Mesajul Papei Francisc dupa vizita in Romania a fost postat pe Twitter :

4 COMMENTS

 1. Imi pare rau ca esti atat de ranchiunos si mandru. Am postat cele mai decente comentarii pe pagina ta de facebook, fara cuvinte suburbane si fara jigniri. Am adus totdeauna argumente pertinente. Daca tu crezi ca stergerea si interzicerea comentariilor mele ma afecteaza pe mine in vreun fel, te inseli rau, dovedind ca esti plin de ciuda care iti ineaca rationamentul si logica. Blocandu-ma pe mine pierzi unul dintre urmaritorii tai fideli de la tv, de pe blog si facebook. Parca ziaristii traiesc din audienta, profesia mea nu este remunerata prin postarile pe care le fac pe pagina ta de Facebook… in schimb, cu cat mai mult trafic pe pag. ta de fb, cu atat mai multa notorietate si succes…
  Uite, iti dau un exemplu: obisnuiam acum cativa ani buni sa postez si pe pagina lui Mircea Badea si sa-i urmaresc emisiunile, dar, fiind un tip plin de infatuare, care nu accepta in ruptul capului parerile altora, am renuntat de cativa ani buni la emisiunea lui (si am blocat sa-mi mai apara postarile lui de pe fb) si nu-l mai urmaresc in general in media. Cu parere de rau, aceeasi soarta o vei avea si tu, incepand de astazi: NU voi mai urmari emisiunile tale de la tv, nu voi mai intra pe blogul tau si vei fi blocat pe fb. Sper ca vei intelege ca daca blochezi oamenii care chiar spun lucruri intr-un mod decent, responsabil si consistent iti vei pierde audienta sau vei ramane cu propria ta dusmanie gratuita fata de cei care mai si gandesc inainte de a comenta. Vei ramane cu o audienta si slaba numeric, dar si slaba dpdv calitativ. In orice caz, pierderea este a ta, nu a mea.
  In final, cu cea mai mare sinceritate, iti doresc sanatate, succes si maturizare in relatia cu oamenii!
  Citeste-l si sterge-l – este off topic. Oricum, nu ai intelege ca in Biblie este scris ca este UNUL singur mijlocitor intre oameni si Dumnezeu – Isus Christos “Caci este un singur Dumnezeu si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni: Omul Isus Hristos, (1Tim.2:5)”, in nici un caz Maria, cea fericita: “Si Maria a zis: “Sufletul meu mareste pe Domnul si mi se bucura duhul in Dumnezeu, Mantuitorul meu, pentru ca a privit spre starea smerita a roabei Sale. Caci iata ca de acum incolo, toate neamurile imi vor zice fericita.”
  Este mai de folos sa asculti de Dumnezeu si Cuvantul sau decat de papa sau de alti oameni… Daca vei considera o corvoada asa de mare ca sa studiezi Biblia, atunci chiar ca interactiunea noastra online este inutila.

  • sterg si interzic doar pe cei care dau dovada de intoleranta extrema, jignesc sau folosesc expresii vulgare. daca te-ai incadrat aici, asuma-ti. nu mai cauta explicatii de alta natura, false

 2. Daca si eu am dovedit “intoleranta maxima” sau am jignit si folosit expresii vulgare, inseamna ca m-ai confundat rau de tot. In toate comentariile mele nu am folosit niciodata exprimari de care ma acuzi, am avut cele mai echilibrate postari, vulgaritatea nu ma caracterizeaza, e mult sub demnitatea mea. Poti verifica cu atentie, in cazul meu te-ai inselat grav. Nu ma caracterizeaza acuzele tale. Ai gresit.
  Oricum, repet: nu este in nici un caz pierderea mea.
  Sanatate si o noapte frumoasa iti doresc!

Leave a Reply