Europarlamentarul social-democrat Ioan Mircea Pascu despre europarlamentarul basist Monica Macovei :

“Am încredere că Ministrul Justiției va alege noul procuror general în urma unei proceduri transparente și va lua o bună decizie, dar cred că președintele Klaus Iohannis și partidele vor face presiuni pentru a fi numită o persoană apropiată lor”, a susținut Monica Macovei, pentru emisiunea EVZ, moderată de Mircea Marian pe B1 TV.
Pai, se poate, Conitza Monica, nu matale i-ai oferit pe tava lui Basescu cel mai important instrument de control al justitiei, respectiv numirea functiilor de conducere din sistem? Ce, am uitat? Iar acuma, cand altcineva se foloseste de acelasi instrument, nu mai e bine, e … cah?! Halal sa-ti fie, Coano Monica!

8 COMMENTS

  1. Domnule Pascu credeți ca e cazul sa folosiți un apelativ atât de onorant si total inadecvat persoanei in cestiune?!?

  2. Hai mai flacai, chiar asa? Ati inceput sa puneti botul la vrajeala basistilor? Aveam pretentii de ceva inteligenta de pe la voi. Astia,Macovei,Basescu,Udrea,Iohannis,Blaga,penelisti,pemepisti,se tot inteapa intre ei la mare vrajeala,dar concret conlucreaza peste tot,iar realitatea o arata,ei au obiectiv comun:JAPCA PE ROMANI.Ruptura de la PERDELUTZA,vezi drace,pentru ca nu a vrut Pedelimea sa o puna sefa pe coana Nutzi,a fost regizata si este in plina vigoare,ca sa atraga incrucisat si unii si ceilalti,fraierii si dezamagitii lor de alegatori,care astfel sa fuga de la unii la altii,dar sa ramana cu voturile in FAMIGLIE si care voturi sa nu ajunga pe la ALDE sau (fereasca sfantul Pricopie) pe la PSD.Asta deja s-a demonstrat si la alegeri in 2014. Iar alegerea lui Iohannis se vede tot mai mult ca este o victorie comuna a lor pentru protejarea intregului basism si a ALIPITZILOR lor. Asa ca ,oricine va fi numit MARE PROCUROR SEF SI GENERAL este greu de crezut ca nu va fi (vorba romanului) TOT UN DRAC.

  3. După cât e de cusuta cu ața albă afacerea Girofarul, succesorul lui Nițu era deja desemnat la vremea când Nițu însuși si-a anunțat “retragerea” la Ploiești. Partida se jucase deja si, probabil, toată lumea interesată in afacere aștepta in liniște sa vina echipa (procurorul-șef nu se schimba singur ci la pachet cu alți “capi”) negociata cu “Strada” când ceva a precipitat lucrurile; nu contează ce anume, ca n-o sa stam sa descâlcim intrigile Securității democratice, esențial e ca madam Macovei n-a fost informata in privința Blitzkrieg-ului si-acum urla nu numai de frustrare, ci pentru ca se teme sa nu se mai schimbe si alți membri ai echipei negociata anterior, tot fara ca d-sa sa fie avertizata de schimbare. Si are de ce se teme deoarece războiul declanșat odată cu venirea guvernului “meu” se duce, pe deoparte, pe frontul cunoscut : ministere, șefii camerelor parlamentare, avocatul poporului (un istoric prezent la Subiectiv, cer iertare ca i-am uitat numele, a descris pas cu pas lovitura de stat pe cale de desfășurare) șefii justiției, pe de alta, pe un front subteran, de care nu s-a știut pana acum. Sa vedem unde si cum pică madam Koveși, discipola maestrei Macovei, fiindcă farsa cu girofarul l-ar compromite si pe Napoleon cu codul lui cu tot; iar, dacă mi se permite un sfat, cine își da șeful jos fără nici un scrupul, sau chiar cu scrupule foarte întemeiate (șeful e un tâmpit periculos sau un mare corupt) nu mai găsește slujba cât trăiește, in sistemul capitalist, nici cu pila pilelor de la Securitate( naționala, internaționala si interplanetara) așa ca madam Koveși va trebui sa se reprofileze sau sa treacă la ‘structuri’-le care au varat-o in c…pe fatza, cu sau fara urcare in grad, dar repede, cat nu I se lipeste eticheta de tampita periculoasa de breton.
    Continuarea cand l-or da jos pe Tariceanu, care sper sa faca si un tam-tam pe masura ocaziei-nu de alta dar sa-I mai tina cineva hangul si lui Ciolos in motivatiile sale privitor la “schimbarea” ordonata/nu prin haos, cum place galeriei.

  4. Macavei tine mana la gura cand vorbeste cu incompetentii numiti politic in justitie. Imi amintesc de o poza cu kovesi tineau amndoua mana lagura, imi dau seama ce magarii spuneau ca daca erau corecte n aveau nimic de ascuns.

Leave a Reply