIEI jicnind şi acuzînd orice!
  – nicio ripostă verbală sau scrisă impunătoare împotriva celor care hărţuiesc această patrie, doar ceva printre buze sau vag!
  – turistul robot se plimbă şi nu-l interesează de nucleul România-popor român!
  – la noi, cînd e vorba de anchete şi judecată a marilor infractori, se joacă ”şotronul” sau ”merg pe gard mă ţin de drum” sau ”p’aici am fost, p’aici n-am fost” încît se înţelege că nu se vrea să se facă nimic concret în afară de ”haos controlat şi coordonat”, finalitatea: acasă lîngă familie, curaţi ca lacrima şi cu averile plus conturile intacte!
  – nu se vede nicio mişcare privind tăierea pădurilor patriei noastre!
  Wau! Cîte motivaţii şi motive se găsesc!

 4. Mandat de interceptare pentru cei care desfîşoară activităţi terorisete în interiorul ţării? Sunt incluse toate activităţile teroriste sau doar cele anunţate sau nu ca afacere între părţi/ţări? Legea e făcută copie de pe a elveţiei unde părţile s-au înţeles şi cînd nu s-a respectat parteneriatul i-au fugărit? De fapt, mai contează România ca stat sau ţară, importantă e afacerea uriaşă !
  ”apropo, citii un material în care pînă şi decizia CCR are enorm de multe lacune care dă liber la ascultare fără nicio problemă”!
  În decizia CCR sunt menţionate alte ţări nu şi teritoriul Româna sau populaţia românească!
  Un citat din material:**”Un articol indicat de Curtea Constituţională în Codul de Procedură Penală al Germaniei nu există, un capitol indicat de Curtea Constituţională ca exemplu în Codul de Procedură Penală a Suediei nu se referă de fapt la executarea supravegherii tehnice, secţiunea indicată tot ca model de urmat din Codul de Procedură Penală al Slovaciei se referă la martori şi nu la supraveghere iar alte articole din codurile de procedură penală ale Cehiei şi Luxemburgului sunt şi ele greşite. Unul se referă la reţinerea/ deschiderea unui pachet/ transport iar celălalt la operaţiunile de infiltrare făcute în investigaţiile penale, nicidecum la acţiunile de punere în executare a supravegherii tehnice”**
  http://admin.stiripesurse.ro/media/image/201603/w620/media-145805632686095300.JPG

 5. e, poate autoturismul fusese recent resoftat ca sa nu mai minta la noxe…. sau poate era un prototip cu euro 7… imediat, hopa si voi cu terorismul! 🙂

 6. wow, cu cata putere si avant isi dau romani cu parerea despre orice.
  a fost o reglare de conturi, intre un turc si altii turci. Droguri related.

  Ca s-a facut intre turci, asta arata talentul nebanuit de integrare al nemtilor 🙂

Leave a Reply